dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Genel > Mühürsüz Kuyu
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 01-04-2005   #21
Darth Vader

Lord Vader nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Lord Vader saygın bir insandırLord Vader saygın bir insandır
Varsayılan Ynt: Tayyip Erdoğanın aşağlık kompleksi

tutupda bir edebiyatci ba$bakana hayvan deseydi o zaman ba$bakanimiz yerden goge kadar hakli olurdu dava acmak icin ama bence bir mizah dergisinin bunu yapmasinda ne gibi bir sakinca olabilirki? onlarin yegane silahlari bu ba$ka nasil gosterebilirlerki tepkilerini ben anlamiyorum

ba$bakanimizin bu kadar tepki gostermesi cok anlamsiz bence hele birde kendiside eskiden hapis yattiysa.
Eski 01-04-2005   #22
qui
Kuyucan

qui çevresine ışık saçıyorqui çevresine ışık saçıyorqui çevresine ışık saçıyorqui çevresine ışık saçıyorqui çevresine ışık saçıyorqui çevresine ışık saçıyorqui çevresine ışık saçıyor

Musa Kart'in cizdigi karikatur var mi kimsede? Onu gormeden yorum yapmak pek anlamli gelmiyor bana.
qui çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 01-04-2005   #23
Gri
Huge ego, sorry.

Gri nickli kullanıcının avatarı

Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: qui
Musa Kart'in cizdigi karikatur var mi kimsede? Onu gormeden yorum yapmak pek anlamli gelmiyor bana.
Karikatürü gününde görmüştüm ben, onun haricinde nette mutlaka vardır bir yerlerde...

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 01-04-2005   #24
ağLamak yok..

Kelebek nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Kelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandır

[color=#22229c]http://www.e-kolay.net/haber/Haber.a...HaberID=270468[/color]

işte burda!
Kelebek çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-04-2005   #25
qui
Kuyucan

qui çevresine ışık saçıyorqui çevresine ışık saçıyorqui çevresine ışık saçıyorqui çevresine ışık saçıyorqui çevresine ışık saçıyorqui çevresine ışık saçıyorqui çevresine ışık saçıyor

Alıntı:
Yazan: PrettyFly
[color=#22229c]http://www.e-kolay.net/haber/Haber.a...HaberID=270468[/color]

işte burda!
Pek de bir sey yokmus karikaturde, neden dava acmis anlamadim.
Eski 04-04-2005   #26
raki,peynir,Kevin

Deniz nickli kullanıcının avatarı

Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.

Mizah'i terbiye etmek istedi sanirim.
Eski 05-04-2005   #27
Gri
Huge ego, sorry.

Gri nickli kullanıcının avatarı

Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: qui
Pek de bir sey yokmus karikaturde, neden dava acmis anlamadim.
Hikmet Çetinkaya'nın kendi davası ile ilgili söylediklerine dikkat çekmek istiyorum; "Bu ülkede Gülen'i övmek serbest eleştirmek suç!"

Evet işte demokrasiyi onları gidecekleri yere kadar götürüp de sonra inecekleri bir araç olarak görenlere göre bir tavır belki de, oysa ki 3 Kasım seçimlerinden önce ne kadar umut veriyordu değiştiğine ve tek parti iktidarı ile bir şeyler yapabileceğine dair. Hatta iktidara geldiğinde birçok anlamda CHP'den daha solcu bir görünüm bile sergiliyordu, şimdi neyin değiştiğini anlamak güç.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 05-04-2005   #28
qui
Kuyucan

Alıntı:
Yazan: Gri
Hikmet Çetinkaya'nın kendi davası ile ilgili söylediklerine dikkat çekmek istiyorum; "Bu ülkede Gülen'i övmek serbest eleştirmek suç!"

Evet işte demokrasiyi onları gidecekleri yere kadar götürüp de sonra inecekleri bir araç olarak görenlere göre bir tavır belki de, oysa ki 3 Kasım seçimlerinden önce ne kadar umut veriyordu değiştiğine ve tek parti iktidarı ile bir şeyler yapabileceğine dair. Hatta iktidara geldiğinde birçok anlamda CHP'den daha solcu bir görünüm bile sergiliyordu, şimdi neyin değiştiğini anlamak güç.
Bu kadari da biraz abarti bence. Rahatsiz oluyorsa dava acma hakki var her zaman, antidemokratik yapmiyor bu onu. Tam tersine sen adama rahatsiz olamazsin, dava da acamazsin dersen pek demokratik olmuyor bu davranis.

Ben Erdogan'in bu davranisini sadece stratejik bir hata olarak goruyorum.
Eski 05-04-2005   #29
kıdemli üye

hooijdonk nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2005
hooijdonk iyi bir üye değildir

isteyen istediği davayı açar kimse karışamaz. zaten haksızsa davayı kazanamaz olur biter. başbakan vatndaşlık haklarını kullanıyo.
hooijdonk çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-04-2005   #30
Catlak Zurna

TheRain nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2005
TheRain kimdir bilen var mı?

peki onun basbakanlik forsunun yargiyi etkilemeyeceginin bir garantisi var mi? sonucta musa kart a actigi davayi kazanmis, fakat gazeteye actigi davayi kaybetmistir.
ya musa kart in cok kotu bir avukati vardir, ya da yargi bile mizah anlayisini yitirmistir.
niye geldik kaldık, niye gidiyoruz bilmeden...
TheRain çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 09:24 AM.