![]() |
|
|||||||
| Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#21 | ||
|
Darth Vader
Giriş Tarihi: Nov 2004
![]() ![]() |
tutupda bir edebiyatci ba$bakana hayvan deseydi o zaman ba$bakanimiz yerden goge kadar hakli olurdu dava acmak icin ama bence bir mizah dergisinin bunu yapmasinda ne gibi bir sakinca olabilirki? onlarin yegane silahlari bu ba$ka nasil gosterebilirlerki tepkilerini ben anlamiyorum
ba$bakanimizin bu kadar tepki gostermesi cok anlamsiz bence hele birde kendiside eskiden hapis yattiysa.
|
|
|
|
#23 | |||
|
Huge ego, sorry.
|
Alıntı:
|
|
|
|
#24 | ||
|
ağLamak yok..
Giriş Tarihi: Mar 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||
|
|
|
|
|
#25 | |||
|
Kuyucan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#27 | |||
|
Huge ego, sorry.
|
Alıntı:
Evet işte demokrasiyi onları gidecekleri yere kadar götürüp de sonra inecekleri bir araç olarak görenlere göre bir tavır belki de, oysa ki 3 Kasım seçimlerinden önce ne kadar umut veriyordu değiştiğine ve tek parti iktidarı ile bir şeyler yapabileceğine dair. Hatta iktidara geldiğinde birçok anlamda CHP'den daha solcu bir görünüm bile sergiliyordu, şimdi neyin değiştiğini anlamak güç.
|
|
|
|
#28 | |||
|
Kuyucan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Ben Erdogan'in bu davranisini sadece stratejik bir hata olarak goruyorum. |
|||
|
|
|
|
|
#30 | ||
|
Catlak Zurna
Giriş Tarihi: Jan 2005
![]() |
peki onun basbakanlik forsunun yargiyi etkilemeyeceginin bir garantisi var mi? sonucta musa kart a actigi davayi kazanmis, fakat gazeteye actigi davayi kaybetmistir.
ya musa kart in cok kotu bir avukati vardir, ya da yargi bile mizah anlayisini yitirmistir.
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|