![]() |
|
|||||||
| Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
master
Giriş Tarihi: Feb 2005
![]() ![]() ![]() |
bana gelen bir mailden...
Merhaba… Kadınlar nedendir bilmem, çoğu konularda aşırı duygusal oluyorlar.. İşte bu konulardan bir tanesini bugün size açıklayacağım. Buyrun okuyabilirsiniz… Bazen kadınlar hastalıklı bir sevdaya tutuluyorlar. İşte buna “Kara Sevda” deniyor. Bir erkek onlar için yaşamın odak noktası, hayatın tek amacı haline geliveriyor. Ve sevilmedikçe daha çok seviyor, istenmedikçe daha çok üzerine gidiyorlar. Kapıldıkları bu girdabın içine düşüyor, ölümüne seviyor ya da sevdiklerini sanıyorlar. İşin en ilginç yanı akıl almaz bir şekilde, sevildiklerine de inanıyorlar. Aşk ya da sevgi elbette dünyanın en güzel duyguları fakat karşılıksız olunca tam tersi oluyor!. Sizce de öyle değil mi?.. İşte böyle bir tutku nedeniyle o kadının hayatı cehenneme dönüveriyor. Böyle bir durumda bir kadın ne yapmalıdır peki? diyeceksiniz. Bence şunu yapmalıdır… ( Bir erkek gözüyle..) Böyle bir durumda o erkeğin dışında da bir hayatı olmalıdır. O erkek onun için çok önemli olsa da, ona, onsuzda yapabileceğini hissettirmelidir. Erkek kadının bu kadar ona bağlanmasından genelde şu sonuca varır. O da şudur… Sizin ciddi bir ilişki beklediğinizi düşünür, buna henüz hazır olmadığına karar verir.. Peki bu hem bencilce, hem de dengesizce değil mi? diyeceksiniz. Öyle ama bir kadının da bir erkek için kendini perişan etmesi de sizce bencilce değil mi?.. Ayrıca bence kadının duygularını bu kadar fazla belli etmesi de dengesizce… Kadın, erkeği hayatının tek amacı, tek odak noktası, tek yaşam nedeni haline getirmemeli.. Neden derseniz, aslında erkekler bundan hoşlanmaz. Bir erkek, karşısındaki kadının sevgisinin vazgeçilemez olduğundan, kendisinden kopamadığından emin olduğunda onunda duyguları değişir, heyecanı söner ve ilgisi azalır. Bence böyle bir durumda kadın, onun peşini bırakmalı, bir süre hiç arayıp sormamalı ve onunla hiç ilgilenmemelidir. Birden sessizce ortadan kaybolmalı ve bu süre içinde ona hiç gözükmemelidir. Hatta o size ulaşamamalıdır. Bir süre size ulaşamamanın sıkıntısını yaşamalıdır. O sizin ilginize, aşkınıza, hiç durmadan üzerine düşmenize alışmış olduğu için bu süre içinde aklı başına gelir. ( Onun aklı başına gelmese bile, sizin aklınız başınıza gelir bu süre içinde. ) Hepinize Teşekkürler.. Mutlu ve Esen Kalın…
|
|
|
|
#3 | ||
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Mar 2005
![]() |
kesinlikle sana katılıyorum hatta sana gerçek bir örnek bile verebilirim şu anki eşimle senin bahsettiğin şeylerin aynısı yaşadım onu o kadar çok seviyordumki(flört dönmelerinde yoksa hala cok seviyorum
) bir yılın sonunda ilgisizliği ve bencilliği yüzünden ayrıldım ondan daha sonra beni aradı ve bende gidip cep telefon numaramı değiştirdim dolayısı ile bana tam 3 ay ulaşamadı.3ayın sonunda aynı arkadaş ortamında tesadüfen karşılaştık ve ilişkimiz tekarar başladı ama bu sefer farklıydı onu seviyordum ama onun dışında bir hayatım olduğunu ona göstermeye başlayınca biraz daha biz değilde ben kavramını yineldikçe işte ne oldu sonunda evlendk benimle.Bence kadınların en büyük hatası sevdilermi deli gibi sevmeleri bende dahil olmak üzere haytımızda sadece sevdiğimiz insanın olmasından başka bir şey düşünememe aile arkadaşlar iş herşey bir tarafa sevdiğin kişi bir tarafa oluyor adam ne yapıyor o zaman tamam işte sonunda bana aşık oldu yeter derrr sıkılır farklılık gizem ve heyecan arar
|
||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Beni kırmızıyla gömün...
Giriş Tarihi: Nov 2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok canım, ne gerek var kadınların erkekler için bölesine deli olmasına. bıraksınlar erkekler onnar için herşeyi yapmaya hazır öle dimi? bana saçma geldi biraz;bi kadının erkeğine tapması bölesine... biz alışkın değiliz böle şelere!Lütfen istirham ediyorum efenim biz yaparız herşeyi, gerekirse sevmeyide bize bırakın, aşkıda...........
|
||
|
|
|
|
|
#5 | |||
|
ağLamak yok..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]() hmm..bence burda kadın çok sever falan die ayırmamak lazım..!ben delicesine seven ne erkekler gördüm..bi tabir vardır çok klasik olacak ama 'kaçan kovalanır'..aynen ööle!çok gariptir bende bikaçgün önce çok düşündüm..birini deli gibi seviyosun hatta ondan daha çok sevdiini düşünyosun.sonra onun sevgisini görünce kendini çekiyosun rahatlama gelio!bazen kaçıyosun bile..bööle şeyler neden olur bilmem..açıkçası ben çok sevmekten herzaman korktum ama her zamanda çok sevdm!!benm sevgim bitince karşıdaki kişiler bu sefer çok sevmeye ve aramaya başladılar..ama iş işten geçti tabii. konuya gelirsek ben arayıp sormamaya katılmıyorum!doorudur belki gelecektir aramayınca peşinden ama kaybetmekte var tamamen.. ööle işte!yazacak çok şey var bu konu için ama yeterli sanırım..
|
|||
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
don ki$ot
|
Sozunu ettigin model erkek de olabilirdi, ki ornegi mevcuttur. Duygularin cinsiyet ayirimi olamaz. Zira hepimiz insaniz ve de duygular insanidir. Bu baglamda, bunu yasayan erkekler de var.
Erkekler bunu sevmez demissiniz, bence erkekler genel itibariyle ne istediklerini bilmiyor. Cok sevsek, aman bogma beni, sevmesek, nerde ilgim. bizden sIkIlInca baska kadin...Fazla sey istiyorsunuz gibime geliyor... ![]() Ben kadin olarak esime gore daha kabayim, o bana gore daha duygusal daha incedir. Yani demek istedigim su ki, erkekler de asiri duygusal olabilirler...
|
|
|
|
#8 | ||
|
Kuyucan
![]() ![]() |
Ama şu var KYD cim erkekleri anlamak kadınlardan daha kolaydır. çünkü kadınlar ne istediklerini çoğu zaman kendileri de bilmez...
|
|
|
|
#10 | ||
|
don ki$ot
|
Belkide oyledir Blackcigim, bilemiyorum...Ama, ben hic anlasilmayacak erkekler de taniyorum...Ama ben gene de genellemelere karsiyim...Cunku ne istedigini bilmeyen erkek sayisi da az degildir sanirim...
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|