![]() |
|
|
#41 | |||
|
ağlak
|
Alıntı:
|
|
|
|
#42 | ||
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Jun 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
K.Irağa giremeyişimizin sebebi güçsüz olmamız değil.Devletin organlarının dışa bağımlı hale gelmesidir.İdda ediyorum Türk Ordusunun dünyada yenemeyeceği bir ülke yok.Her gün verdiğimiz şehitlere hepimizin içini yakıyor.Teröristlerin amacı toprak elde etmek değil silahlı propaganda yapmak olduğundan istedikleri yerlere mayınlar bombalar yerleştirebiliyorlar.TSK'nın böyle bir şansı yok.Ama elinde sonunda bitecek.
|
||
|
|
|
|
|
#43 | ||
|
ağlak
|
sana sadece gulerım..emın ol kı türkluge yakısmayan hareketlerın var.sen eger kendını türk gıbı hıssedıyorsan ben senden ıgrenırım...
ınsanlık daha onemlı.bu yıkıcı tavırlarınla neyı degıstırebılecegını sanıoyorsun kı? tarıhımızle gurur duyman cok guzel ama o devırlere saplanıp kalman sana bı fayda saglamaz
|
|
|
|
#44 | ||
|
Yasaklı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet üzerimizde ayak oyunları var.Ama söylesene hangisi şu ana kadar emellerine ulaşabildi.Türk halkı bu yobazlara kanmadılça hiç kimse bizi buradan söküp atamaz.
|
||
|
|
|
|
|
#45 | |||
|
ağlak
|
Alıntı:
sımdı eger k.ıraga gıremıyorsak dedıgın gıbı sıyasılerın basıtlıgı ama bıde su gercek var.elındekı sılahların yuzde 95 yabancı ulkelerden gelıtyor.eger senın fuze savunma sıstemlerının sıfrelerı hala yabancıların elındeyse kı bu bı gercek o zaman kusura bakma hıc bı halt yıyemzssın..hala dısardan ucak alıyorsan hala dısa bagımlıgın varsa yenılecegın cok ordu vardır... bılmem anlatabılıyormuyum..yanı kendı ayaklarımız ustunde duramıyoruz.kalkıpta her orduyu yenerız gıbı hayallere kapılmayalım demı?
|
|
|
|
#46 | |||
|
Yasaklı
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#47 | |||
|
Yasaklı
Alıntı:
kimse sana demioki her orduyu yeneriz biz dier ırklardan ustunuz dioz almıomu kafan |
|||
|
|
|
|
|
#48 | |||
|
ağlak
|
Alıntı:
madem bılmıyorsun ogrenmek ıcın caba sarfet..madem türklugune laf ettırmıyorsun kı ben zaten senın mıllı duygularını senın gıbı ırdeleyecek bı yapım yok türk evladına yarasır bıcımde muhabbet et...
|
|
|
|
#49 | ||
|
ağlak
|
pekı madem o kadar arastırmacısın bana sadece bı tane uretebıldıgın fuze veya ne bılıyım modern bı savas ucagı adı soyle..ama tamamıyle kendı kaynakalrımızla yapılmıs olsun...
|
|
|
|
#50 | |||
|
Yasaklı
Alıntı:
|
|||