dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Genel > Mühürsüz Kuyu
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 27-06-2007   #51
Yasaklı

Giriş Tarihi: Jun 2007
Manav iyi bir üye değildirManav iyi bir üye değildirManav iyi bir üye değildirManav iyi bir üye değildir
Varsayılan Ynt: üstün Irk Var Midir?

Alıntı:
Yazan: KROMOPLAST Mesajı Gör
pekı madem o kadar arastırmacısın bana sadece bı tane uretebıldıgın fuze veya ne bılıyım modern bı savas ucagı adı soyle..ama tamamıyle kendı kaynakalrımızla yapılmıs olsun...
otokar cobra yeni demirdag savas ucakları aselsan telsizleri mke tufek ve topları istersen daha sayarım ama amacım bu deil turk ırkından bahsedioz toptan tufekten fuzeden deil
Manav çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 27-06-2007   #52
Yasaklı

evlatt iyi bir üye değildirevlatt iyi bir üye değildirevlatt iyi bir üye değildirevlatt iyi bir üye değildirevlatt iyi bir üye değildirevlatt iyi bir üye değildirevlatt iyi bir üye değildir

Alıntı:
bı defa tsk degıl..ordumuz dıceksın

sımdı eger k.ıraga gıremıyorsak dedıgın gıbı sıyasılerın basıtlıgı ama bıde su gercek var.elındekı sılahların yuzde 95 yabancı ulkelerden gelıtyor.eger senın fuze savunma sıstemlerının sıfrelerı hala yabancıların elındeyse kı bu bı gercek o zaman kusura bakma hıc bı halt yıyemzssın..hala dısardan ucak alıyorsan hala dısa bagımlıgın varsa yenılecegın cok ordu vardır...

bılmem anlatabılıyormuyum..yanı kendı ayaklarımız ustunde duramıyoruz.kalkıpta her orduyu yenerız gıbı hayallere kapılmayalım demı?
Doğru diyorsun silahlarmızın yüzde 95'i dışarıdan.Peki karadenizde kurulan son teknoloji silah fabrikaları hangi güçler tarafından yakılıp yağmalandı.Devlet buna nasıl göz yumdu? Bize silah satmak için fabrikalarımıızı yakanlar hangi hükümetlerle işbirliği yaptı....
evlatt çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 27-06-2007   #53
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: Manav Mesajı Gör
ya sana diom beni mrk ediosan bursaya bekleriz senin davet ettigin yere de geliriz icabında 13 yasındaki cocuk abisinin bilgisayarıyla bana akıl verio

anlasılan ocakcısın..gelırız demenden bellı..merak edıyorum atalrımız senın bu uslubunu gorse ne derlerdı...

yanı sımdı aklın sıra bana meydan okuyorsun oylemı?elıne ne gececek pekı.yada senden korkacagımı falanmı sandın?
merak etme aslanım yıkım ekıbındeydım zamanında.yalnız senın tavrınla kımseye yaklasmadık...cunku yapmanın yıkmaktan cok daha zor oldugunu bılıyorduk
Eski 27-06-2007   #54
Yasaklı

Manav iyi bir üye değildirManav iyi bir üye değildirManav iyi bir üye değildirManav iyi bir üye değildir

Alıntı:
anlasılan ocakcısın..gelırız demenden bellı..merak edıyorum atalrımız senın bu uslubunu gorse ne derlerdı...

yanı sımdı aklın sıra bana meydan okuyorsun oylemı?elıne ne gececek pekı.yada senden korkacagımı falanmı sandın?
merak etme aslanım yıkım ekıbındeydım zamanında.yalnız senın tavrınla kımseye yaklasmadık...cunku yapmanın yıkmaktan cok daha zor oldugunu bılıyorduk
ya diom sana gel bulusalım sehir fark yapmaz biraz erkeksen ya yıkım ekibini gostereyim sana memleketini soyle
Eski 27-06-2007   #55
ağlak

D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
otokar cobra yeni demirdag savas ucakları aselsan telsizleri mke tufek ve topları istersen daha sayarım ama amacım bu deil turk ırkından bahsedioz toptan tufekten fuzeden deil
pekı bu saydıgın ılk cag sılahlarınıa karsılık abd,rusya,almanya gıobı devletlerın elınde ne var?
bıde bunları de hele?
pekı senın bı nukluer santralın varmı.dıbımızdekı ıran abd ye kafa tutuyor atom bombası ıcın.pekı madem dedıgın kadar gucluyuz neden obnlarda olan sılahlar bızde yok?

ben sana soylıyım bızım yaptıgımız yapmıyorlar.yatmıyorlar.calısıyorlar.uretıyorlar.. her gun bı adım daha ılerı gıdıyorlar.bızzse senınle hala bunları tartısıyoruz..
Eski 27-06-2007   #56
ağlak

MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
ya diom sana gel bulusalım sehir fark yapmaz biraz erkeksen ya yıkım ekibini gostereyim sana memleketini soyle
bı zamanların ferus19 u geldı aklıma.oda grı ye dıyordu böyle.ya cocukluk yapma.bende senı adam sanıp uıkı cıft laf edıyorum surda..

kalıten varsa koru.genclık yıllarındır cabuk eskırsın sonra
Eski 27-06-2007   #57
Yasaklı

Alıntı:
pekı bu saydıgın ılk cag sılahlarınıa karsılık abd,rusya,almanya gıobı devletlerın elınde ne var?
bıde bunları de hele?
pekı senın bı nukluer santralın varmı.dıbımızdekı ıran abd ye kafa tutuyor atom bombası ıcın.pekı madem dedıgın kadar gucluyuz neden obnlarda olan sılahlar bızde yok?

ben sana soylıyım bızım yaptıgımız yapmıyorlar.yatmıyorlar.calısıyorlar.uretıyorlar.. her gun bı adım daha ılerı gıdıyorlar.bızzse senınle hala bunları tartısıyoruz..
olm algılamanda sorun mu var ben sana devletin gucunden bahsetmium ben turk ırkının ustunluunden bahsediom gel onu tartıs benle memleketi de yaz
Eski 27-06-2007   #58
Yasaklı

Alıntı:
bı zamanların ferus19 u geldı aklıma.oda grı ye dıyordu böyle.ya cocukluk yapma.bende senı adam sanıp uıkı cıft laf edıyorum surda..

kalıten varsa koru.genclık yıllarındır cabuk eskırsın sonra
ne laf deistirip ytan cizip duruon soylesene memleketini yiyosa ya delikanlıysan senin memleketinde goreyim seni laf salatası yapma bana
Eski 27-06-2007   #59
Yasaklı

evlatt iyi bir üye değildirevlatt iyi bir üye değildirevlatt iyi bir üye değildirevlatt iyi bir üye değildirevlatt iyi bir üye değildirevlatt iyi bir üye değildirevlatt iyi bir üye değildir

Alıntı:
bıde bunları de hele?

ABD,İran,Rusya,İngilter,İsrail gibi devletlerin yaptığı her zaman terörü karışsındaki devlete koz olarak kullanmaktır.Türkiye bunu yapmıyor.Düşün türkiye bu devletlere karşı terörü kullansa neler yapabilir.Kaç kişi canını feda edebilir.Ama türkiyeyede yakışan budur.İleride saydığın teknolojik silahların sırası bize de gelecek...
evlatt çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 27-06-2007   #60
ağlak

MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
ne laf deistirip ytan cizip duruon soylesene memleketini yiyosa ya delikanlıysan senin memleketinde goreyim seni laf salatası yapma bana

sımdı sen benı doversın de...du ben kacıyım cok tırstım senden

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı