dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Genel > Mühürsüz Kuyu
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 06-07-2007   #1
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder
Talking bu nasıl denklem....

valla ben yazmadım..bana bı dostum yolladı...umarım forumda bu yoktur..varsada sılınıversın.
Eski 06-07-2007   #2
ağlak

D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan Ynt: bu nasıl denklem....

acılıyomu...ben acamadım yav
Eski 06-07-2007   #3
hımını mımını mınt.

dontsorry nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
dontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalı

demin görünüyordu şimdi nereye gitti bu denklem
Eski 06-07-2007   #4
Kuyucan

flbit nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
flbit çevresine ışık saçıyorflbit çevresine ışık saçıyorflbit çevresine ışık saçıyorflbit çevresine ışık saçıyorflbit çevresine ışık saçıyorflbit çevresine ışık saçıyorflbit çevresine ışık saçıyor

ben açtım.. bu kadar da degiliz ya..... aaa hem yenge hanım görmesin yolar saçlarını....
flbit çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-07-2007   #5
LONGING..

Acıbadem nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2006
Acıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandır

aaa neden kız=problem miş hiç alakası yok bence
tabi başka bi açıdan düşünürsek kızlar çözülmesi zor bir havuz problemi filan olabilir
Eski 06-07-2007   #6
(!)

Giriş Tarihi: Nov 2006
Eflin nefis bir insandır.Eflin nefis bir insandır.Eflin nefis bir insandır.Eflin nefis bir insandır.Eflin nefis bir insandır.Eflin nefis bir insandır.Eflin nefis bir insandır.Eflin nefis bir insandır.Eflin nefis bir insandır.Eflin nefis bir insandır.Eflin nefis bir insandır.

sevgili kromoplast bey benim asıl merak ettiğim bu denkleme katılıp katılmadığınızdır..şimdi bu eşitlik doğru mu sence ?
Eklenmiş Resimler

Eflin çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-07-2007   #7
hımını mımını mınt.

dontsorry nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
dontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalı

hizafiyet teorisinin mimarı einstein bile çözememiştir kadın problemini diyerek burdan hızla giderim ben
Eski 06-07-2007   #8
Mai
septik

Mai nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.

Ben bu denklemi görmüştüm daha önce bi yerlerde
Acaba bu forumda mıydı hatırlamıyorum, neyse
Bence hoş bi denklem,komik
Yani buna ancak gülünür
Eski 06-07-2007   #9
ağlak

MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: KLOROPLAST Mesajı Gör
sevgili kromoplast bey benim asıl merak ettiğim bu denkleme katılıp katılmadığınızdır..şimdi bu eşitlik doğru mu sence ?
aaaaaaaaaaa.........hıc olurmu..ben ınanmadıgım ıcın fıkırlerınızı almak ıstedım...dedım bakım bakım benım gıbı dusunen, bu sacma denkeleme ınanmayan daha nıce yıgıtler,yıgıdeler var dedım...

hem hayatı anlamlandıran varlıklarsınız..yanı sen benımkını anlamlandırıyosun...o yuzden ben ınanmıyorum..

degılmı arkadaslar ..desteklesenıze benı yav...
Eski 06-07-2007   #10
Kuyucan

airforce nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
airforce farklılığını belli etmeye başlamış

"bütün kadınlar ölsün" deseydin bari )))
airforce çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı