dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Genel > Mühürsüz Kuyu
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 04-09-2007   #91
LONGING..

Acıbadem nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2006
Acıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Ynt: kadınları neler mutlu eder:?

bir bayan eğer isterse her şeyden mutlu olabilir bir gülde, bir gülücükten, bir bakıştan aklına gelebilecek her şeyden önemli olan onu mutlu etmek değil ona mutlu olmayı istetmektir bence...
Eski 04-09-2007   #92
Kuyucan

Boran nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Boran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandır
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: özlemm Mesajı Gör
bir bayan eğer isterse her şeyden mutlu olabilir bir gülde, bir gülücükten, bir bakıştan aklına gelebilecek her şeyden önemli olan onu mutlu etmek değil ona mutlu olmayı istetmektir bence...
Valla ben hiç isteyenini görmedim.
Eski 04-09-2007   #93
Mai
septik

Mai nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.

Alıntı:
Yazan: özlemm Mesajı Gör
bu konuda haklısın da bunlar kadınlar için anlık mutluluklardır,kadınlar hiçbir zaman tam anlamıyla mutlu olmazlar,kendimden biliyorum
yaradılışımız ile alakalı bir şey bence,erkekler anın tadını çıkarırlarken bizler yarın da bu kadar mutlu olabilir miyim endişesiyle o anki mutluluğu fark etmeyiz bile..
Eski 04-09-2007   #94
Kuyucan

deepest nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
deepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalı

tam anlamıyla kadınalr değil erkeklerde genel olarak insanlar mutlu olamazlar.insanlar doyumsuzdur hadi bende karşı konu açıyorum.Erkeklere de yaranılmaz kardişimmm. hade bakalım hodri meydan...
Eski 05-09-2007   #95
kılıçtan keskin

kurşun kalem nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Blog Mesajları: 3
kurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalı

Sex mutlu eder. Neden etmesin ki? En doğal ihtiyaç olarak gelir sudan sonra.

"
doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların"
kurşun kalem çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 05-09-2007   #96
Petrus

JaYmZ nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2005
Blog Mesajları: 2
JaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalı

Sex. Sevişmek. Çok mutlu eder kanımca. Katılıyorum Frostbyte'a.

JaYmZ çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 05-09-2007   #97
davar kellesi

patanJali nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2007
patanJali adını yakında herkese duyuracak

değer..

kenidisinin değeri,sahip olduklarının değeri-her neyse-
doğru orantılı, değer arttıkça mutluluk derecesi artar
Eski 05-09-2007   #98
sevgi seli

WATER nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
WATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalı

romantik bir dans...
Eski 05-09-2007   #99
Yasaklı

Giriş Tarihi: Aug 2007
Karpuzlupasta iyi bir üye değildirKarpuzlupasta iyi bir üye değildir

beni güzel hayaller mutlu eder
Karpuzlupasta çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 05-09-2007   #100
hımını mımını mınt.

dontsorry nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
dontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalı

karnında sıpayı sırtından sopayı eksik etmeyeceksin mutlu mutlu gezinir durur

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı