![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
sevgi seli
Giriş Tarihi: May 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
bide şu var kadın ve erkeklerin mutlu olduğu şeyler çok farklıdır......
|
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Türkiye Türklerindir
Giriş Tarihi: Apr 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
burçlarada inanmam ben böyle kıstaslara inanmadığım gibi, yıldızlar felan hikaye hepsi gözümde, astrolojiden anlamam zaten...
Fakat buraya gelip birşey diyorsam mutlaka savunuyorumdur, düşünmediğimi savunmam... Buraya gelip birşeyler yazıyorsam bildiklerim var, en azından iddaam, teorilerim vardır, Bir hayvanı düşün bakalım gülmek istermi, veya sürprizleri severmi, insancıl şeyler ona ne kadar uzak, onlar sadece yaşamak için çaba gösterirler... İnsancıl, insan odaklı hisleri insanlar hissederler, mesela ben müzik dinlemeyi sevmiyorum diye bütün erkekler müzik dinlemeyi sevmiyor diye bir kaide mi çıkar ortaya Senin düşüncelerin bütün kadınların, bayanların, kızların, hanımların düşüncesimi? bir erkek de sürprizlerden hoşlanabilir, erkekler daha fazla veya kızlar daha fazla hoşlanır demek yalnış olur... bireyler için değişir bu kavramlar, kadın, erkek diye değil |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
sevgi seli
Giriş Tarihi: May 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aşksavar ben hür irademle bir konu açtım ve bu konu benim için güzel çünkü en azından kendi içimden geçen şeyleri yansıtıyor çünkü ben bir bayanım gerçekten kadınlar çok hassastır bazı şeyleri içlerine atanları çoktur eşine kızıp küsüp kimselere derdini açamayanlar annelerimiz babalarımıza kızıp dalıp gidenler sen hiç düşündünmü annen yemek yaparken ne düşünür üzgünmüdür mutlumudur bilemezsin yakın olmassan hissedemezsin kadınlar ilgiyi sever muhakkak her şeyin bir sebebi vardır ama onları o ortamdan çıkarabilecek ufacık bir güzel söz tatlı bir cevap içten davranıştr bunları yapmak sence en fazla kimlere düşer elbette hepimiz insanız süprizlerden hoşlanırız ben zaten ayırım yapacak kadar dar biri değilim ama bu konu özel olsun istedim....
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Türkiye Türklerindir
Giriş Tarihi: Apr 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yav senin konu açmana felan dediğim birşey yok, neden hemen böyle sığ düşünüyorsun?
Konuya birşey dediğim yok, kadın, erkek diye ayırmak yalnış olur diyorum, tatlı söz, hoşgörü, içtenlik v.s bunlar herkesin hoşlandığı şeylerdir, sadece kadınlar veya erkekler değil... |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |