dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Genel > Mühürsüz Kuyu
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 10-09-2007   #201
kılıçtan keskin

kurşun kalem nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Blog Mesajları: 3
kurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: Kadınları neler mutlu eder?

Alıntı:
Yazan: Gri Mesajı Gör
Sado mazo olsun yani?
Sado mazo makul, bazen de maço istiyorlar biraz.

"
doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların"
kurşun kalem çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 10-09-2007   #202
Kuyucan

GECEPRENSESİ nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2007
GECEPRENSESİ farklılığını belli etmeye başlamış

Belki içten seni seviyorum derse mutlu olurum.
Eski 10-09-2007   #203
sosyaLrock
Konuk

kadınLarı ne mutLu eder bu geneL bi soru oLamaz bence herkez farkLıdır birinin mutLu oLduğuna başka kadın mutLu oLmaz kadınLAr konusunda çok iyiyim kahretsin
  Alıntı yaparak yanıtla
Eski 11-09-2007   #204
Kuyucan

Helly nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2007
Helly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalı

ilk günler cok ilgili cok iyi erkeklerden suphe duymak lazim ciddiyim.

örnek nuri alço
Eski 11-09-2007   #205
Gri
Huge ego, sorry.

Gri nickli kullanıcının avatarı

Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Erkeklerden bu şekilde şüphe eden kadınlarda acaba bir nevi güvensizlik olabilir mi?

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 11-09-2007   #206
don ki$ot

kafayi yemis dusler nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Blog Mesajları: 5
kafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: upshot Mesajı Gör
ilk günler cok ilgili cok iyi erkeklerden suphe duymak lazim ciddiyim.

örnek nuri alço
Ben kocama asik oldugumda cok ilgiliydi hala ilgili suphe duyacak bir sey yokmus...
Biraz da kadinin yaklasimi onemli, ilgiyi seks diye algilarsak korktugun basina gelebilir zira sinyali istemsiz bir sekilde zaten karsindakine verirsin.
kafayi yemis dusler çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 11-09-2007   #207
Kuyucan

Helly nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2007
Helly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalı

Ay ne bileyim aşırı iyi biri bana batiyor illa ki sonradan birseyler cıkıyor anliyorum ki ilk başlarda oldukca ugraşmiş saklamak icin ve hic doğal degilmiş.
Eski 11-09-2007   #208
Gri
Huge ego, sorry.

Gri nickli kullanıcının avatarı

Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Yani bu konuda böyle bir genelleme yapmak bence yanlış, insandan insana değişebilen bir şey bu, kadınların da kimisi çok üzerine düşer erkeğin kimisi soğuk olur.

Ha erkekler kısmını nereden biliyorsun diye soracak olursan kendim de bir erkeğim, oradan biliyorum.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 11-09-2007   #209
don ki$ot

kafayi yemis dusler nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Blog Mesajları: 5
kafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: upshot Mesajı Gör
Ay ne bileyim aşırı iyi biri bana batiyor illa ki sonradan birseyler cıkıyor anliyorum ki ilk başlarda oldukca ugraşmiş saklamak icin ve hic doğal degilmiş.
Kendini oyle sartlandirmissin cunku, bilincaltina verdigin emir bu. Asiri ilgili erkekler tehlikelidir art niyetlidir uzak dur diye bu baglamda asiri iyi olsun ortalama iyi olsun yuzune gulen her erkek bir yerde sana batmaya baslar.
kafayi yemis dusler çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 11-09-2007   #210
sevgi seli

WATER nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
WATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalı

ilk önce benimle arkadaş olucak erkek olmalı hemen cinsellik yada başka düşüncenin bulunduğu ilişkilerde uzun süre huzur bulmak imkansız bence...

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı