Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Mühürsüz Kuyu

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 29-08-2007
Türkiye Türklerindir

Giriş Tarihi: Apr 2007
Aşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Ynt: kadınları neler mutlu eder:?

ayyy aferin aldım bi sevindim bi sevindim sevincimden katliam çıkarasım geldi.

ne biçim bi sevgidir bu,
Aşksavar Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 29-08-2007
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

valla ısın aslı sukı ben kadınları mutlu edemıyorum..aynı olaylara kısa zaman ıcınde cok farklı tepkıler verıyorlar..

mesela bazen bı cıkolata alıyorsun aayy bıtanem ne zahmet ettın le karsılasırken...bı baska gun aldıgın cıkolatanın suratına atılması mumkun oluyor..

yok anacım yok..kadınları anlamak gercekten cok zor ıs..ben bıraktım zaten bu ıslerı..madem yapamıyorum uzak durayım dedım

en ıyısıde bu zaten

konu ıcın bısey soyleyecek olursam...sanırım dogum gununde butun erbabının sevgılıne dogum gunu mesajı atması onu mutlu eder dıye dusunuyorum...yenge dogum gunun kutlu olsun gıbısınden..
bence hos olur

suretim şarap misali..eskidikçe değeri arttı
D'Leh Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 29-08-2007
sevgi seli

WATER nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
WATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalı

kadınlar çiçek gibidir malum sularsan canlı ve güzel olurlar sulamazsan solarlar o yüzden tüm kadınların canlı ve dinamik kalması birazda hayattaki şanslarıylada ilgilidir bir insanın şansı varsa iyi insanlarla karşılaşır iyi süprizler yaşar hayatın ona verdiği kader yoluylada alakadır eğer bunlar yoksa bir bayanın hayatında bakımsız olabilir böyle olunca kendini bırakır ve solmaya başlar yanında sevgisilide olmayınca iyice kara yasa batar hayata küser o yüzden burada iş erkeklere düşer bir bayanı mutlu etmek için bir şiir bir şarkı bir candan sevgi uçurabilir herşey para değildir manevi güçte çok önemlidir mutlu edebilmek için

AKIŞINA BIRAK..
WATER Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 29-08-2007
Kuyucan

Kontes nickli kullanıcının avatarı

Kontes çok ince bir insandırKontes çok ince bir insandırKontes çok ince bir insandırKontes çok ince bir insandır

Akşam birlikte gökyüzünü izlerken yanında güvenli sıcak kollarını hissetmem yeterli.
e tabi bunun dışında alıp beni bara götürüp içirebilir,hediyelerde alabilir.
tabi kadınların değil erkeklerinde böle değilmi?
Bulunduğu ortamı güzelleştirmek yada değiştirmek,hediye almak,yada sorununu çözmek.
Kadınlar çok farklı yaratıklarmı yahu,önemli olan içindeki çocuğa dokunmak değilmi?

Oysa sen gibiydi gözlerim dününü yitirmiş nehirlerden geleceğe akan...
Kontes Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 29-08-2007
Yasaklı

Giriş Tarihi: Jul 2007
filbahri saygın bir insandırfilbahri saygın bir insandır
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan kadınları neler mutlu eder:?

Dinleyin onları, size saygı duymalarına müsade edin , kalplerinin hassasiyetleri karşısında anlamamazlık perdesi çekmeyin ve
değer verin akşam sofranıza koyacağı bir tabak yemeğe dahi geçen emeğe yeter...
Kadınlar çok şeyle mutlu olmaz, küçük şeyler çoğu zaman yeter, zira şefkat, nazeninlik ve fedakarlık asıl tabiatları.
Anneniz de böyle değil miydi, yıksanız da bir tebessüm ile güneş açar yüzlerinde...
filbahri Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-09-2007
sevgi seli

WATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalı

tatlı dil güler yüz isterler,sevgi sözleri anlamlı bakışlarla kadınlar zaten uçarlar...

AKIŞINA BIRAK..
Eski 04-09-2007
ağlak

D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: WATER Mesajı Gör
tatlı dil güler yüz isterler,sevgi sözleri anlamlı bakışlarla kadınlar zaten uçarlar...
ilham perilerı gıbı yani

Eski 04-09-2007
sevgi seli

karşısında bakımlı kendiyle barışık erkek görmek isterler ...

AKIŞINA BIRAK..
Eski 04-09-2007
Türkiye Türklerindir

Giriş Tarihi: Apr 2007
Aşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandır

Tek ayak üstünde hem parende atıp, hemde amuda kalkabilmekten hoşlanırlar
Aşksavar Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-09-2007
ağlak

MSN ile mesaj gönder

valla ısın dogrusu bı kadını ne mutlu eder ben hala bılmıyorum..burda denılen bı cok sey bı sure sonra kadına yetmez oluyor..onun ıcın yetmeyecegını bıle bıle onca zahmete gırmem ben bundan sonra..

Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı