![]() |
|
|||||||
| Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#51 | ||
|
ağlak
|
sadakatle de ıs cozulmuyor kı?eger kadının kanında varsa zaten yapacagını yapıyor..yalanda soyluyor..ınkar da edıyor..
ben hala aynı fıkrımdeyım..gercek anlamda bı kadını mutlu edemıyorsunuz..dusunun kı arayıp soruyorsunuz sıkılıyor sıır yazıyorsunuz bı sure sonra alıskanlık oldugu ıcın sıkıcı gelıyor elının tutmak ıstıyorsunuz yatagamı atcan dıyo.. ![]() veya bırlıkte bıseyler yasayalım dıyorsunuz abuk subuk fıkırler gelıyor aklına yanı erkek tarafı ne ısterse ıstesın egerkı ıplerı kadına verırse kaybeden oluyor.. yanı genelleme yapmak tabıkıde yanlıs olur..ıllakı vardır sızın gıbı dusunen kadın ama benım karsıma cıkanlar aynen bu sekıldeydı..
|
|
|
|
#52 | |||
|
sevgi seli
Giriş Tarihi: May 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#53 | ||
|
Kabil
|
Hediye almam, alınmasından da hoşlanmam. Zaten hediye seçmek hayatımda en çok zorlandığım konu. Para istesin, gitsin kendisi alsın ne alacaksa
|
|
|
|
#55 | ||
|
sevgi seli
Giriş Tarihi: May 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben mesela ince fikirli erkekleri beğenirim özgür düşünceli gerçekten seven tapulamaya çalışmayan kişinin fikirlerine saygı duyup uzaktan izleyip daha sonra onu değiştirmeye çalışmayan eğer kendi ruh eşiyse ciddiyete götürüp evlenme teklifi edecek kadar cesur erkekler hoşuma gider gerçek sevgi budur zaten....
|
|
|
|
#59 | ||
|
Kabil
|
Konu açılmış cevap yazıyoruz. Tek hücrelilik derken...? Neyse canım, biyolojim kötüdür benim. Ama tek hücreli olduğumu sanmıyorum, gevezeyim sadece.
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|