dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Genel > Mühürsüz Kuyu
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 04-09-2007   #51
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan Ynt: kadınları neler mutlu eder:?

sadakatle de ıs cozulmuyor kı?eger kadının kanında varsa zaten yapacagını yapıyor..yalanda soyluyor..ınkar da edıyor..

ben hala aynı fıkrımdeyım..gercek anlamda bı kadını mutlu edemıyorsunuz..dusunun kı arayıp soruyorsunuz sıkılıyor
sıır yazıyorsunuz bı sure sonra alıskanlık oldugu ıcın sıkıcı gelıyor
elının tutmak ıstıyorsunuz yatagamı atcan dıyo..
veya bırlıkte bıseyler yasayalım dıyorsunuz abuk subuk fıkırler gelıyor aklına
yanı erkek tarafı ne ısterse ıstesın egerkı ıplerı kadına verırse kaybeden oluyor..

yanı genelleme yapmak tabıkıde yanlıs olur..ıllakı vardır sızın gıbı dusunen kadın ama benım karsıma cıkanlar aynen bu sekıldeydı..
Eski 04-09-2007   #52
sevgi seli

WATER nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
WATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: Fragment of Mercury Mesajı Gör
Beni özgür bırakması çok mutlu eder. Gel deyince gelsin defol deyince gitsin asdasdasdsd:/
Şaka bir yana sanırım ilgili olduğum konularla ilgili olan insanlar beni mutlu eder. Bir de hayallerimi gerçekleştirme sürecinde bana engel olunmaması...
(bkn:gölge etme başka ihsan istemem)
Hediye olarak da kitap, defter, kalem mutlu eder. Pırlanta, elmas, altın, gümüş...anlamsız bence. Tabi elması kendisi bulup işlerse değerlidir... Para ile satın alınan şeylerde "emek" yoktur çok fazla. Üç kuruşunu da milletin göz dikeceği aptal mücevherlere vermesin garibim.
(bkn:aslında erkek olacaktım da yanlışlık olmuş işte)
güzeldi FOM...
Eski 04-09-2007   #53
Kabil

Arje Nova nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Blog Mesajları: 2
Arje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalı

Hediye almam, alınmasından da hoşlanmam. Zaten hediye seçmek hayatımda en çok zorlandığım konu. Para istesin, gitsin kendisi alsın ne alacaksa
Eski 04-09-2007   #54
Kabil

Arje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalı

Teşekkürler Water Ben 'Kanlı Elmas'tan önce de bunu savunuyordum bu arada
Eski 04-09-2007   #55
sevgi seli

WATER nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
WATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalı

ben mesela ince fikirli erkekleri beğenirim özgür düşünceli gerçekten seven tapulamaya çalışmayan kişinin fikirlerine saygı duyup uzaktan izleyip daha sonra onu değiştirmeye çalışmayan eğer kendi ruh eşiyse ciddiyete götürüp evlenme teklifi edecek kadar cesur erkekler hoşuma gider gerçek sevgi budur zaten....
Eski 04-09-2007   #56
Türkiye Türklerindir

Giriş Tarihi: Apr 2007
Aşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandır

Allahım biri beni öldürsün..........................
Aşksavar çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-09-2007   #57
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: Aşksavar Mesajı Gör
Allahım biri beni öldürsün..........................
benıde benıdee...
Eski 04-09-2007   #58
Türkiye Türklerindir

Aşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandırAşksavar herkesin tanıdığı bir insandır

Tek hücrelisiniz siz, artık bu kanıya vardım.
Eski 04-09-2007   #59
Kabil

Konu açılmış cevap yazıyoruz. Tek hücrelilik derken...? Neyse canım, biyolojim kötüdür benim. Ama tek hücreli olduğumu sanmıyorum, gevezeyim sadece.
Eski 04-09-2007   #60
Türkiye Türklerindir

Fom sana lafımız yok, olamaz da.

Anlayan anladı onu.
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı