![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Chaotic Neutral
Giriş Tarihi: Jul 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
16-25 yas arasini piclik diye tabir edebilecegimiz bilumum cilgin edimler mutlu ederken daha olgun bayanlari efendilik ve adam gibi adamlik mutlu ediyor. Tecrubeyle sabit. Nasil mi? Hemen naklediyorum:
Allah sizi inandirsin benim hatunla cikmaya basladigimda 24 yasindaydi 3 yildir cikiyoruz simdi 27 yasinda. Matematigim superdir bu arada, neyse ilk cikmaya basladigimizda beraber itlik pustluk yapardik cok zevkli olurdu cok mutlu olurduk ikimizde diger insanlarin acilarindan zevk alirdik, sazan avlardik, torpil patlatirdik, erik calardik, saklambacta ebenin hemen arkasinda bekler saymasi bittiginde hemencecik sobelerdik, yine saklambacta kiyafet degistirip canak comlek patlatirdik, ne bileyim gecenin 4'unde tatilde oldugunu bildigimiz arkadaslarimizin ailelerini karakoldan ariyor gibi yapip hirsizlik yaptiklarini soylerdik ve karakola cagirirdik, Cky'dan gordugumuz shopping cart'larin icine binip hizlica surer kaldirimlara carpardik falan bayagi iyi piclik yapardik. Sonra aradan 1 yil gecti benim hatun mutlu olmamaya basladi "askim ne yapacagiz shopping cart'a binip de" "ne yapacagiz saklambac oynayip da" demeyen falan basladi, tabii ben uyuz oldum eyvah buyuyoruz dedim. Korktugum basima geldi tabii buyumustuk artik hicbir piclikten zevk almaz olmustuk o kadar buyumustuk ki, ebeveynlerimize tavla oynarken bilerek yenilip yuzlerindeki mutlulugu gorup mutlu oluyorduk, o kadar buyumustuk ki "artik ailemizle gittigimiz misafirlikte kahve icebiliyorduk, hem de annelerimiz kahve icersen biyiklarin cikmaz yalanlarini atmiyorlardi. Nitekim ben ve benim hatun depresyon hirkalarimizi giydik ve efendi ve duyarli takilmaya basladik.Onu mutlu etmenin yollarini ariyordum ama basarisiz oluyordum. Careyi degismekte buldum, artik dunyaya ve ekosistme karsi artik daha duyarliydim. Yaslilara karsidan karsiya gecerken yardim ediyordum, kuresel isinma karsiti numayislere katiliyordum, Anonim Alkolikler gruplarina katilip onlarin dertlerini dinleyip derman olmaya calisiyordum, Peta gibi orgutlerin numayislerine katiliyordum artik bir greenpeace'ciydim. Benim hatunla yaptigim her aktivite onu daha da mutlu yapti, hayata daha da siki sarilmasini sagladi. 2 senedir boyle duyarliyim ve hepinizi duyarli olmaya davet ediyorum en azindan esleriniz ve sevgilinizle hos vakit gecirebilir ve dunyaya ve insanlara daha da faydali olabilirsiniz. Boyleyken boyle iste genc tabir edebilecegimiz bayanlar zamaninda itlik pustluktan mutlu olurken yasi kemale eren bayanlar da efendilikten mutlu oluyorlar. Bunlar da boyle anilarimdir iste. Selamlarimlan : ) |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Many Horses
Giriş Tarihi: Apr 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence nelerin mutlu ettiğinden çok mutluluklarının ne kadar sürdüğü daha önemli.
Çok fazla detaycı ve fil hafızalı oldukları için mutlaka mutluluklarını kısa sürede bitirecek bahaneleri de bulurlar. (Tanıdıklarımın geneli.) |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Many Horses
Giriş Tarihi: Apr 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Benden uzak olsun elmasla, pırlantayla mutlu olan, utanmadan o taşları takan insancıklar. Acaba onları takarken madenlerde acılar içinde çalışan, hayatlarını geçiren çocukları hiç düşünmüşlermidir? Ya da salonlarındaki aptal bir biblo için fillerin öldürüldüğünü düşünebilirmi aynı kafa yapısındaki insanlar? Mutlaka takacaklarsa imitasyon alsınlar ve sistemin parçası olmasınlar, çok sevdikleri Di Caprio'nun Blood Diamond filmini izlesinler başlangıç olarak. |
|||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |