Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Mühürsüz Kuyu

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 25-08-2007
  post #1
sevgi seli

WATER nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
WATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Kadınları neler mutlu eder?

kadınlar bazen bebek gibi olurlar herşeye birden üzülürler peki o anlardan onları neler çıkarır:?

AKIŞINA BIRAK..
WATER Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 25-08-2007
  post #2
Kuyucan

Efendisiz nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
Efendisiz nefis bir insandır.Efendisiz nefis bir insandır.Efendisiz nefis bir insandır.Efendisiz nefis bir insandır.Efendisiz nefis bir insandır.Efendisiz nefis bir insandır.Efendisiz nefis bir insandır.Efendisiz nefis bir insandır.Efendisiz nefis bir insandır.Efendisiz nefis bir insandır.Efendisiz nefis bir insandır.
Varsayılan Ynt: kadınları neler mutlu eder:?

İlgi mutlu eder.herkes ilgi ister ama kadınlar genelde erkeklere göre daha duygusal oldukları için daha fazla ilgiye ihtiyac duyar.
bazen telefona bırakılan bir çagrı,bazen bir demet çiçek,bazen iki birayla kapıda bekleyen erkek arkadaş fazlasıyla mutlu eder x)
Efendisiz Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 25-08-2007
  post #3
sevgi seli

WATER nickli kullanıcının avatarı

WATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalı

kadınları çevresinde onun için yapmayacağı maskaralık kalmayan erkekler mutlu eder

AKIŞINA BIRAK..
WATER Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 25-08-2007
  post #4
Chaotic Neutral

Crazy Diamond nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2007
Crazy Diamond nefis bir insandır.Crazy Diamond nefis bir insandır.Crazy Diamond nefis bir insandır.Crazy Diamond nefis bir insandır.Crazy Diamond nefis bir insandır.Crazy Diamond nefis bir insandır.Crazy Diamond nefis bir insandır.Crazy Diamond nefis bir insandır.Crazy Diamond nefis bir insandır.Crazy Diamond nefis bir insandır.Crazy Diamond nefis bir insandır.

16-25 yas arasini piclik diye tabir edebilecegimiz bilumum cilgin edimler mutlu ederken daha olgun bayanlari efendilik ve adam gibi adamlik mutlu ediyor. Tecrubeyle sabit. Nasil mi? Hemen naklediyorum:

Allah sizi inandirsin benim hatunla cikmaya basladigimda 24 yasindaydi 3 yildir cikiyoruz simdi 27 yasinda. Matematigim superdir bu arada, neyse ilk cikmaya basladigimizda beraber itlik pustluk yapardik cok zevkli olurdu cok mutlu olurduk ikimizde diger insanlarin acilarindan zevk alirdik, sazan avlardik, torpil patlatirdik, erik calardik, saklambacta ebenin hemen arkasinda bekler saymasi bittiginde hemencecik sobelerdik, yine saklambacta kiyafet degistirip canak comlek patlatirdik, ne bileyim gecenin 4'unde tatilde oldugunu bildigimiz arkadaslarimizin ailelerini karakoldan ariyor gibi yapip hirsizlik yaptiklarini soylerdik ve karakola cagirirdik, Cky'dan gordugumuz shopping cart'larin icine binip hizlica surer kaldirimlara carpardik falan bayagi iyi piclik yapardik.

Sonra aradan 1 yil gecti benim hatun mutlu olmamaya basladi "askim ne yapacagiz shopping cart'a binip de" "ne yapacagiz saklambac oynayip da" demeyen falan basladi, tabii ben uyuz oldum eyvah buyuyoruz dedim. Korktugum basima geldi tabii buyumustuk artik hicbir piclikten zevk almaz olmustuk o kadar buyumustuk ki, ebeveynlerimize tavla oynarken bilerek yenilip yuzlerindeki mutlulugu gorup mutlu oluyorduk, o kadar buyumustuk ki "artik ailemizle gittigimiz misafirlikte kahve icebiliyorduk, hem de annelerimiz kahve icersen biyiklarin cikmaz yalanlarini atmiyorlardi.

Nitekim ben ve benim hatun depresyon hirkalarimizi giydik ve efendi ve duyarli takilmaya basladik.Onu mutlu etmenin yollarini ariyordum ama basarisiz oluyordum. Careyi degismekte buldum, artik dunyaya ve ekosistme karsi artik daha duyarliydim. Yaslilara karsidan karsiya gecerken yardim ediyordum, kuresel isinma karsiti numayislere katiliyordum, Anonim Alkolikler gruplarina katilip onlarin dertlerini dinleyip derman olmaya calisiyordum, Peta gibi orgutlerin numayislerine katiliyordum artik bir greenpeace'ciydim.

Benim hatunla yaptigim her aktivite onu daha da mutlu yapti, hayata daha da siki sarilmasini sagladi. 2 senedir boyle duyarliyim ve hepinizi duyarli olmaya davet ediyorum en azindan esleriniz ve sevgilinizle hos vakit gecirebilir ve dunyaya ve insanlara daha da faydali olabilirsiniz. Boyleyken boyle iste genc tabir edebilecegimiz bayanlar zamaninda itlik pustluktan mutlu olurken yasi kemale eren bayanlar da efendilikten mutlu oluyorlar. Bunlar da boyle anilarimdir iste.

Selamlarimlan : )
Crazy Diamond Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 25-08-2007
  post #5
Kuyucan

deepest nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
deepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalı

saçıma bir kere dokunması bile yeter.bir gülümsemesi bile..

Feels like insomnia
deepest Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-08-2007
  post #6
Many Horses

Hawkaye nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2007
Hawkaye çevresine ışık saçıyorHawkaye çevresine ışık saçıyorHawkaye çevresine ışık saçıyorHawkaye çevresine ışık saçıyorHawkaye çevresine ışık saçıyorHawkaye çevresine ışık saçıyorHawkaye çevresine ışık saçıyorHawkaye çevresine ışık saçıyor

Bence nelerin mutlu ettiğinden çok mutluluklarının ne kadar sürdüğü daha önemli.
Çok fazla detaycı ve fil hafızalı oldukları için mutlaka mutluluklarını kısa sürede bitirecek bahaneleri de bulurlar.
(Tanıdıklarımın geneli.)
Hawkaye Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-08-2007
  post #7
Upinsmoke

Tony Soprano nickli kullanıcının avatarı

Tony Soprano nefis bir insandır.Tony Soprano nefis bir insandır.Tony Soprano nefis bir insandır.Tony Soprano nefis bir insandır.Tony Soprano nefis bir insandır.Tony Soprano nefis bir insandır.Tony Soprano nefis bir insandır.Tony Soprano nefis bir insandır.Tony Soprano nefis bir insandır.Tony Soprano nefis bir insandır.Tony Soprano nefis bir insandır.
MSN ile mesaj gönder

pırlanta kupe mutlu eder ... elmas yuzuk mutlu eder ... İlgi mutlu eder yalvartmak mutlu eder karsısındakını kendısıne baglı gormek mutlu eder kadınlar degısık yaratıklardır ...

Pic duyguları , dumans seansları , kabus anıları ve kacan uykuları !
Tony Soprano Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-08-2007
  post #8
hımını mımını mınt.

dontsorry nickli kullanıcının avatarı

dontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalı

annaaaaa onlar mutlu oluyormu

Susmaya değecek birşeyler elbet bulur insan. Ama konuşmaya değecek güzellik her zaman bulunmuyor.
dontsorry Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-08-2007
  post #9
Kuyucan

deepest nickli kullanıcının avatarı

deepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalı

oluyo tabi sen sandınn. dedik ya. bir saçımızı okşamanız bile yeter...

Feels like insomnia
deepest Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-08-2007
Many Horses

Hawkaye nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2007
Hawkaye çevresine ışık saçıyorHawkaye çevresine ışık saçıyorHawkaye çevresine ışık saçıyorHawkaye çevresine ışık saçıyorHawkaye çevresine ışık saçıyorHawkaye çevresine ışık saçıyorHawkaye çevresine ışık saçıyorHawkaye çevresine ışık saçıyor

Alıntı:
Yazan: Tony Soprano Mesajı Gör
pırlanta kupe mutlu eder ... elmas yuzuk mutlu eder ... İlgi mutlu eder yalvartmak mutlu eder karsısındakını kendısıne baglı gormek mutlu eder kadınlar degısık yaratıklardır ...

Benden uzak olsun elmasla, pırlantayla mutlu olan, utanmadan o taşları takan insancıklar.

Acaba onları takarken madenlerde acılar içinde çalışan, hayatlarını geçiren çocukları hiç düşünmüşlermidir?

Ya da salonlarındaki aptal bir biblo için fillerin öldürüldüğünü düşünebilirmi aynı kafa yapısındaki insanlar?

Mutlaka takacaklarsa imitasyon alsınlar ve sistemin parçası olmasınlar, çok sevdikleri Di Caprio'nun Blood Diamond filmini
izlesinler başlangıç olarak.
Hawkaye Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı