dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Genel > Mühürsüz Kuyu
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 04-09-2007   #31
Kuyucan

dilek 11 nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2007
dilek 11 herkesin tanıdığı bir insandırdilek 11 herkesin tanıdığı bir insandırdilek 11 herkesin tanıdığı bir insandırdilek 11 herkesin tanıdığı bir insandırdilek 11 herkesin tanıdığı bir insandırdilek 11 herkesin tanıdığı bir insandırdilek 11 herkesin tanıdığı bir insandırdilek 11 herkesin tanıdığı bir insandırdilek 11 herkesin tanıdığı bir insandırdilek 11 herkesin tanıdığı bir insandırdilek 11 herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Ynt: Erkeklerİ Neler Mutlu Eder ?

Alıntı:
Yazan: deepest Mesajı Gör
Evet arkadaşlar.
1 erkeklere yaranılır mı ?
2 erkekler mutlu olur mu ?
3 erkekler doyar mı ?
4 erkekler sever mi?
5 vs. vs.

Buyrun fikirler ?
evet yaranılır
evet olur
evet doyar
evet sever

çünkü onlarda insan
Eski 05-09-2007   #32
kılıçtan keskin

kurşun kalem nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Blog Mesajları: 3
kurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: oksijen Mesajı Gör
hayatını sex üzerine kurmuş kişilere uyuz oluyorum ya doğru düzgün bişe sizi mutlu etmez mi?
Kime göre doğru düzgün? Neye göre doğru düzgün?

Bir erkek için ve kadın için sex gayet doğru düzgün bir şeydir. İçgüdüseldir, ihtiyaçtır ve normaldir. Bunun doğru düzgün olmaması diye bir şey mi vardır?

"
doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların"
kurşun kalem çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 05-09-2007   #33
davar kellesi

patanJali nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2007
patanJali adını yakında herkese duyuracak

sex,karı kız ,ıvır zıvır,alkol,alkolle birlikte seks yapma isteği,karıya gitme,yemek yeme,osurma,sıçma,tüketimle ilgili şeyler...

ps:kaba bi şekilde tarif etmekte erkeği mutlu eder falan...

boşveryus..
Eski 05-09-2007   #34
Compos sui!

Taedium nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Taedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalı

Demek ki neymiş erkekler çok kolay mutlu olurmuş aslında, bu konu üzerine kafa yormaya gerek yokmuş.. Ben asıl erkekleri neyin gerçekten çok üzdüğünü merak ediyorum, bir öğrensem çok hain planlarım olacak..
Eski 05-09-2007   #35
Mai
septik

Mai nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.

hadım edilmek
Eski 05-09-2007   #36
sevgi seli

WATER nickli kullanıcının avatarı

WATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: Erkekleri Neler Mutlu Eder ?

çılgın kadınlar
Eski 05-09-2007   #37
LONGING..

Acıbadem nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2006
Acıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandır

1.yaranmak isteyen çok güsel yaranır
2.mutlu olan türleri var tabi
3.asla doymazlar..
4.sevgi onlar için anlık duygulardır gelir geçer..
Eski 05-09-2007   #38
Kuyucan

Boran nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Boran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandırBoran herkesin tanıdığı bir insandır
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: özlemm Mesajı Gör
1.yaranmak isteyen çok güsel yaranır
2.mutlu olan türleri var tabi
3.asla doymazlar..
4.sevgi onlar için anlık duygulardır gelir geçer..
Bende aynılarını bayanlar için düşünüyordum.
Eski 05-09-2007   #39
Kuyucan

deepest nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
deepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalı

ArkadaŞlar Ben Erkeklerİn Neden Keyİf AldiĞini DeĞİl.neden Mutlu Olduklarini SormuŞtum. Bİlmem Anlatabİlorrr Muyum ?!?!?!?!?!?!?
Eski 06-09-2007   #40
Mai
septik

Mai nickli kullanıcının avatarı

Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.

anladım deepest.o zaman cevaplayım.
işlerinde başarılı olmaları
genelde futbol
ve sex keyif=mutluluktur erkekler için zaten
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı