dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Genel > Mühürsüz Kuyu
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 22-09-2007   #11
Mai
septik

Mai nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.
Varsayılan Ynt: çivi çiviyi söker mi?

Alıntı:
Yazan: kafayi yemis dusler Mesajı Gör
Eger ki araf'in dedigi gibi bir cikmaz icindeyse insan, kangren olmussa ask, onu silip atmak icin bir baskasini direk bulmak ne kadar dogrudur bilemem. Ama o an tesadufen kapinizi yeni bir ask, guzel ve yasamaya deger bir ask kapinizi calmissa bence kapiyi yuzune kapatmamak gerekir. Zira bir daha kimbilir ne zaman calacak kapinizi ask...
Ama sif bir digerine inat, oylesine, kim olursa, giciklik olsun diye atilan adim atanin kendisine zarar verir fikrindeyim...
Benim de kastettiğim buydu,kim olursa olsun diye,hiç düşünmeden biriyle beraber olmak zaten diğerini unutmaya değil aksine yeni sorunların ortaya çıkmasına yol açar.
Eski 22-09-2007   #12
Kuyucan

deepest nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
deepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalı

bende zaten onu yazmıştım. önüme gelene değil. değecek birşeyse neden olmasın ?
Eski 22-09-2007   #13
XXX

oksijen nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
oksijen herkesin tanıdığı bir insandıroksijen herkesin tanıdığı bir insandıroksijen herkesin tanıdığı bir insandıroksijen herkesin tanıdığı bir insandıroksijen herkesin tanıdığı bir insandıroksijen herkesin tanıdığı bir insandıroksijen herkesin tanıdığı bir insandıroksijen herkesin tanıdığı bir insandıroksijen herkesin tanıdığı bir insandıroksijen herkesin tanıdığı bir insandıroksijen herkesin tanıdığı bir insandır
Skype™ ile mesaj gönder

sööööökkeerrr.
Ya ben ne tatlı şeyimm
oksijen çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 22-09-2007   #14
Masquerade

Fiend nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2007
Fiend herkesin tanıdığı bir insandırFiend herkesin tanıdığı bir insandırFiend herkesin tanıdığı bir insandırFiend herkesin tanıdığı bir insandırFiend herkesin tanıdığı bir insandırFiend herkesin tanıdığı bir insandırFiend herkesin tanıdığı bir insandırFiend herkesin tanıdığı bir insandırFiend herkesin tanıdığı bir insandırFiend herkesin tanıdığı bir insandırFiend herkesin tanıdığı bir insandır

Birisini unutmak icin bir ba$kası mı?
Hayır..Insanın bir ba$ka ili$kiden kacma sürecinde koynuna atladıgı ili$ki "daha büyük hata veya sızılara gebedir"..

Kafa yarım,görü$ kıt,kalp ve zihin bulanık,insan incitilmeye cok müsait bir noktada..Sıgınma talep eden bir multeci gibi..

"Yalnızlıktır" bu sürecinde tedavisi.. Insanın kendini bulu$u,sarı$ı ve gecmi$ mevzunun tramvasını atlatı$ı..
Eski 23-09-2007   #15
pervane

Cheri Cheri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Blog Mesajları: 2
Cheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalı

bazen işe yarayabiliyor ne yapıyorsun sadece bir oyalanma yolu oluyor sana ama asla sağlıklı bir yöntem değil bence insan sadece hırsını almaya çalışıyor

sora sora az gidip uz gidip kaf dağına
gizini arar saadetin dünyalılar.
Cheri Cheri çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 23-09-2007   #16
Yasaklı

Karpuzlupasta iyi bir üye değildirKarpuzlupasta iyi bir üye değildir

Çivi çiviyi söker elbette ama önemli bi ayrıntı var.Sökecek çivi Sökülen çividen daha sağlam olmalı.
Atalarımız söylediyse muhakkak doğruluk payı vardır diyorum ben.
Karpuzlupasta çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 23-09-2007   #17
cok kararsizim

venus nickli kullanıcının avatarı

venus farklılığını belli etmeye başlamış

Çivi çiviyi söker.Soğuktan donanı buzla ovarlar ben zaten yanmışım dostlar beni ateşemi atsınlar.Demiş Barış Manço valla katılmamak münkün değil.
venus çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 24-09-2007   #18
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

cıvının boyutu onemlı..yanı bı duvar cıvısıyle bı tahta cıvısını karsılastıramayız..duvar cıvısı agır kacar..ve bunun ıcın denk cıvılerın mucadele etmesı lazım dıye dusunuyorum..
Eski 24-09-2007   #19
Yasaklı

Giriş Tarihi: Dec 2006
Asburce iyi bir üye değildirAsburce iyi bir üye değildirAsburce iyi bir üye değildirAsburce iyi bir üye değildirAsburce iyi bir üye değildirAsburce iyi bir üye değildirAsburce iyi bir üye değildir

Sökmez.
Asburce çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 24-09-2007   #20
Kuyucan

Helly nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2007
Helly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalı

Batti balik yan gider ile birlikte hayatimda en cok uyguladigim söz bu

Ask meşk is guc para her konuda uygularim

Boşluk iyi bir sey degil cunku, aşk acisi mi cekiyorsun sakin boş kalma cunku kafan boş oldugu anda ayni hatayi tekrar yaparsin hemen yeni bir sayfa acmalisin
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı