![]() |
|
|||||||
| Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#2 | ||
|
hımını mımını mınt.
Giriş Tarihi: Jun 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sökmez bu mantıkla çıkılan yolda töközlemek başa sarmak çıkmaza düşmek bide üstüne başkasını üzmek mutlaktır
|
|
|
|
#3 | ||
|
------------
Giriş Tarihi: Mar 2005
Herkes kendinden sorumludur. Dolayisiyla baska insanlardan intikam almak icin veya uzuntuyu dagitmak adina yapilan çivinin sökülmesi işleri;
1 . insanın kendine olan saygisiyla ilgili bir sorundur(bence) 2 . karsinizdaki insana cok buyuk bir saygisizlik ve o insani kullanmak anlamina gelir. Yani civi civiyi sökse de sokmese de hos bisey olmadigini dusunuyorum. Oncelikle kisi kendine saygi duydugu icin, sonra da baskalarini kendiyle ilgili bir sorun yuzunden kullanmamak icin.. |
||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Jun 2007
çivi çiviyi sökmek. bence intikam amaçlı değildir. İntikam amacıyla olsaydı bunun adına çivi çiviyi söker demezlerdi.amaç farklıdır. mesela acı çekiyorsun unutmak istiyorsun .ama önüne gelen herhangi bir zirzopla da olmaz bu iş.eğer bir acıyı unutmak istiyorsan onu unutturabileceğini düşündüğün aynı kalitede belki de daha üstün bir kişi hali hazırda varsa bu kişiyle saygı çerçevesi adında bir şeylere başlamak düşünelebilir.burda mühim olan amaçdır. ve önemli olan kişinin kendisine yakışan şekilde davranmasıdır .herhangi bir arayış içine girmek biri olsun çamurdan olsun mantığıyla da değil veya kendini basitleştirmek değildir.Bu durumu yaşayan bilir diye düşünüyorum.Yani bir insan kendinden eminse çivileri söker.değilse zaten baştan bellidir...........
|
|
|
|
#5 | ||
|
------------
Giriş Tarihi: Mar 2005
deepest kizma ben fikrimi soyledim :-)
Ayrica sadece intikam icin degil aciyi hafifletmek icin de olsa hos olmadigini dusundugumu soyledim yukarda. Bir aciyi hafifletmek adina bir baskasini uygun gordugum icin hayatima sokmak hem o insana yaptigim bir ihanettir hem kendime olan saygimi yitirmeme sebep olur. Bence acilarimizin sorumlulugu bize aittir. Kimseye onlarin sorumluluklarini yukleme hakkimiz olmamali. Bunlar benim hissetiklerim. Baskasi icin boyle seyler soylemiyorum. Sen dogru buluyorsundur. Yanlis gormuyorsundur. Kizma ;-) |
||
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
septik
Giriş Tarihi: May 2007
aşk anlamında konuşuyorsak eğer bence evet.Ama şartlar ve durumlar buna uygunsa.Saplantılı ve yanlış bir ilişki yaşıyorsanız ve yanlış olduğunu bildiğiniz halde bitirmekte zorlanıyorsunuz,kangren olmuş ama kesip atamıyorsunuz.Böyle bir durumda yeni birine şans vermek bulunduğunuz durumda kendiniz için en iyisi olacaktır.Saplantı haline getirdiğiniz kişi kalbinizden çıkmasa da onu daha az düşünmeye başlayacaksınız ve zamanla unutacaksınız.
|
|
|
|
#9 | ||
|
don ki$ot
|
Eger ki araf'in dedigi gibi bir cikmaz icindeyse insan, kangren olmussa ask, onu silip atmak icin bir baskasini direk bulmak ne kadar dogrudur bilemem. Ama o an tesadufen kapinizi yeni bir ask, guzel ve yasamaya deger bir ask kapinizi calmissa bence kapiyi yuzune kapatmamak gerekir. Zira bir daha kimbilir ne zaman calacak kapinizi ask...
Ama sif bir digerine inat, oylesine, kim olursa, giciklik olsun diye atilan adim atanin kendisine zarar verir fikrindeyim...
|
|
|
|
#10 | ||
|
soluk...
Giriş Tarihi: Mar 2007
Söker kardeşim söker.inkarlar hastayken sigara içmek yolunda;ama ben katılmıyorum.
Önceki çivi gibi hatta daha üstün olmalıdır sonradan gelen çivi. Birine aşık olursun onu diğerlerinden farklı gördüğün için ama daha iyisi geldiğinde dönüp bakmazsın bile. Bu güzel deyimimiz o kadar yerindedir ki...
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|