![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
hımını mımını mınt.
Giriş Tarihi: Jun 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mutlak doğru yoktur.Bana göre, bize göre doğru vardır. Hadi birlikte, bize göre doğruları bulmak için denemeye başlayalım. Hepimiz insanız ve yanlışlarımız muhakkak ki olacaktır yönetimde yanlışlar olacaktır netice itibariyle sevinen, üzülen , kızan , yada tamamen hissiyatsız olabiliriz çünkü insanız önemli olan eşitliği bozmadan kızmak gülmek. Şu günlerde en çok tartıştığımız yada gözümüze batan Türkçe kullanımı ; Türkçe alfabe içinde olmayan harflerin kullanılmasını sevmiyorum bunu engelleyen yöneticileri yada arkadaşları destekliyorum ama arada bir hani konuşma dili gibi insan uzatarak konuşmak istiyor mesala '' gııııccccccıkkkk '' gibi bir ifade yada benzerleri çokta göze batmamalı diye düşünüyorum çünkü yazıda mimik yok sarı kafaların suratımızdaki mimikleri yada gözlerimizdeki ifadeyi sağlamadığını düşünüyorum hani azbiraz esneklikten çokta zarar gelmez . İşin aslı ben iyiyim böyle yönetimden ( yönetim diye yazınca bir ilginç oluyor ) memnunum henüz ters düşmedik ters düşersem gelir yazarım buraya ayrıca
saygılar Son düzenleyen: dontsorry : 06-10-2007 01:25 AM. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Gezgin
|
Alıntı:
Bizim de hatalarımız olabilir, bizim de aşırı tepki verdiğimiz yerler olabilir, bu konuyu açmaktaki amacımız da bu, eğer varsa bir takım şikayetleri üyelerimizin, bunları doğrudan bize söylemeleri. Doğrudan eleştirmeleri. ![]() Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954) |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Dec 2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Üyelere yasakladığınız şeyleri kendiniz yapıyorsunuz.
Mesela ben özenç'e " sen aradan çıkar mısın" dedim diye ne işitmediğim azar ne de almadığım karma kaldı Oysa bunu sizden biri söylediğinde çıt çıkmadı.. Tartismalarda Uslup |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Compos sui!
Giriş Tarihi: Mar 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Sonuç olarak, bu olayda haklı dahi olsan bunu "Üyelere yasakladığınız şeyleri kendiniz yapıyorsunuz. " gibi bir cümleyle genellemen çok yanlış.. Biz sizleri genelliyor muyuz? Bir başka üyenin yaptığı bir hatadan gelip seni sorumlu tutuyor muyuz? Hayır.. O yüzden senden de aynı şeyi yapmamanı bekliyorum.. Jacques Dutronc
|
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Gezgin
|
Alıntı:
Bu kadar güzel çarpıtılabilirdi doğrusu... ![]() Bilmiyorum farkında mısın ama bir münazarada karşındakine bu ifadeyi sarfettiğinde seni sustururlar, mikrofonunu kaparlar, oysa ki hala aynı suçlamaları, aynı iftiraları sıralıyorsun. ![]() Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954) |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Dec 2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki, haklısın. Genellediğim için özür dilerim.
Ama yönetim deyince tek tek akla gelmiyorsunuz. Birinizin yaptığı uyarıyı hepiniz yapmış kabul ediyoruz. Biz demesem iyi olacak şimdi arkadaşlar da uyarak " kendi adına konuş!!" Yani ben öyle kabul ediyorum. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Gezgin
|
Alıntı:
Bak şunu diyorum tekrarlayayım: Bir münazarada tartıştığın insanlardan birine "sen aradan çıkar mısın?" dediğinde mikrofonunu kapatırlar, bu karşındaki insana saygısızlıktır. Eğer bunu dahi anlayamıyorsan üzgünüm ama başka yazdıklarımı hiç anlayamazsın.
![]() Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954) |
|||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |