![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Dec 2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne siteden ne de sizlerden nefret ediyorum..
İnsanı seviyorum ben. Tepkim yanlışlara. Tepkim kendi yaptığını başkasına yasaklayana. Tepkim gruplaşmaya. Tepkim alayvari konuşmalara. Tepkim yönetindekilerin dokunulmaz oluşu. Tepkim yönetimdekilerin " güç bende!!! " demeleri.. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Gezgin
|
Alıntı:
Gösterecek daha somut bir örneğin yok mu? Örneğin atıldığı halde yirmi otuz kez geri gelmeye çalışmayan bir üye, ya da hala yazan bir üye? Sanmam...
![]() Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954) |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Gezgin
|
Alıntı:
Bırak artık bu oyunlarını, gerçekten sıkıyorsun insanları zira. Buraya geldin, insanları tahrik ettin, sonra gittin, seçimlerden sonra geldin, tahrike devam ettin, daha sonra mazlum rolüne yattın, anlatmama gerek bile yok bunları belki ama senin ne olduğunu insanlar bir kez daha bilsin. İnan ki hepimizin uğraşacak senden daha ciddi işleri var. Uyarı olarak iki gün uzaklaştırıldın ve geri geldiğinde ilk işin yine yönetime saldırmak oldu, çünkü senin tek amacın bu, fikirlerini paylaşmak değil, bu siteye ve üyelerine zarar vermek, mamafih bunu yapamayacaksın. Yönetimdekilerin güç bede demelerinden bahsediyorsun, senin o güç budalası sandığın yöneticiler sırf dışarıdan sitede kast sistemi var gözükmesin diye nicklerinin yazılışlarını değiştirdiler birkaç gün önce, bunu sen de gördün ama işine gelmedi bahsetmek. "Güç bende olsun" diye bir kaygımız olsa nicklerimizi renklendirir, altlarına koca koca resimlerle "yönetici" veya "düzenleyici" yazardık ama bunu yapmadık, üyeler tartışırken daha rahat olsunlar diye koyu ve eğik yazılı olan nicklerimizi düzelttik. Anlamadın. Anlamadığın başka bir şey daha var, başka bir forumda yöneticilerin gelip de böyle bir konu açmayacağı idi kendilerini eleştirebilmesi için üyelerin, kendilerini yargılayabilmesi için üyelerin! Yönetimdekilerin dokunulmaz oluşları diyorsun ama bu sitenin kurucu üyelerinden birinin hesabının sırf tutumu yüzünden silindiğini dahi görmedin. Anlamadın değil, anladın ama işine gelmedi. Alayvari konuşmaları sadece kendin yaptın, başkalarını küçümsedin, kişiliklerine saldırdın ama sana karşılık verildiğinde mazlumu oynamaya kalktın, bizi değil üyeleri de aptal yerine koymaya çalıştın. Kusura bakma Asburce, kara bitti, deniz göründü, tek suçları senin gibi düşünmemek olan üyeleri aşağılarken ve onların haklarını görmezden gelirken kendi haklarından bahseden, üstelik bunu da yalan dolanla gerçekleştirmeye çalışan insanların aramızda yeri yok, olmadı ve bundan sonra da olmayacak. Belki bir hata yaptık sana ve tavırlarına bu kadar tahammül ederek ancak şimdi o hatamızı düzeltiyoruz senden rahatsız olan üyelerimizden özür dileyerek. Güle güle, bu sefer süresiz olarak. ![]() Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954) |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
don ki$ot
|
Alıntı:
|
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
don ki$ot
|
Ben kurallari cok hatirlatan, uyaran ve bazen sert tepkiler veren bir yonetici olarak elestirilmeye acigim, herhangi bir konu ustune yahut mesajim ustume. Bunu zaten her zaman soyledim.
Ben sahsen kendim de bir takim yaklasimlardan rahatsiz oluyorum. Herhang bir konuda tartisirken, konu hakkindaki kisisel gorusumun keskin olmasindan dolayi insanlarin o dusuncemi yonetici sifatima guvenerek savundugumu dusunmeleri. Oysa ayni kisi ne kendi inadini ne de cogu zaman ettigi lafin olcusunu biliyor. Bu tip insanlar da ne hikmetse sonra beni dikta olmakla sucluyor. Benim en cok zoruma giden sey, kimi insanlarin kendi cahilligini gormeden, kendi hatalarini gormeden, ustelik hakaret ustune hakaret ettigi halde karsima cikip beni bunlarla suclamasi. 'Iste diktasin, eli masalisin..' vs seklinde uzatilabilir bu. Gerek forum icerisinde gerekse ozel mesaj yoluyla aldigim bu elestiriler haksizca geliyor bana. Cunku bu kisiler kendi davranislarindan, sozlerinden ve tutumlarindan soyutlayarak inceliyor mesajlarimi. Halbuki, biraz donup de kendi mesajlari gorebilseler kendilerinin daha agir daha kirici ve de hakaret dolu mesaj yazdiklarini gorebilirler. Ama ben 'yoneticiyim' ya bu baglamda sikayet etmek herhalde onlari baska seyler babinda tatmin ediyor. Hani 'vay be otoriteye saldirdim, vay be bu simarik yoneticinin de haddini bildirdim' seklinde saniyorum. Yeri gelir hata yapmissam ozur dilerim, kimi zaman yanlis anladigim icin tartistigim insanlar olmustur ki sonradan hep duzeltmisimdir bunu. Fakat benim de yonetici olarak sikayetim, insanlarin kendi yazdiklarini gormeden, kendi hakaretlerini gormeden 'sadece normal bir dille bile' yaptigim uyarilari hakaret, dikta, guc egosu olarak gormeleri. Yani elestiriye acigim, ama herkesten ricam herhangi bir mesajim yahut davranisim kendi kendine incelenmesin. Bir onceki yahut alakali oldugu bir sonraki mesajla oyle konusalim ustune. Bir de ben arsivi kullanmaktan yanayim. Mesajlardan ve konulardan ornekler verilerek hata oldugu dusunulen seyler ustune konusulur o zaman somut bir seyler ele gecince ustune tartismak daha verimli sonuclar elde etmemizi saglar.
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Mar 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
yöneticinin işi _düzeni sağlamak_ ise ... neden şahsi öfkesine alet etmektedir bu otoritesini sayın Frostbyte ??? Yöneticimizin birkaç yazı/yorumu dikkatimi çektimişti ..geriye dönük okuduklarımda bunu bariz 1 şekilde gördüm ve az önce okuduğum yazısı /ultimatomu Huhhh gerçek bir otorite dedirtti.. - |
|||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |