Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Mühürsüz Kuyu

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 07-10-2007
Gri
Gezgin

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan Ynt: "Yönetici" veya "Düzenleyici" her zaman haksız mıdır?

Alıntı:
Yazan: jdarc Mesajı Gör
yöneticinin işi _düzeni sağlamak_ ise ...
neden şahsi öfkesine alet etmektedir bu otoritesini sayın Frostbyte ???

Yöneticimizin birkaç yazı/yorumu dikkatimi çektimişti ..geriye dönük okuduklarımda bunu bariz 1 şekilde gördüm

ve az önce okuduğum yazısı /ultimatomu
Huhhh gerçek bir otorite dedirtti..

-
Kastettiğinizin hangi yönetici olduğunu belirtebilirseniz sanıyorum kendisi için daha yararlı olacaktır bu...

Hükümetin görevi yurttaşı hataya düşmekten kurtarmak değildir; yurttaşın görevi hükümeti hataya düşmekten kurtarmaktır.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 07-10-2007
Yasaklı

Giriş Tarihi: Mar 2007
jdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: Gri Mesajı Gör
Kastettiğinizin hangi yönetici olduğunu belirtebilirseniz sanıyorum kendisi için daha yararlı olacaktır bu...

Sence kim olabilir ??...

-
jdarc Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 07-10-2007
Gri
Gezgin

Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Sence kim olabilir ??...

-
Eğer bensem ve bıkmak usanmak bilmeden güç gösterisi yaptığımı düşünüyorsanız zaten söyleyebileceğim bir söz yok, fikrinize saygı duyarım.

Hükümetin görevi yurttaşı hataya düşmekten kurtarmak değildir; yurttaşın görevi hükümeti hataya düşmekten kurtarmaktır.

Eski 07-10-2007
Yasaklı

jdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: Gri Mesajı Gör
Eğer bensem ve bıkmak usanmak bilmeden güç gösterisi yaptığımı düşünüyorsanız zaten söyleyebileceğim bir söz yok, fikrinize saygı duyarım.
hımmm...şaşırttınız beni şimdi...
Bu 1 taktik mi yoksa
Otoriteler bazen sol gösterip sağ vururlarda

( bir önceki mesajda -sence- kelimesi -sizce -olacaktı..)
Eski 07-10-2007
Gri
Gezgin

MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Bu 1 taktik mi yoksa

( bir önceki mesajda -sence- kelimesi -sizce -olacaktı..)
Dikkat ederseniz bu konuyu açan da benim bizi eleştirebilmeniz için, takdir edildiğimiz çok yok hiç değilse yönetimin eksilerini söylemeniz.

Zira takdir yanıltıcıdır ama eleştiri samimiyse dürüsttür.

Ayrıca ben sağ gösterip sol vurmam, ne dediysem veya neyi savunduysam dün, bugün de arkalarındayım. Ama insanların gelip de sözlerimi çarpıtmaları, söylemediğim şeyleri söylemişim gibi göstermeleri, yapılan açıklamaları inkar edip de yalan söylemeyi tercih etmeleri, bunlar kanıtlarıyla yüzlerine vurulunca da hiçbir şey olmamış gibi davranmaları kabul edebileceğim, kabul edebileceğimiz bir davranış değil...

Eğer nerede bu kanıtlar derseniz arama yapabilirsiniz forumda, kendiniz de göreceksiniz, isterseniz ben de yardımcı olabilirim bu konuda ama eleştirilerinizi daha açık yazmanızı da rica edeceğim...

Eski 07-10-2007
kılıçtan keskin

kurşun kalem nickli kullanıcının avatarı

Blog Mesajları: 3
kurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Bu 1 taktik mi yoksa
kimsenin otoriter olmak ya da otorite kurmaya çalışmak gibi bir kaygısı olduğunu zannetmiyorum. Ancak formun düzeni ve kurallarının yürütülebilmesi açısından bazen yönetici olan kişinin de bazı yerlerde otorite olması gerekiyor. Burda azami bir otoriterlikten bahsediyoruz tabiki. Bunu da ayrı tutalım.

"Kötüleri affetmek, Tanrı ile onlar arasında olan bir mesele. Ben sadece buluşmayı ayarlarım."

"
doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların"
kurşun kalem Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 07-10-2007
Yasaklı

Giriş Tarihi: Aug 2007
Karpuzlupasta iyi bir üye değildirKarpuzlupasta iyi bir üye değildir

herzaman böylemisiniz kuzum ciddiyet sahibi iş adamları misali.
koyuverin gitsin kasmayın bukadar
Karpuzlupasta Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 07-10-2007
Yasaklı

Alıntı:
Yazan: Frostbyte Mesajı Gör
kimsenin otoriter olmak ya da otorite kurmaya çalışmak gibi bir kaygısı olduğunu zannetmiyorum. Ancak formun düzeni ve kurallarının yürütülebilmesi açısından bazen yönetici olan kişinin de bazı yerlerde otorite olması gerekiyor. Burda azami bir otoriterlikten bahsediyoruz tabiki. Bunu da ayrı tutalım.
en baştada yazdım Frostbyte
bu konuda tarafsız olamam diye

o yüzden başka yorum yok benden

-
Eski 07-10-2007
kılıçtan keskin

kurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: Karpuzlupasta Mesajı Gör
herzaman böylemisiniz kuzum ciddiyet sahibi iş adamları misali.
koyuverin gitsin kasmayın bukadar
Daha önce hiç forum yöneticiliği ya da düzenleyiciliği yaptın mı koyuverin gitsin derken? Sadece bunu soruyorum bu cevabına karşılık.

İkincisi evet bu işin de ciddi tarafları yok değil. Çok basit bir örnek vereceğim: İnsanları rahatsız eden biri foruma gelip etrafa saldırıp, hakarete başladığı anda gerekli uyarıların yapılması için aranıp sorulan yine yöneticiler ya da düzenleyiciler oluyor. En azından forumdaki insanların rahatsız olmaması için gerekli olan her ne ise tarafımızdan o yapılıyor. Yönetim ekibi ya da düzenleyiciler hiçbir zaman bugün kimi rastgele seçip banlasak ya da uyarsak demiyor. Elbette bizim de gördüğümüz bir şeyler var ve bunu da uyarmamız gerekiyor.

Bunu da ancak bir forumu yönetirken anlayabiliyorsunuz.

"Kötüleri affetmek, Tanrı ile onlar arasında olan bir mesele. Ben sadece buluşmayı ayarlarım."

"
doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların"
Eski 07-10-2007
kılıçtan keskin

Alıntı:
en baştada yazdım Frostbyte
bu konuda tarafsız olamam diye

o yüzden başka yorum yok benden

-
Bir taraf seçmen de gerekmiyor zaten. Sen fikrini, düşünceni açıklamışsın. Otorite kurulmasına karşı hoşnut değilim demişsin. Bu konuda da pay çıkarması gerekenler çıkarır. Konu gereği gelecek olan her düşünce kıymetli bizim için.

"
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı