![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Gezgin
|
Eğer bensem ve bıkmak usanmak bilmeden güç gösterisi yaptığımı düşünüyorsanız zaten söyleyebileceğim bir söz yok, fikrinize saygı duyarım.
![]() Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954) |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Mar 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Bu 1 taktik mi yoksa Otoriteler bazen sol gösterip sağ vururlarda ( bir önceki mesajda -sence- kelimesi -sizce -olacaktı..) |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Gezgin
|
Alıntı:
![]() Zira takdir yanıltıcıdır ama eleştiri samimiyse dürüsttür. Ayrıca ben sağ gösterip sol vurmam, ne dediysem veya neyi savunduysam dün, bugün de arkalarındayım. Ama insanların gelip de sözlerimi çarpıtmaları, söylemediğim şeyleri söylemişim gibi göstermeleri, yapılan açıklamaları inkar edip de yalan söylemeyi tercih etmeleri, bunlar kanıtlarıyla yüzlerine vurulunca da hiçbir şey olmamış gibi davranmaları kabul edebileceğim, kabul edebileceğimiz bir davranış değil... Eğer nerede bu kanıtlar derseniz arama yapabilirsiniz forumda, kendiniz de göreceksiniz, isterseniz ben de yardımcı olabilirim bu konuda ama eleştirilerinizi daha açık yazmanızı da rica edeceğim...
![]() Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954) |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
kılıçtan keskin
|
kimsenin otoriter olmak ya da otorite kurmaya çalışmak gibi bir kaygısı olduğunu zannetmiyorum. Ancak formun düzeni ve kurallarının yürütülebilmesi açısından bazen yönetici olan kişinin de bazı yerlerde otorite olması gerekiyor. Burda azami bir otoriterlikten bahsediyoruz tabiki. Bunu da ayrı tutalım.
"doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların" |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Mar 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
bu konuda tarafsız olamam diye o yüzden başka yorum yok benden - |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
kılıçtan keskin
|
Alıntı:
İkincisi evet bu işin de ciddi tarafları yok değil. Çok basit bir örnek vereceğim: İnsanları rahatsız eden biri foruma gelip etrafa saldırıp, hakarete başladığı anda gerekli uyarıların yapılması için aranıp sorulan yine yöneticiler ya da düzenleyiciler oluyor. En azından forumdaki insanların rahatsız olmaması için gerekli olan her ne ise tarafımızdan o yapılıyor. Yönetim ekibi ya da düzenleyiciler hiçbir zaman bugün kimi rastgele seçip banlasak ya da uyarsak demiyor. Elbette bizim de gördüğümüz bir şeyler var ve bunu da uyarmamız gerekiyor. Bunu da ancak bir forumu yönetirken anlayabiliyorsunuz. "doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların" |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
kılıçtan keskin
|
Alıntı:
"doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların" |
|||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |