Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Mühürsüz Kuyu

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 07-10-2007

Jeremiah nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Jeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: "Yönetici" veya "Düzenleyici" her zaman haksız mıdır?

Ya haklı olsa ne çıkar haksız olsa ne çıkar zaten yönetim bir eleştiri alıyorsa bana göre bir şey ler yapıyorlar uğraşıyorlardır demek, He haksız taraflarıda varsa kimse 4X4 değildir, ki o anda haksızlık düzeltilir yada sen yoluna ben yoluna hesabına gidilir. Yada site sahibi nin insiyatifine kalmışdır bu bu olacak şu şu olacaktır, daha iyisini bulana kadar, kimse anasının karnında öğrenmiyor bu işleri... sonuç bir kısım insanlar buraya geyik bir kısım insanlar muhabbet fikir alış verişi bir kısım insanlar ise at avrat misali takılırlar, benim bir sorunum haksız olduğum bir durum yada haksızlığa düştüğü durum da yok şu anlık zaten olsa bile kırılmaca darılmaca tribine de girmem olabildiğince halletmeye çalışırım haksız samda özür diler geçerim.
Jeremiah Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 07-10-2007
Compos sui!

Taedium nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Taedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: Karpuzlupasta Mesajı Gör
herzaman böylemisiniz kuzum ciddiyet sahibi iş adamları misali.
koyuverin gitsin kasmayın bukadar
Biz böyle iyiyiz, keşke sen de biraz daha ciddi olmayı, forumdaki diğer üyeleri ve yöneticileri ciddiye almayı denesen..

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır..
Jacques Dutronc
Taedium Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 07-10-2007
Gri
Gezgin

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: Karpuzlupasta Mesajı Gör
herzaman böylemisiniz kuzum ciddiyet sahibi iş adamları misali.
koyuverin gitsin kasmayın bukadar
ok bab tşk öpt pls.

Hükümetin görevi yurttaşı hataya düşmekten kurtarmak değildir; yurttaşın görevi hükümeti hataya düşmekten kurtarmaktır.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 25-10-2007
kılıçtan keskin

kurşun kalem nickli kullanıcının avatarı

Blog Mesajları: 3
kurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalı

Şunu hiçbir zaman kabul etmiyorum.

Foruma gelip istediği gibi konuşup sonra tepki görünce de yöneticileri işini, görevini yapmamak ile suçlayan insanların davranışları kabul edilemez. Burasının her türlü fikri özgürce tartışılabileceğimiz, konuşabileceğimiz bir forum olması bize herşeyi istediğimiz gibi söyleme hakkını vermez. Bu ayrımı yapamayan bazı arkadaşlar, ki bunun sonuçlarına katlanmışlardır, forum kullanıcılarından gerekli tepkiyi de görmüştür. Demek ki sonuç nedir?
Yanlış olanı sadece yönetici, denetleyici gibi sözde elit bir kesim değil tüm forum görebilmekte ve tepkisini ortaya koyabilmektedir.

Hiçbir zaman insanların gönderilmesi veya yasaklanması taraftarı olmadım ve bu yetkilerimi de azami ölçülerde kullanmak yanlısıyım. Ancak, bir takım insanların yaptıklarına da bu yolla göz yummak diğer insanların forum içindeki huzurunu etkileyeceğinden dolayı buna izin vermek ben de dahil hiçbir yöneticiden beklenmemelidir. Burada amaç üyeler ile yöneticiler arasına bir duvar yerleştirmek değildir. Bu duvar zaten olmamalıdır ve burada olması da beklenmemelidir. Herkes eşit ölçülerde bu forumun üyesi ve bir katkıda bulunucusudur. Herkesin de böyle kalması, fikirlerini, düşüncelerini, anlayışını uygun bir üslup ile açıkça yazabilmesi yegane amaç olmalıdır.

"Kötüleri affetmek, Tanrı ile onlar arasında olan bir mesele. Ben sadece buluşmayı ayarlarım."

"
doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların"
kurşun kalem Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 13-04-2008
BENİ HATIRLAYINIZ...!

UluTürk nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
UluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Onu bu belirler
Eklenmiş Önizlemeler
yonetici-veya-duzenleyici-her-zaman-haksiz-midirc-resim200701051045351su5-jpg hali için lütfen tıklayınız. Ad: resim200701051045351su5.jpg Görüntülenme: 3 Boyut: 76.8 KB  

FELAH-I VATAN DEDİLER HEPİMİZ AYAĞI KALKTIK,
BİR DE BAKTIK Kİ HERKES OTURMUŞ BİZ AYAKTA KALDIK... http://ulugaye.azbuz.com/index.jsp
UluTürk Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 13-04-2008
Kuyucan

deepest nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
deepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalı

bir insan gerçekten yönetmeyi bilirse yönetici olur
parayı bulan çok çalışan oray gelmişse bu onu tam olarak lider veya yönetici yapmazzzzzz

Feels like insomnia
deepest Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 15-04-2008
Shiny

Rigel nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Rigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Genelde haklılardır.

Bir tanrının kabuslarına yaraşan karalıktaki gözlerim, yeniden gönlünü yakıp geçtiğinde,
bir "ah!" tınısı dökülecek kurumuş ağzından,
işte o vakit gözlerim veda edicek en günahkâr diyara.
Rigel Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-10-2008
Gri
Gezgin

Gri nickli kullanıcının avatarı

Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Evet, yönetim ekibiyle ilgili söylemediğiniz, dile getirmediğiniz şikayetleri buradan alalım tekrar...

Hükümetin görevi yurttaşı hataya düşmekten kurtarmak değildir; yurttaşın görevi hükümeti hataya düşmekten kurtarmaktır.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-10-2008
Yasaklı

Giriş Tarihi: Mar 2007
jdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: Rigel Mesajı Gör
Genelde haklılardır.
katılmıyorum

HER DAİM HAKLILARDIR
jdarc Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-10-2008
hımını mımını mınt.

dontsorry nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
dontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalı

Bunun bir şikayet olarak algılanmamasını belirtiyorum, şikayet edeceğim zaman şikayet diye de belirtirim bilirsiniz. Zaten benimkisi soru.

Dleh neden yasaklandı ? Bunu öğrenmemiz mümkün mü ?

Susmaya değecek birşeyler elbet bulur insan. Ama konuşmaya değecek güzellik her zaman bulunmuyor.
dontsorry Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı