![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Compos sui!
Giriş Tarihi: Mar 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Biz böyle iyiyiz, keşke sen de biraz daha ciddi olmayı, forumdaki diğer üyeleri ve yöneticileri ciddiye almayı denesen..
Jacques Dutronc
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
kılıçtan keskin
|
Şunu hiçbir zaman kabul etmiyorum.
Foruma gelip istediği gibi konuşup sonra tepki görünce de yöneticileri işini, görevini yapmamak ile suçlayan insanların davranışları kabul edilemez. Burasının her türlü fikri özgürce tartışılabileceğimiz, konuşabileceğimiz bir forum olması bize herşeyi istediğimiz gibi söyleme hakkını vermez. Bu ayrımı yapamayan bazı arkadaşlar, ki bunun sonuçlarına katlanmışlardır, forum kullanıcılarından gerekli tepkiyi de görmüştür. Demek ki sonuç nedir? Yanlış olanı sadece yönetici, denetleyici gibi sözde elit bir kesim değil tüm forum görebilmekte ve tepkisini ortaya koyabilmektedir. Hiçbir zaman insanların gönderilmesi veya yasaklanması taraftarı olmadım ve bu yetkilerimi de azami ölçülerde kullanmak yanlısıyım. Ancak, bir takım insanların yaptıklarına da bu yolla göz yummak diğer insanların forum içindeki huzurunu etkileyeceğinden dolayı buna izin vermek ben de dahil hiçbir yöneticiden beklenmemelidir. Burada amaç üyeler ile yöneticiler arasına bir duvar yerleştirmek değildir. Bu duvar zaten olmamalıdır ve burada olması da beklenmemelidir. Herkes eşit ölçülerde bu forumun üyesi ve bir katkıda bulunucusudur. Herkesin de böyle kalması, fikirlerini, düşüncelerini, anlayışını uygun bir üslup ile açıkça yazabilmesi yegane amaç olmalıdır. "doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların" |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
BENİ HATIRLAYINIZ...!
|
Onu bu belirler![]()
BİR DE BAKTIK Kİ HERKES OTURMUŞ BİZ AYAKTA KALDIK... http://ulugaye.azbuz.com/index.jsp |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Gezgin
|
Evet, yönetim ekibiyle ilgili söylemediğiniz, dile getirmediğiniz şikayetleri buradan alalım tekrar...
![]() Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954) |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
hımını mımını mınt.
Giriş Tarihi: Jun 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunun bir şikayet olarak algılanmamasını belirtiyorum, şikayet edeceğim zaman şikayet diye de belirtirim bilirsiniz. Zaten benimkisi soru.
Dleh neden yasaklandı ? Bunu öğrenmemiz mümkün mü ? |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |