Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Mühürsüz Kuyu

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 03-10-2008
Gri
Gezgin

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan Ynt: "Yönetici" veya "Düzenleyici" her zaman haksız mıdır?

Alıntı:
Yazan: dontsorry Mesajı Gör
Bunun bir şikayet olarak algılanmamasını belirtiyorum, şikayet edeceğim zaman şikayet diye de belirtirim bilirsiniz. Zaten benimkisi soru.

Dleh neden yasaklandı ? Bunu öğrenmemiz mümkün mü ?
Evet, mümkün.

Keşke başkaları da saçma sapan işler yapmak yerine gelip sorsaydı...

Kendisi bir üyemize hakaret ettiği ve bu konuda uyarıldığı halde tavrında ısrar ettiği için kısa bir süreliğine yasaklandı, zaten yasağı da bitti, eğer gelirse kendisine de sorabilirsiniz.

Hükümetin görevi yurttaşı hataya düşmekten kurtarmak değildir; yurttaşın görevi hükümeti hataya düşmekten kurtarmaktır.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-10-2008
hımını mımını mınt.

dontsorry nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
dontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalı

Acaba yasaklanmaya sebep olan konuyu yada mesajı görmemiz münkün mü ? Kim ne yaptı ne dedi ne demedi bilmiyorum, sadece kendi merakımdan ötürü soruyorum.

Susmaya değecek birşeyler elbet bulur insan. Ama konuşmaya değecek güzellik her zaman bulunmuyor.
dontsorry Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-10-2008
Gri
Gezgin

Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Bir üyenin yasaklanmasını bir gösteri olarak düşünmüyoruz, kötü bir şey olduğunu düşünüyoruz, kişi neden ve hangi mesajından dolayı yasaklandığını biliyorsa bunu diğer üyelerimizle paylaşıp daha fazla kendisini rencide etmeyi de düşünmüyoruz.

Hükümetin görevi yurttaşı hataya düşmekten kurtarmak değildir; yurttaşın görevi hükümeti hataya düşmekten kurtarmaktır.

Eski 03-10-2008
Yasaklı

Giriş Tarihi: Mar 2007
jdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: dontsorry Mesajı Gör
Acaba yasaklanmaya sebep olan konuyu yada mesajı görmemiz münkün mü ? Kim ne yaptı ne dedi ne demedi bilmiyorum, sadece kendi merakımdan ötürü soruyorum.

ayyyyy ne meraklı yaaaaa
jdarc Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-10-2008
I am the Walrus

The Beatles nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2007
Blog Mesajları: 1
The Beatles herkesin tanıdığı bir insandırThe Beatles herkesin tanıdığı bir insandırThe Beatles herkesin tanıdığı bir insandırThe Beatles herkesin tanıdığı bir insandırThe Beatles herkesin tanıdığı bir insandırThe Beatles herkesin tanıdığı bir insandırThe Beatles herkesin tanıdığı bir insandırThe Beatles herkesin tanıdığı bir insandırThe Beatles herkesin tanıdığı bir insandırThe Beatles herkesin tanıdığı bir insandırThe Beatles herkesin tanıdığı bir insandır

yönetici olmak zor iştir.Bazıları yöneticilere ukala der bazıları beni düşünmüyor der Peh sanki sadece kendisini yönetiyor o yönetici.Yönetici olmak yoğun empati yapabilme yeteneğini ister.her zaman seni yadırgayan birileri vardır.Her zaman muhalefet çıkar ama buna rağmen yönetici hem sorunlarla boğuşup hem içteki muhalefete teslim olmamalıdır ....

When i get older,Losing my Hair
Will you still Need me ? Will you still feed me ?
When im sixty-four
- The Beatles
The Beatles Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-10-2008
hayatın sonuna mı geldim

ÇİTA nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2004
ÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandır

Yönetici- düzenleyic diye ayırmak yanlış bence, herkes insan ve hata yapabilir.

Yaşamı anlamaya başladığın andır durabilmek ayak üstünde... Sorun bu zaten ... Başkasıyla olmak, başkasının olmak değil. Kendi başına başkasıyla, başkasıyla kendin olmak...
ÇİTA Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-10-2008
don ki$ot

kafayi yemis dusler nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Blog Mesajları: 4
kafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalı

-ic aynasi kirik insanlarin dunyasinda oyledir- (mutlaka yanlis taraf karsi taraftir o mukemmeldir, kusursuzdur ve magdurdur. ozur dilemesini bilmeyenlerin, bunu kendine yediremeyenlerin karsi tarafta bulacagi cok hata vardir, inadina ve sonuna kadar...)
neyse yapacak bir sey yok...(olmuyorsa olmuyor arkadas...)
aslinda tum suc bende biliyorum..fazla hosgoru fazla musamaha...o kadar hakareti ben etsem onlara kiyamet kopar zira...ama neyse kimmis suclu? Yonetici...(adimiz cikmis bir kere)

delirmis bir tanrinin rahminden dustuk topraga: bu cinnet onun tohumu
kafayi yemis dusler Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-10-2008
Gri
Gezgin

MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: ÇİTA Mesajı Gör
Yönetici- düzenleyic diye ayırmak yanlış bence, herkes insan ve hata yapabilir.
Evet herkes insan ve hata yapabilir ama yeter ki iyi niyet olsun.

Örneğin birini süreli olarak yasaklıyoruz, birkaç günlüğüne yasaklanıyor ve şeref kavramından yoksun bir arkadaşı bu üyenin süresiz yasaklandığını anlatıyor insanlara, yalan dolanla prim yapmaya çalışıyor.

Evet, şeref ve ahlak kavramından yoksundur bunu yapan kişi, kesinlikle öyle...

Eski 04-10-2008
hayatın sonuna mı geldim

ÇİTA nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2004
ÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: Gri Mesajı Gör
Evet herkes insan ve hata yapabilir ama yeter ki iyi niyet olsun.

Örneğin birini süreli olarak yasaklıyoruz, birkaç günlüğüne yasaklanıyor ve şeref kavramından yoksun bir arkadaşı bu üyenin süresiz yasaklandığını anlatıyor insanlara, yalan dolanla prim yapmaya çalışıyor.

Evet, şeref ve ahlak kavramından yoksundur bunu yapan kişi, kesinlikle öyle...
Oda ondan duyduğunu söylüyordur, bak senin bu düşüncende bir hata çok yönlü düşünmek lazım. Kimsenin prim yapmasına gerek yok bunuda herkes düşünüyordur eminim, kazanacağı para değil ya da başka birşey kendi adıma ben bana yeterim. Hayatımdaki en büyük hata bana katkısı olmayacak kişilere prim yapmaktır bunda da gözüm yok

Yaşamı anlamaya başladığın andır durabilmek ayak üstünde... Sorun bu zaten ... Başkasıyla olmak, başkasının olmak değil. Kendi başına başkasıyla, başkasıyla kendin olmak...
ÇİTA Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-10-2008
Gri
Gezgin

MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: ÇİTA Mesajı Gör
Oda ondan duyduğunu söylüyordur, bak senin bu düşüncende bir hata çok yönlü düşünmek lazım. Kimsenin prim yapmasına gerek yok bunuda herkes düşünüyordur eminim, kazanacağı para değil ya da başka birşey kendi adıma ben bana yeterim. Hayatımdaki en büyük hata bana katkısı olmayacak kişilere prim yapmaktır bunda da gözüm yok
O da ondan duyduğunu söylüyorsa ikisi birden yalancıdır, mesela yasaklanan üyenin kaç günlüğüne yasaklandığı karşısına çıkan pencerede yazar, ona bu şekilde bildirilir.

Eğer bu görüldüğü halde böyle bir yalan uyduruluyorsa en başta bu üyenin arkadaşında bir şeref ve ahlak yoksunluğu vardır, eğer kendisi uyduruyorsa da kendisinde.

Düşüncemde hata yok, kimin nasıl prim yapmaya çalıştığını çok iyi görüyoruz, yöneticiyi düzenleyiciyi kötüle, onlara söz hakkı tanınmasın, kimse onlara gidip sormasın diye elinden geleni ardına koyma, sonra da gel üzerine akıl öğretmeye çalış. Komik kişiler bunlar, gerçekten komik.

Neyse, uzatmayacağım daha fazla, söyleyeceğimi söyledim, gereken kişiler alınsın üzerine.

Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı