![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
hımını mımını mınt.
Giriş Tarihi: Jun 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Acaba yasaklanmaya sebep olan konuyu yada mesajı görmemiz münkün mü ? Kim ne yaptı ne dedi ne demedi bilmiyorum, sadece kendi merakımdan ötürü soruyorum.
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Gezgin
|
Bir üyenin yasaklanmasını bir gösteri olarak düşünmüyoruz, kötü bir şey olduğunu düşünüyoruz, kişi neden ve hangi mesajından dolayı yasaklandığını biliyorsa bunu diğer üyelerimizle paylaşıp daha fazla kendisini rencide etmeyi de düşünmüyoruz.
![]() Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954) |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
I am the Walrus
|
yönetici olmak zor iştir.Bazıları yöneticilere ukala der bazıları beni düşünmüyor der Peh sanki sadece kendisini yönetiyor o yönetici.Yönetici olmak yoğun empati yapabilme yeteneğini ister.her zaman seni yadırgayan birileri vardır.Her zaman muhalefet çıkar ama buna rağmen yönetici hem sorunlarla boğuşup hem içteki muhalefete teslim olmamalıdır ....
Will you still Need me ? Will you still feed me ? When im sixty-four - The Beatles |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
hayatın sonuna mı geldim
Giriş Tarihi: Dec 2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yönetici- düzenleyic diye ayırmak yanlış bence, herkes insan ve hata yapabilir.
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
don ki$ot
|
-ic aynasi kirik insanlarin dunyasinda oyledir- (mutlaka yanlis taraf karsi taraftir o mukemmeldir, kusursuzdur ve magdurdur. ozur dilemesini bilmeyenlerin, bunu kendine yediremeyenlerin karsi tarafta bulacagi cok hata vardir, inadina ve sonuna kadar...)
neyse yapacak bir sey yok...(olmuyorsa olmuyor arkadas...) aslinda tum suc bende biliyorum..fazla hosgoru fazla musamaha...o kadar hakareti ben etsem onlara kiyamet kopar zira...ama neyse kimmis suclu? Yonetici...(adimiz cikmis bir kere) |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Gezgin
|
Evet herkes insan ve hata yapabilir ama yeter ki iyi niyet olsun.
Örneğin birini süreli olarak yasaklıyoruz, birkaç günlüğüne yasaklanıyor ve şeref kavramından yoksun bir arkadaşı bu üyenin süresiz yasaklandığını anlatıyor insanlara, yalan dolanla prim yapmaya çalışıyor. Evet, şeref ve ahlak kavramından yoksundur bunu yapan kişi, kesinlikle öyle... ![]() Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954) |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
hayatın sonuna mı geldim
Giriş Tarihi: Dec 2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Gezgin
|
Alıntı:
Eğer bu görüldüğü halde böyle bir yalan uyduruluyorsa en başta bu üyenin arkadaşında bir şeref ve ahlak yoksunluğu vardır, eğer kendisi uyduruyorsa da kendisinde. Düşüncemde hata yok, kimin nasıl prim yapmaya çalıştığını çok iyi görüyoruz, yöneticiyi düzenleyiciyi kötüle, onlara söz hakkı tanınmasın, kimse onlara gidip sormasın diye elinden geleni ardına koyma, sonra da gel üzerine akıl öğretmeye çalış. Komik kişiler bunlar, gerçekten komik. ![]() Neyse, uzatmayacağım daha fazla, söyleyeceğimi söyledim, gereken kişiler alınsın üzerine.
![]() Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954) |
|||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |