Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Mühürsüz Kuyu

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 04-10-2008
hayatın sonuna mı geldim

ÇİTA nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2004
ÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Ynt: "Yönetici" veya "Düzenleyici" her zaman haksız mıdır?

Hala savunuyorum, insan hata yapar ve gülüyorum

Yaşamı anlamaya başladığın andır durabilmek ayak üstünde... Sorun bu zaten ... Başkasıyla olmak, başkasının olmak değil. Kendi başına başkasıyla, başkasıyla kendin olmak...
ÇİTA Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-10-2008
Petrus

JaYmZ nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2005
Blog Mesajları: 2
JaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalı

Haksızdır. Hep haksızdır. Ve öyle kalacaktır.

hunt you down without mercy
hunt you down all nightmare long

JaYmZ şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 05-10-2008
don ki$ot

kafayi yemis dusler nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Blog Mesajları: 4
kafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: Gri Mesajı Gör
Örneğin birini süreli olarak yasaklıyoruz, birkaç günlüğüne yasaklanıyor ve şeref kavramından yoksun bir arkadaşı bu üyenin süresiz yasaklandığını anlatıyor insanlara, yalan dolanla prim yapmaya çalışıyor.
Bunlar komik cok komik seyler...Bir de 'ayip' seyler...

delirmis bir tanrinin rahminden dustuk topraga: bu cinnet onun tohumu
kafayi yemis dusler Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 05-10-2008
don ki$ot

kafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: JaYmZ Mesajı Gör
Haksızdır. Hep haksızdır. Ve öyle kalacaktır.
Haklisin sekerim.
(sen soyle bir gel de banliyim ben seni.)

Eski 05-10-2008
don ki$ot

Alıntı:
Yazan: ÇİTA Mesajı Gör
Oda ondan duyduğunu söylüyordur, bak senin bu düşüncende bir hata çok yönlü düşünmek lazım. Kimsenin prim yapmasına gerek yok bunuda herkes düşünüyordur eminim, kazanacağı para değil ya da başka birşey kendi adıma ben bana yeterim. Hayatımdaki en büyük hata bana katkısı olmayacak kişilere prim yapmaktır bunda da gözüm yok
O da ondan duydugu soyluyordur arguman olamaz. Zira yanlis yanlistir. Bir uye yasaklandigi zaman kac gunlugune yasaklandigi yazar.
Bu baglamda burada primden ote bir niyet sorunu vardir ki aslinda onemli olan da budur.
Ne komiktir ki boyle insanlar arkamizdan konusup sonra bizden ayrilmaz hep de aramizda kalirlar.
Nasil bir celiskidir bu? Hem arkandan konusacak, yalan soz soyleyecek hem de dibinden ayrilmayacak...Komik degil mi?
Sonra neymis yoneticiler haksizdir...Durust olmak lazim her seyden once.
Bu baglamda senin soyledigin 'o da ondan duydugunu soyluyordur' cumlesini bir gerekce olarak gormuyorum. Ha, ben cok yonlu dusunmeyi cok severim.
Bu arada sen nicin bunda gozum yok diyorsun? Gri senden mi soz ediyor?

Eski 06-10-2008
Shiny

Rigel nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Rigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: jdarc Mesajı Gör
katılmıyorum

HER DAİM HAKLILARDIR
Burası için konuşmadım.Bir haksızlıklarını görmedim şimdiye kadar.Genel olarak forumlar arası konuştum.Ve her daim haklı değiller.Her yönetici bilinçli olacak diye bir şey yok.Hele ki bedavadan forumların bol olduğu bu dönemde.

Ama burası için konuşacak olursam evet şimdiye kadar hep haklılardı benim gördüğüm kadarıyla.

Bir tanrının kabuslarına yaraşan karalıktaki gözlerim, yeniden gönlünü yakıp geçtiğinde,
bir "ah!" tınısı dökülecek kurumuş ağzından,
işte o vakit gözlerim veda edicek en günahkâr diyara.
Rigel Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-10-2008
erken akşam

barondebar nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2008
Blog Mesajları: 9
barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.

ferman padişahınsa dağlar bizimdir..(kör oliim doğru söylüyorum)

-garson hatırlar mısın, fakir ama gururlu bir duble rakı vardı??
-tamam efendim, hemen getiriyorum
-yarım saat oldu lan!
barondebar Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-10-2008
Gri
Gezgin

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Padişahlık devri geçti mirim, dağları BBG evi gibi görüyoruz artık...

Hükümetin görevi yurttaşı hataya düşmekten kurtarmak değildir; yurttaşın görevi hükümeti hataya düşmekten kurtarmaktır.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı