![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
suskundeli
Giriş Tarihi: Jul 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla elimizden gelince uyuyoruz . ama her zaman haklı olmadıkları kesin
Sözüm şiirlerin mükemellidir,senden başkasını seven delidir. Başını göğsüme sakla sevdiğim, güzel saçlarında dolaşsın elim.Birgün gülelim birgün ağlayalım, sevişen yarama çocuklar gibii.....
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Mar 2007
Alıntı:
içimdeki anarşist taraf ..hep karşıdır otoriteye... bu konuda yorum yapmıyacağım.. ısrar etmeyin efenim |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Compos sui!
Giriş Tarihi: Mar 2005
Yanlış bulduklarınızı söylemezseniz, düzeltilmesini bekleyemesiniz arkadaşlar.. Alın size mis gibi konu, dök içini rahatla.. Biz de ne dışardan nasıl görünüyor, nerelerde yanlış yapıyoruz, yanlış izlenimler bırakıyoruz bilelim.. Bize doğru gelenler size yanlış geliyor olabilir, biz de bunları bilelim ki özen gösterebilelim..
Jacques Dutronc
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
suskundeli
Giriş Tarihi: Jul 2005
Alıntı:
Sözüm şiirlerin mükemellidir,senden başkasını seven delidir. Başını göğsüme sakla sevdiğim, güzel saçlarında dolaşsın elim.Birgün gülelim birgün ağlayalım, sevişen yarama çocuklar gibii.....
|
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
hımını mımını mınt.
Giriş Tarihi: Jun 2007
özenç sorup gitmiş
çok pis hazırlık yapıyor sanırım size söyleyim |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
ağlak
|
yanlıs hatırlamıyorsam su sekılde bı konu vardı..ılk caglarda bırı sıze bısey dese sızın tepkınız ne olurdu dıye..(ne dese onu hatırlamıyorum)
![]() ben gıt ısıne nan salak derdım dedım..yanı konuyu acan kısıya degıl..bana ılk caglarda boyle bı soru gelse tepkım bu olurdu baabında.. sende eksıyle uyarıda bulunmustun..uslubuna dıkkat et bence bıraz dıyerekten..sımdı aldıgım ekıs artı onemlı degıl ama orda haksızdın..o sekılde bı yaklasımım olamazdı..olmadıda.. onun harıcınde ben yonetıcılerın her daım esıt mesafede durduklarına ınanırım.zaten bu olay da tamamen yanlıs anlasılmadan kaynaklandı dıye dusunuyorum. aklıam gelmısken bıde soyle bı ornek vereyım ..sımdı yonetıcı dıye hep yermek olmaz dımı ama..asbırceye cok agır bı laf etmıstım..onun ıcınde hısseme dusenı aldım..ılk oncelerı baya bı kızmıstım ama sonraları hak vermıstım sana(grı ) ![]() yanı demem o kı bazılarının ıddaa ettıgı gıbı yonetıcı mı hee..o bızımle aynı masada yemek yemez turunden yaklasımları yanlıs buluyorum..veya adam kayırma gıbı bı durum gormedım ben..ve dıkkatımı ceken bı konu daha var..sankı yonetımdekıler ozellıkle secılmıs gıbı..her bırı kendı cızgısınde ılerlıyor..buacıdan da tebrık etmek lazım.. benım anlasılmaz yazımın özrunu gecenın gec saatlerıne yama yapıyorum..suc tamamen grı nın..gec actı bu konuyu ![]() basarılarınızın devamını dılerım..saygılar hörmetler... |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |