Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Mühürsüz Kuyu

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 05-10-2007
  post #1
Gri
Gezgin

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan "Yönetici" veya "Düzenleyici" her zaman haksız mıdır?

Evet, son günlerde gördüğüm bir takım yakınmalardan dolayı bu konuyu açma gereği duydum, herhangi bir forum ortamında yönetici ve düzenleyiciler üyelerle olan tartışmalarda veya site kurallarını uygulama konusunda neden daima haksız görülür?

Ortada bir empati sorunu varsa bunun kaynağı site ekibi midir yoksa üyeler midir?

Bu durumların istisnaları var mıdır?

Haydi isterseniz değişik örneklerle tartışalım bu durumu...

Not: Bahsi geçen forum kuralları burada da geçerlidir, unutmayalım.

Hükümetin görevi yurttaşı hataya düşmekten kurtarmak değildir; yurttaşın görevi hükümeti hataya düşmekten kurtarmaktır.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 05-10-2007
  post #2
suskundeli

Babuşkin nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Babuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Ynt: "Yönetici" veya "Düzenleyici" her zaman haksız mıdır?

valla elimizden gelince uyuyoruz . ama her zaman haklı olmadıkları kesin

Sözüm şiirlerin mükemellidir,senden başkasını seven delidir. Başını göğsüme sakla sevdiğim, güzel saçlarında dolaşsın elim.Birgün gülelim birgün ağlayalım, sevişen yarama çocuklar gibii.....
Babuşkin Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 05-10-2007
  post #3
Gri
Gezgin

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

İşte örnekleyin efendim o durumları...

Hükümetin görevi yurttaşı hataya düşmekten kurtarmak değildir; yurttaşın görevi hükümeti hataya düşmekten kurtarmaktır.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 05-10-2007
  post #4
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

hım..tamam ama alınmak yok..söz mu?

suretim şarap misali..eskidikçe değeri arttı
D'Leh Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 05-10-2007
  post #5
Yasaklı

Giriş Tarihi: Mar 2007
jdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandırjdarc herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: Gri Mesajı Gör
Evet, son günlerde gördüğüm bir takım yakınmalardan dolayı bu konuyu açma gereği duydum, herhangi bir forum ortamında yönetici ve düzenleyiciler üyelerle olan tartışmalarda veya site kurallarını uygulama konusunda neden daima haksız görülür?

Ortada bir empati sorunu varsa bunun kaynağı site ekibi midir yoksa üyeler midir?

Bu durumların istisnaları var mıdır?

Haydi isterseniz değişik örneklerle tartışalım bu durumu...

Not: Bahsi geçen forum kuralları burada da geçerlidir, unutmayalım.

içimdeki anarşist taraf ..hep karşıdır otoriteye...
bu konuda yorum yapmıyacağım..
ısrar etmeyin efenim
jdarc Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 05-10-2007
  post #6
Compos sui!

Taedium nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Taedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalı

Yanlış bulduklarınızı söylemezseniz, düzeltilmesini bekleyemesiniz arkadaşlar.. Alın size mis gibi konu, dök içini rahatla.. Biz de ne dışardan nasıl görünüyor, nerelerde yanlış yapıyoruz, yanlış izlenimler bırakıyoruz bilelim.. Bize doğru gelenler size yanlış geliyor olabilir, biz de bunları bilelim ki özen gösterebilelim..

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır..
Jacques Dutronc
Taedium Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 05-10-2007
  post #7
suskundeli

Babuşkin nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Babuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: Taedium Mesajı Gör
Yanlış bulduklarınızı söylemezseniz, düzeltilmesini bekleyemesiniz arkadaşlar.. Alın size mis gibi konu, dök içini rahatla.. Biz de ne dışardan nasıl görünüyor, nerelerde yanlış yapıyoruz, yanlış izlenimler bırakıyoruz bilelim.. Bize doğru gelenler size yanlış geliyor olabilir, biz de bunları bilelim ki özen gösterebilelim..
yahut kim ne konuşuyor bir bakalım ak koyun kara koyun

Sözüm şiirlerin mükemellidir,senden başkasını seven delidir. Başını göğsüme sakla sevdiğim, güzel saçlarında dolaşsın elim.Birgün gülelim birgün ağlayalım, sevişen yarama çocuklar gibii.....
Babuşkin Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 05-10-2007
  post #8
hımını mımını mınt.

dontsorry nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
dontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalı

özenç sorup gitmiş
çok pis hazırlık yapıyor sanırım size söyleyim

Susmaya değecek birşeyler elbet bulur insan. Ama konuşmaya değecek güzellik her zaman bulunmuyor.
dontsorry Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-10-2007
  post #9
ağlak

D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

yanlıs hatırlamıyorsam su sekılde bı konu vardı..ılk caglarda bırı sıze bısey dese sızın tepkınız ne olurdu dıye..(ne dese onu hatırlamıyorum)

ben gıt ısıne nan salak derdım dedım..yanı konuyu acan kısıya degıl..bana ılk caglarda boyle bı soru gelse tepkım bu olurdu baabında..

sende eksıyle uyarıda bulunmustun..uslubuna dıkkat et bence bıraz dıyerekten..sımdı aldıgım ekıs artı onemlı degıl ama orda haksızdın..o sekılde bı yaklasımım olamazdı..olmadıda..

onun harıcınde ben yonetıcılerın her daım esıt mesafede durduklarına ınanırım.zaten bu olay da tamamen yanlıs anlasılmadan kaynaklandı dıye dusunuyorum.

aklıam gelmısken bıde soyle bı ornek vereyım ..sımdı yonetıcı dıye hep yermek olmaz dımı ama..asbırceye cok agır bı laf etmıstım..onun ıcınde hısseme dusenı aldım..ılk oncelerı baya bı kızmıstım ama sonraları hak vermıstım sana(grı )

yanı demem o kı bazılarının ıddaa ettıgı gıbı yonetıcı mı hee..o bızımle aynı masada yemek yemez turunden yaklasımları yanlıs buluyorum..veya adam kayırma gıbı bı durum gormedım ben..ve dıkkatımı ceken bı konu daha var..sankı yonetımdekıler ozellıkle secılmıs gıbı..her bırı kendı cızgısınde ılerlıyor..buacıdan da tebrık etmek lazım..

benım anlasılmaz yazımın özrunu gecenın gec saatlerıne yama yapıyorum..suc tamamen grı nın..gec actı bu konuyu

basarılarınızın devamını dılerım..saygılar hörmetler...

Eski 06-10-2007
ağlak

MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: dontsorry Mesajı Gör
özenç sorup gitmiş
çok pis hazırlık yapıyor sanırım size söyleyim
yok artık daha neler..

hazırlık yapacka bı durum yok yahu..amacımız karalama yapmak degıl..her zaman daha ıyı olanı yakalamak..(grı 3 deyınce koş..pesındeyım)

Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı