Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Mühürsüz Kuyu

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 15-12-2007
Kuyucan

McFeat nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2007
McFeat saygın bir insandırMcFeat saygın bir insandır
Varsayılan Ynt: Kadın - Erkek eşitmidir ?

Alıntı:
Yazan: ÖZENÇ Mesajı Gör
ayakta ısemek sence ustunlugun gostergesımı?
Tabi erkek her türlü iseyebilir

[COLOR=black]Bir masalmış bu yaşanan ...[/COLOR]
McFeat Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 15-12-2007
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: McFeat Mesajı Gör
Tabi erkek her türlü iseyebilir
ha bu sekılde bız ustunuz oylemı?

her turlu ısemesıne ustunluk gozuyle bakıyorsan benım dıyecek hıc bıseyım olamaz..sidikle bozmus kafayı yahu

suretim şarap misali..eskidikçe değeri arttı
D'Leh Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 15-12-2007
Kuyucan

McFeat nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2007
McFeat saygın bir insandırMcFeat saygın bir insandır

sırf sidik değil her yönüyle üstündür diorm bn

[COLOR=black]Bir masalmış bu yaşanan ...[/COLOR]
McFeat Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 16-12-2007
LONGING..

Acıbadem nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2006
Acıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandır

dileğimiz eşit olmasıdır ama ne yazıkki zihniyetimiz böyle bir eşitliği kabul etmiyor.tutturmuşlar ataerkil toplumuz diye sürdürüp gidiyorlar kendilerince ama bence kadınlar bi adım önden gitmeli centilmen bir erkek de buna izin vermelidir. tamammne şahsi düşüncelerim olup kimseyi kırmak amaçlı yazılmamıştır

"..Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,/Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram./Gene bir cehennem var yastığımda,/ Gel artık..." Ahmed ARİF
Acıbadem Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 16-12-2007
kılıçtan keskin

kurşun kalem nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Blog Mesajları: 3
kurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalı

Konu bu başlığın altına daha uygun olduğu için buraya taşınmıştır. Konu açarken lütfen genel başlıklara dikkat edelim di mi? Bence edelim.

"Kötüleri affetmek, Tanrı ile onlar arasında olan bir mesele. Ben sadece buluşmayı ayarlarım."

"
doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların"
kurşun kalem Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 16-12-2007
Kuyucan

Giriş Tarihi: Sep 2006
duxgum farklılığını belli etmeye başlamış
MSN ile mesaj gönder Yahoo ile mesaj gönder

yasal olarak tabiki eşitiz fakat pratikte eşit olduğumuza inanmıyorum..hele ki Tr'de yaşıyorsak..

mod : öss & yds

ı cant hold on to me..

Şebo dolu zamanlar bizimle olsun!.. FERAH kalın..
duxgum Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 16-12-2007
Mai
mevt

Mai nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.

ay böyle bi konu vardı ya,bıkmadınız mı hala bunlardan.

Ne cehennemi hak ettim,
Ne cennete layığım.
Mai Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 16-12-2007
hımını mımını mınt.

dontsorry nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
dontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalı

bıkmazlar

Susmaya değecek birşeyler elbet bulur insan. Ama konuşmaya değecek güzellik her zaman bulunmuyor.
dontsorry Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 16-12-2007
Kabil

Arje Nova nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Blog Mesajları: 2
Arje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
değildir çünkü kadınlar ayakta işeyemez.
Doğru...Ayakta işeyememek büyük eksiklik.

Sen ve ben biliriz ki, doğmak ölmeye başlamaktır ve böyle oldukça söylenecek onca az şey var ki...
Arje Nova Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 16-12-2007
Gri
Gezgin

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
değildir çünkü kadınlar ayakta işeyemez.
Kadın erkek eşitliği konusuna sadece s.k düzleminde yaklaştığınız için tebrik ediyorum.

Hükümetin görevi yurttaşı hataya düşmekten kurtarmak değildir; yurttaşın görevi hükümeti hataya düşmekten kurtarmaktır.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı