![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Twisted Metal
|
İki taraflı olmaz ise Çok ağrı veren bir durumdur.
İki taraf tutkuyla bağlanıyorsa onları kimse tutamaz
in which hardly anyone knows anything about science and technology. Carl Sagan |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Jul 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doğrumudur ? değildir. Bağlanmamak mümkün müdür ? değildir .
Aşk, meşk, sevgi, hasret, özlem, tutku, bağlılık bunların hiç biri düşünülerek yapılabilecek işler değildir. Ancak korkarsınız başına gelmesinden ve uzak durmaya çalışırsınız oysa işler içinize bir bakmışsınız sobe. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Jun 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
insan ben buna tutku duyayım demez.tutku doğuverir.keşke bu ayarlanabilseydi.doğru veya yanlış.kendiliğinden oluverir ve yanlış mı doğru mu yu bırak ne yapıyorum ben bile diyemezsin.Karşındaki kişi doğru mu değil mi onu da bilemeden çatlayıp gidersin işte.
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
BENİ HATIRLAYINIZ...!
|
Bırakınız tutkulu bağlanmayı salt bağlanmak bile tehlike ve ıstırap kaynağıdır. Bağlandınğınız kişiden asla randıman alamazsınız, çünkü çok şey verdiğiniz için çok şey beklersiniz ve bu da hüzün kaynağı olur sizin için...
BİR DE BAKTIK Kİ HERKES OTURMUŞ BİZ AYAKTA KALDIK... http://ulugaye.azbuz.com/index.jsp |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |