Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Mühürsüz Kuyu

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 03-07-2008
tek ben...

lanetli melek nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2008
lanetli melek çevresine ışık saçıyorlanetli melek çevresine ışık saçıyorlanetli melek çevresine ışık saçıyorlanetli melek çevresine ışık saçıyorlanetli melek çevresine ışık saçıyorlanetli melek çevresine ışık saçıyorlanetli melek çevresine ışık saçıyor
Varsayılan Ynt: Tutku ile bağlanmak doğrumudur:?

artık senin için eski olmadığı için tabi doğal....ben varım artık bennnnnn....

'Ben bir silahım! Ama hiçbir silah yaralamaz insanı, bir baska insan olmadan!'
lanetli melek Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-07-2008
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: lanetli melek Mesajı Gör
artık senin için eski olmadığı için tabi doğal....ben varım artık bennnnnn....

dogru söze ne denir

suretim şarap misali..eskidikçe değeri arttı
D'Leh Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-07-2008
Fahri İnsan

chen nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2006
chen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalı

sonunda içinde ukte kalması durumu vardır ne kadar güzel gibi gözüksede tehlikeli bence

Hayat çok aldatıcı ve öylesine seyrediyor bizi... Bizim palyaçoluklarımızı...
"Oynayın!" diyor ve kahkahalarla gülüyor her halimize...

chen Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-07-2008
erken akşam

barondebar nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2008
Blog Mesajları: 9
barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.

Alıntı:
Yazan: WATER Mesajı Gör
bazen bir insanı körü körüne severiz onun yanlışlarını görmekten kaçınırız sevgimiz öyle büyüktür ki içimizde onu silip atmak yerine acısını çekmeye razı geliriz peki bu davranış doğrumudur:? bunun bedelini ödemek bize neye mal olur bizim yüzümüz güler mi bu sevgide,beklemek doğrumudur:? insanoğlu niye bu kadar acı çekmeye meyillidir aşkın gözü bu kadar mı kördür...:?
1-kör tuttuğunu sever.Zaten kör yanlışı göremez adı üstünde kör olur.Hatta ölür badem gözlü olur
2-her büyük sevgi zamanla ufalır sızılar yavaş yavaş azalır,azalmalıdır.silinmese de bastırılır bastırılmalıdır acısı çekilmemeli beynin veya başka bir duyu organının tavan arasına çift kilitli sandıkla kaldırılmalıdır
3-bir bedel ödenecekse eğer bu zaten ilişkinin içinde ödenir.Bilanço ayrılıktan sonra akla gelir ve genelde çıkan sonuç konkordatoya götürür insanı.Ruh,beden ve beyin iflas etmiştir hiçbirşey zevk vermez acılar içinde kıvranılır hah haaa ama nafile giden gitmiştir,bir daha geri gelmeyecek dönülmez akşamın ufkundadır eski aşk...Acıı ama gerçek!
4-Beklemek doğru değildirbeklememek gerek.Zaten yanlış kalbe park etmişsin
(yani ayrılık acısıyla öyle bir ruh halindesin) bekleme yapma devam et.Devam etmek gerek
5-insanoğlu acı çekmeye niye bu kadar meyillidir sorusunun cevabı ise çok basit ve yalındır.Çünkü insan salaktır.Acı çekmekten zevk alır.Acı çektikçe daha çok sever fuzuli hesabı divan edebiyatına şaheserler sunar acı çektikçe yazar,yazdıkça daha çok acının peşinde koşar.Demek ki neymiş acı çekmek fuzuli bir işmiş.

dip not: bu yaklaşım imgeci-toplumcu olabilir mi gri ve semazen

-garson hatırlar mısın, fakir ama gururlu bir duble rakı vardı??
-tamam efendim, hemen getiriyorum
-yarım saat oldu lan!
barondebar Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-07-2008
Kabil

Arje Nova nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Blog Mesajları: 2
Arje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalı

Daha önce ne dedim hatrlamıyorum ama bence çok doğrudur tutku ile bağlanmak.

Sen ve ben biliriz ki, doğmak ölmeye başlamaktır ve böyle oldukça söylenecek onca az şey var ki...
Arje Nova Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-07-2008
Twisted Metal

thumperest nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Blog Mesajları: 2
thumperest nefis bir insandır.thumperest nefis bir insandır.thumperest nefis bir insandır.thumperest nefis bir insandır.thumperest nefis bir insandır.thumperest nefis bir insandır.thumperest nefis bir insandır.thumperest nefis bir insandır.thumperest nefis bir insandır.thumperest nefis bir insandır.thumperest nefis bir insandır.
MSN ile mesaj gönder

İki taraflı olmaz ise Çok ağrı veren bir durumdur.
İki taraf tutkuyla bağlanıyorsa onları kimse tutamaz

We live in a society exquisitely dependent on science and technology,
in which hardly anyone knows anything about science and technology.
Carl Sagan
thumperest Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-07-2008
Kuyucan

new soul nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2008
new soul herkesin tanıdığı bir insandırnew soul herkesin tanıdığı bir insandırnew soul herkesin tanıdığı bir insandırnew soul herkesin tanıdığı bir insandırnew soul herkesin tanıdığı bir insandırnew soul herkesin tanıdığı bir insandırnew soul herkesin tanıdığı bir insandırnew soul herkesin tanıdığı bir insandırnew soul herkesin tanıdığı bir insandırnew soul herkesin tanıdığı bir insandırnew soul herkesin tanıdığı bir insandır

Doğrumudur ? değildir. Bağlanmamak mümkün müdür ? değildir .
Aşk, meşk, sevgi, hasret, özlem, tutku, bağlılık bunların hiç biri düşünülerek yapılabilecek işler değildir. Ancak korkarsınız başına gelmesinden ve uzak durmaya çalışırsınız oysa işler içinize bir bakmışsınız sobe.
new soul Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-07-2008
Kuyucan

deepest nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
deepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalı

insan ben buna tutku duyayım demez.tutku doğuverir.keşke bu ayarlanabilseydi.doğru veya yanlış.kendiliğinden oluverir ve yanlış mı doğru mu yu bırak ne yapıyorum ben bile diyemezsin.Karşındaki kişi doğru mu değil mi onu da bilemeden çatlayıp gidersin işte.

Feels like insomnia
deepest Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-07-2008
hımını mımını mınt.

dontsorry nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
dontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalı

Tut bırakma

Susmaya değecek birşeyler elbet bulur insan. Ama konuşmaya değecek güzellik her zaman bulunmuyor.
dontsorry Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-07-2008
BENİ HATIRLAYINIZ...!

UluTürk nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
UluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Bırakınız tutkulu bağlanmayı salt bağlanmak bile tehlike ve ıstırap kaynağıdır. Bağlandınğınız kişiden asla randıman alamazsınız, çünkü çok şey verdiğiniz için çok şey beklersiniz ve bu da hüzün kaynağı olur sizin için...

FELAH-I VATAN DEDİLER HEPİMİZ AYAĞI KALKTIK,
BİR DE BAKTIK Kİ HERKES OTURMUŞ BİZ AYAKTA KALDIK... http://ulugaye.azbuz.com/index.jsp
UluTürk Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı