![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
BENİ HATIRLAYINIZ...!
|
Ne olursan gel ama geldikten sonra geldiğin şekilde kal mı denmek isteniyor acaba?
![]()
BİR DE BAKTIK Kİ HERKES OTURMUŞ BİZ AYAKTA KALDIK... http://ulugaye.azbuz.com/index.jsp |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
|
Alıntı:
Birine ne olursan ol gel demek benim bünyem öylesine temiz kii senin bana gelmen le ben birşey kaybetmem ve kirlenmem ancak sen temizlenirsin eğer sabredersen manasındadır.Yani bir denizin pisliklere daveti gibidir.O deniz kendinden birşey kaybetmez ancak ona icabet edenler temizlenir ve bir zorlama yoktur . Karanlığa ışık arama .Samimiyet yeter. |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
|
bence doğru değil; insanın düşüncelerini kısıtlıyo bazen ama gerçek sebebi bu değil...
kime tutku ile bağlandıysam canımı çok yaktı.. tutku insanın canını acıtan bişey.. Emanetimdir sana;sakın saklama Hatırlatmasın,anımsatmasınunutmayı seçiyorum umursatmasın |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Gracias Dios mío!
Giriş Tarihi: May 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bağlanılana göre değişir. Eğer bağlanmaktan kasıt kişi ise, yanlıştır.
Gothe |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Che vuoi?
Giriş Tarihi: Jul 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha önce fikrimi yazmıştım bu konuya da sanıyorum insanlar çok doğru olduğunu düşünüyorlar; zira bu fungi cinsi insanlar -çevre(m)de bolca bulunuyorlar- tutkuyla bağlanmaya kasıyorlar. Bazıları da çok samimiyetsiz oluyor ama ne yapacaksın insan işte. Ölenler, bitenler, ağlayanlar. Hepimizin aşkı tutkusu büyük hepimiz farklıyız hepimiz mantarız der sizleri bütün asaletimle selamlarım.
Ayriyeten kıro kız vardır. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
BENİ HATIRLAYINIZ...!
|
Alıntı:
BİR DE BAKTIK Kİ HERKES OTURMUŞ BİZ AYAKTA KALDIK... http://ulugaye.azbuz.com/index.jsp |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
|
Alıntı:
(tabiki benden daha iyi bileceğinden bir şüphem yok Mevlanayı ) Ancak anti parantez sevgide gerçekten bir değiştirme kaygısı yoktur.Sevdiğin değişmeyi diliyorsa eğer sonuna kadar yardımcı olursun sadece.Çünkü sevgide egoizma yoktur.Yada egoizma yerlerde sürünüyordur , varsada bile çok çok ince bir egoizmadırki o da adet yerini bulsun makamındandır. Karanlığa ışık arama .Samimiyet yeter. |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
BENİ HATIRLAYINIZ...!
|
Alıntı:
|||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |