Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Mühürsüz Kuyu

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 04-07-2008
Kuyucan

hkbayram nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2008
hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan Ynt: Tutku ile bağlanmak doğrumudur:?

Sevgi karşındakini olduğu gibi kabul edip ona olmaya çalıştığı şeyde yardım etmektir.Tutku ise karşındakini istediğin şeye benzetmeye çalışmak.Sevgide karşıyı anlayış vardır, tutkuda inandığın ve gördüğün kadarını arzulamak veya inandığın ve olması gerektiğine inandığın şeye benzetmeye çalışmak.Sevgide ne olursan ol gel vardır,tutkuda kabul edebilmen için şartlar listesi .Sevgi evrenseldir ve herşeye karşı duyulur, tutkununsa hep adresleri vardır.Ne kadar farklılar değil mi ?

Işığa perde arama .İkiyüzlülük yeter.
Karanlığa ışık arama .Samimiyet yeter.
hkbayram Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-07-2008
BENİ HATIRLAYINIZ...!

UluTürk nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
UluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: hkbayram Mesajı Gör
Sevgide ne olursan ol gel vardır,
Ne olursan gel ama geldikten sonra geldiğin şekilde kal mı denmek isteniyor acaba?

FELAH-I VATAN DEDİLER HEPİMİZ AYAĞI KALKTIK,
BİR DE BAKTIK Kİ HERKES OTURMUŞ BİZ AYAKTA KALDIK... http://ulugaye.azbuz.com/index.jsp
UluTürk Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-07-2008
Kuyucan

hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: UluTürk Mesajı Gör
Ne olursan gel ama geldikten sonra geldiğin şekilde kal mı denmek isteniyor acaba?
Bu aslında biraz o daveti özünden saptırmak oluyor sanırım.Bu sadece kendi fikrimdir baştan söyliyerek yorumlayayım isterseniz.
Birine ne olursan ol gel demek benim bünyem öylesine temiz kii senin bana gelmen le ben birşey kaybetmem ve kirlenmem ancak sen temizlenirsin eğer sabredersen manasındadır.Yani bir denizin pisliklere daveti gibidir.O deniz kendinden birşey kaybetmez ancak ona icabet edenler temizlenir ve bir zorlama yoktur .

Eski 04-07-2008
Kuyucan

kahvesiz bahane nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2008
kahvesiz bahane çok ince bir insandırkahvesiz bahane çok ince bir insandırkahvesiz bahane çok ince bir insandırkahvesiz bahane çok ince bir insandırkahvesiz bahane çok ince bir insandır
Skype™ ile mesaj gönder

bence doğru değil; insanın düşüncelerini kısıtlıyo bazen ama gerçek sebebi bu değil...

kime tutku ile bağlandıysam canımı çok yaktı..

tutku insanın canını acıtan bişey..

Bu eskimiş sayfalarda tükenmiş kalem yaren ,
Emanetimdir sana;sakın saklama
Hatırlatmasın,anımsatmasınunutmayı seçiyorum umursatmasın
kahvesiz bahane Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-07-2008
Gracias Dios mío!

maloone nickli kullanıcının avatarı

maloone herkesin tanıdığı bir insandırmaloone herkesin tanıdığı bir insandırmaloone herkesin tanıdığı bir insandırmaloone herkesin tanıdığı bir insandırmaloone herkesin tanıdığı bir insandırmaloone herkesin tanıdığı bir insandırmaloone herkesin tanıdığı bir insandırmaloone herkesin tanıdığı bir insandırmaloone herkesin tanıdığı bir insandırmaloone herkesin tanıdığı bir insandırmaloone herkesin tanıdığı bir insandır

Bağlanılana göre değişir. Eğer bağlanmaktan kasıt kişi ise, yanlıştır.

Alçakgönüllük ve kibir, zekayla ilgili ahlak konularıdır ve vucutla ilgileri yoktur. Sınırlı ve zekaca geri kimselerde kibir vardır; zekası parlak ve yetenekli kimselerde ise asla..
Gothe
maloone Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-07-2008
Kuyucan

kahvesiz bahane nickli kullanıcının avatarı

kahvesiz bahane çok ince bir insandırkahvesiz bahane çok ince bir insandırkahvesiz bahane çok ince bir insandırkahvesiz bahane çok ince bir insandırkahvesiz bahane çok ince bir insandır
Skype™ ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: maloone Mesajı Gör
Bağlanılana göre değişir. Eğer bağlanmaktan kasıt kişi ise, yanlıştır.

evet ya bencede bu..

Bu eskimiş sayfalarda tükenmiş kalem yaren ,
Emanetimdir sana;sakın saklama
Hatırlatmasın,anımsatmasınunutmayı seçiyorum umursatmasın
kahvesiz bahane Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-07-2008
Che vuoi?

Çomuk nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.

Daha önce fikrimi yazmıştım bu konuya da sanıyorum insanlar çok doğru olduğunu düşünüyorlar; zira bu fungi cinsi insanlar -çevre(m)de bolca bulunuyorlar- tutkuyla bağlanmaya kasıyorlar. Bazıları da çok samimiyetsiz oluyor ama ne yapacaksın insan işte. Ölenler, bitenler, ağlayanlar. Hepimizin aşkı tutkusu büyük hepimiz farklıyız hepimiz mantarız der sizleri bütün asaletimle selamlarım.

Ayriyeten kıro kız vardır.

Memento mori-
Çomuk Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-07-2008
BENİ HATIRLAYINIZ...!

UluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Bu aslında biraz o daveti özünden saptırmak oluyor sanırım.Bu sadece kendi fikrimdir baştan söyliyerek yorumlayayım isterseniz.
Birine ne olursan ol gel demek benim bünyem öylesine temiz kii senin bana gelmen le ben birşey kaybetmem ve kirlenmem ancak sen temizlenirsin eğer sabredersen manasındadır.Yani bir denizin pisliklere daveti gibidir.O deniz kendinden birşey kaybetmez ancak ona icabet edenler temizlenir ve bir zorlama yoktur .
Ben de zaten bunu kastetmiştim, elbette zorlamak yoktur, 'lakin gel ama kirli gel kirli kal' demiyor "gel ve temizlen" diyor.Dolayısıyla geldikten sonra bir değişme mutlaka olacaktır ki bu da olduğu gibi kabullenip stotükoyu onaylamak değildir. Sevgi ilişkilerinde de durum böyledir, ekseriye sevenler birbirini değiştirir , böylece bir ortak noktada buluşulur...

BİR DE BAKTIK Kİ HERKES OTURMUŞ BİZ AYAKTA KALDIK... http://ulugaye.azbuz.com/index.jsp
Eski 04-07-2008
Kuyucan

MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: UluTürk Mesajı Gör
Ben de zaten bunu kastetmiştim, elbette zorlamak yoktur, 'lakin gel ama kirli gel kirli kal' demiyor "gel ve temizlen" diyor.Dolayısıyla geldikten sonra bir değişme mutlaka olacaktır ki bu da olduğu gibi kabullenip stotükoyu onaylamak değildir. Sevgi ilişkilerinde de durum böyledir, ekseriye sevenler birbirini değiştirir , böylece bir ortak noktada buluşulur...
İlahi Ulutürk yani.Beni bir Mevlana torununa Mevlanayı anlatarak tereciye tere satma bahtsızlığına da düşürdün ya aşk olsun sana (tabiki benden daha iyi bileceğinden bir şüphem yok Mevlanayı )
Ancak anti parantez sevgide gerçekten bir değiştirme kaygısı yoktur.Sevdiğin değişmeyi diliyorsa eğer sonuna kadar yardımcı olursun sadece.Çünkü sevgide egoizma yoktur.Yada egoizma yerlerde sürünüyordur , varsada bile çok çok ince bir egoizmadırki o da adet yerini bulsun makamındandır.

Eski 04-07-2008
BENİ HATIRLAYINIZ...!

MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
İlahi Ulutürk yani.Beni bir Mevlana torununa Mevlanayı anlatarak tereciye tere satma bahtsızlığına da düşürdün ya aşk olsun sana (tabiki benden daha iyi bileceğinden bir şüphem yok Mevlanayı )
Ancak anti parantez sevgide gerçekten bir değiştirme kaygısı yoktur.Sevdiğin değişmeyi diliyorsa eğer sonuna kadar yardımcı olursun sadece.Çünkü sevgide egoizma yoktur.Yada egoizma yerlerde sürünüyordur , varsada bile çok çok ince bir egoizmadırki o da adet yerini bulsun makamındandır.
Katılıyorum elbette, bence aynı şeyi farklı açılardan söylüyoruz. ( Bu arada her doğru-gerçek- her yerde söylenmemeli)

Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı