![]() |
![]() |
![]() |
|
BENİ HATIRLAYINIZ...!
|
Sonu kayıtsız şartsız hüsrandır ve o hüsrana varmadan evvel de hep bir tatminsizlik hissi verir...
BİR DE BAKTIK Kİ HERKES OTURMUŞ BİZ AYAKTA KALDIK... http://ulugaye.azbuz.com/index.jsp |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
BENİ HATIRLAYINIZ...!
|
Yaşa ve gör ya da gördüklerinden pay biç
![]()
BİR DE BAKTIK Kİ HERKES OTURMUŞ BİZ AYAKTA KALDIK... http://ulugaye.azbuz.com/index.jsp |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Che vuoi?
Giriş Tarihi: Jul 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tutku ile bağlanmak doğru mudur yanlış mıdır diye tartışmak ne kadar doğru bir ifadedir bir kere onda tereddütlüyüm. Nitekim insanların tutkuyu algılama biçimi ya da alelade duyguları tutku diye adlandırmaları gibi bir durum söz konusu. Neyse, bunları geçersek tutku ile bağlanmak her zaman acı doğurmaz benim kanımca. Yani bir aptal aşık modeli vardır, aşk görüntüsü altında yaşananlardan başka birşey yoktur ve buna tutunur. Gerçekçilikten uzak olunca da haliyle müthiş bir hayal kırıklığı, üzüntüler vs. vs. şaşırtmaz insanı. Bunlar seçilmiş hakedilmiş acılardır diye düşünürüm bazen.
Diğer bir taraftan ciddi anlamda tutkulu aşktan söz edilirse ki kanımca buna pek gerek yok. Çünkü tartışılacak bir tarafı yok, bir seçim değildir aşk görüntü olmaktan çıktığında. Dolayısıyla da doğruluk ya da yanlışlık gibi şeylerden söz etmek pek doğru olmaz. Ancak tutku adının altına sığınıp her duyguya tutku demek çok çok fena bir yanlış bence. |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |