![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
colouredcitygirl
Giriş Tarihi: Nov 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
katılıyorum..körü körüne birşeye bağlanmak her zaman zarar getirir, tutkuya yönelmek yüceltmek bence aklını kullanmaya üşenen insanların bahanesi gibime geliyo..ayrıca sonu kesinlikle kazıklanmakla sonuçlanır
|
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Shiny
|
Aman tutkuyla sevilecek bağlanılacak adam bulmuşsanız bunamayın yahu.
Doğru mudur yanlış mıdır sorusunu sormak yanlış bence.İnsanlar ben şuna bir tutkuyla bağlanayım hadi bugünde şuna bağlanayım diye bir seçim yapmıyor sonuçta.Hissiyat bu.Elde değil.Doğruluğuna yanlışlığına göre seçilip başa gelmiyor. bir "ah!" tınısı dökülecek kurumuş ağzından, işte o vakit gözlerim veda edicek en günahkâr diyara. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
BENİ HATIRLAYINIZ...!
|
Bakınız gerçek manada yaşandığında eni konu yaşayanlar bu tespiti yapar...
BİR DE BAKTIK Kİ HERKES OTURMUŞ BİZ AYAKTA KALDIK... http://ulugaye.azbuz.com/index.jsp |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Shiny
|
Bende yaşadım,sonu hüsrandı,evet,ama şöyle bir baktığımda yaşanmaya değerdi.Daha da ötesinde birşey yoktu.Hayatımda öyle bir tutkunun eksikliğini bile duyuyorum şuan.
Doğru veya yanlış,bence herkesin yaşaması hissetmesi gereken bir duygu. bir "ah!" tınısı dökülecek kurumuş ağzından, işte o vakit gözlerim veda edicek en günahkâr diyara. |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |