Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 01:25 AM.  

Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Mühürsüz Kuyu

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 05-01-2008
  post #1
sevgi seli

WATER nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
WATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Tutku ile bağlanmak doğru mudur?

bazen bir insanı körü körüne severiz onun yanlışlarını görmekten kaçınırız sevgimiz öyle büyüktür ki içimizde onu silip atmak yerine acısını çekmeye razı geliriz peki bu davranış doğrumudur:? bunun bedelini ödemek bize neye mal olur bizim yüzümüz güler mi bu sevgide,beklemek doğrumudur:? insanoğlu niye bu kadar acı çekmeye meyillidir aşkın gözü bu kadar mı kördür...:?

AKIŞINA BIRAK..
WATER Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 05-01-2008
  post #2
Kuyucan

Muhittin Traktöroğlu nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2005
Muhittin Traktöroğlu çok ince bir insandırMuhittin Traktöroğlu çok ince bir insandırMuhittin Traktöroğlu çok ince bir insandırMuhittin Traktöroğlu çok ince bir insandırMuhittin Traktöroğlu çok ince bir insandırMuhittin Traktöroğlu çok ince bir insandır

Ben de merak ediyorum yazdıklarınızdaki esas anlamları $username, sanki içeriden biri ben varım diye haykırıyor...

Selam gençlik!
Muhittin Traktöroğlu Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 05-01-2008
  post #3
sevgi seli

WATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: Tutku ile bağlanmak doğrumudur:?

Alıntı:
Yazan: Muhittin Traktöroğlu Mesajı Gör
Ben de merak ediyorum yazdıklarınızdaki esas anlamları $username, sanki içeriden biri ben varım diye haykırıyor...
anlayamadım....:?

AKIŞINA BIRAK..
Eski 05-01-2008
  post #4
Shiny

Rigel nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Rigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Onu takmıyorlar,boşver sen de.

Hmm kesin cevabı yoktur böyle soruların bence.
Dediğin gibi tutkuyla sevmek deneyimlenmesi gereken birşey bence.Genelde acı getirir.Ama getirdiği mutluluk o acılara değer gibi birşey.
Aşkın gözü kör mü değil mi bilemem de iki tane gözü olmadığı çok açık.Yüz kişiye sorsan 85i falan kör der ama.
Yanlışları görmemek vs de sevginin getirdiği fedakarlıktır zaten.Tutkuyla sevmesen de birini seviyorsan o fedakarlıkları az çok yaparsın.
Beklemek doğru mudur..Hiç bir fikrim yok.

Bir tanrının kabuslarına yaraşan karalıktaki gözlerim, yeniden gönlünü yakıp geçtiğinde,
bir "ah!" tınısı dökülecek kurumuş ağzından,
işte o vakit gözlerim veda edicek en günahkâr diyara.
Rigel Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 05-01-2008
  post #5
sevgi seli

[quote=Deli;417034]Onu takmıyorlar,boşver sen de.

pekiama yorumun güzeldi

AKIŞINA BIRAK..
Eski 05-01-2008
  post #6
Sensiz

SİBEL nickli kullanıcının avatarı

SİBEL çevresine ışık saçıyorSİBEL çevresine ışık saçıyorSİBEL çevresine ışık saçıyorSİBEL çevresine ışık saçıyorSİBEL çevresine ışık saçıyorSİBEL çevresine ışık saçıyor

Tutku ile bağlanmak eğer kaşıdaki insanı rahatsız ediyorsa bu doğru bir davranış biçimi değildir.. fakat insan bazen bu severken bunun farkına varmıyor ve daha sonrada herhangi bir tepki aldığı zaman da hiçbir anlam veremiyor, dolayısı ile kendi kendine soru sormaya başlıyor insan, “”neden?? Ve nedenini bir türlü bulamıyor insan aslında şunu yapabilsek çok iyi olacak,, kendimizi tarafsız olarak şöyle bir dışarıdan bakmak kendinin farkında olmak.. Aslında bütün bunların eğer insan daha önce hiç bu şekilde bir şeyler hissetmediği için de bocalıyor, ama düşüncelerinde hep iyi şeyler yapmayı düşlüyor fakat o düşündüğü şeylerin dışında doğru olanın o olmağını fark ediyor..
İletişimsizlik insanı onun yerine düşünmeye başlıyorsun çünkü ne düşündüğünü bilemiyor ve şu şu sebep ten dolayı mı diye yine başa dönmek zorunda kalıyor insan, oysa kat etmek gereken ve hayatın bütünü ile her şeyi paylaşmak, konuşmak düşlüyor insan ama bunu nedense bir türlü düşündüğü gibi olmuyor birbirini tanımaya çalışan iki insan gün geçtikçe biribirini anlıyamıyor.. peki ne yapmak gerek? Bence en baştan başlamak, sanki daha önce hiç tanımıyormuş gibi.. bu mümkün olabilirmi? Bence mümkün..

Hayatta ne kolay ki? Öyle ise yeniden konuşarak, hem arkadaş, hem dost hem sevgili, her şeyi, hayatta her şey kolay değilse, ve bizler bu hayatın bir parçası isek, hayatın iyisi kötüsü ile, birbirimze destek olarak paylaşmayı diliyorum …

Ben seni düşünüyorum seni
Hani tıpkı o ilk günlerdeki gibi...
SİBEL Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 05-01-2008
  post #7
Kuyucan

Helly nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2007
Helly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalı

tutku olsun ama gözü karartmaya gerek yok
Helly Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 05-01-2008
  post #8
Sensiz

SİBEL nickli kullanıcının avatarı

SİBEL çevresine ışık saçıyorSİBEL çevresine ışık saçıyorSİBEL çevresine ışık saçıyorSİBEL çevresine ışık saçıyorSİBEL çevresine ışık saçıyorSİBEL çevresine ışık saçıyor

duygulara biraz da mantık olması geretiğini anlıyorum, karşıdaki insanı anlamak ve iyi bir iletişim kurmak adına..

Ben seni düşünüyorum seni
Hani tıpkı o ilk günlerdeki gibi...
SİBEL Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 05-01-2008
  post #9
Kuyucan

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı

tutku olsunda camurdan olsun be abi..

valla yasamasam bılmeyecem ama harbı var boyle bısı..dogrudur..
D'Leh Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 05-01-2008
sevgi seli

tutku acayip yapıyor insanı dil vazgeç der gönül daha çok bağlanır...

AKIŞINA BIRAK..
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı