Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Mühürsüz Kuyu

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 14-03-2005
Bildigin su iste be!

Deniz nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.
Varsayılan Ynt: Cocuklarimiz!....

Alıntı:
Yazan: Viji
benim giyeceklerimden çadır yaparlar,ben bu turu pas geçiyorum
hayir Viji hic oyle dusunme lutfen..Oyle aileler varki birden fazla cocuklu ve sabun'a dahi ihtiyac duyan, eger kullanmadigin giyeceklerin veya ayakkabilarin botlarin varsa lutfen ayir bir kenara..Ben soz konusu ogretmenin Keziban'a uymasa dahi ailesindekilerin kullanabilecegini yada baska cocuklarin(zira yas sinir yok) ulastirabilecegini dusunuyorum.Bir insan dahi isinsa onemlidir sanirim.

Ayrica birde kutuphane olusturulmaya calisiliyor.Bu anlamda kullanmadiginiz kitaplar,oss /oys' na iliskin kitaplar vs.lerde toplaniyor bir yerde...Ama kuskusuz oncelikle kitap okuyabilmek icin usumemeye ihtiyac var, islanmamaya ihtiyac var.

Ben Dipsizkuyu olarak organize olacabilecegimize inaniyorum.Hatta Turkiye'ye geldigimde niyetim Keziban'i ziyaret etmek...

dipenot:Bu arada aklim basimda degil, ben dun yazdiktan sonra farkina vardim.Ogretmene mektup yazmayacagimtelefon acacagim.Ve Keziban'in oncelikli ihtiyaclarini ogrenecegim.Keza olabilecek diger cocuklarinda..Ama onceligimiz Keziban'a elbette...

"Ebemi de bulacagim facebook'tan allahin izniyle!"
Deniz Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-08-2005
Irish Republican Army

ZeyTeen nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2005
ZeyTeen herkesin tanıdığı bir insandırZeyTeen herkesin tanıdığı bir insandırZeyTeen herkesin tanıdığı bir insandırZeyTeen herkesin tanıdığı bir insandırZeyTeen herkesin tanıdığı bir insandırZeyTeen herkesin tanıdığı bir insandırZeyTeen herkesin tanıdığı bir insandırZeyTeen herkesin tanıdığı bir insandırZeyTeen herkesin tanıdığı bir insandır
Exclamation kardeşini seç...

dün "madalyonun öbür yüzü" topicinde nymphetamine;

" ............
Keşke bişiler yapabilsek ve dünya üzerinde bizim gibi düşünüp yardım etmek istiyen kişilerin yardımları bu insanlara ulaşsa..."

diye yazmış bende diyorum ki belki o kadar geniş bir şekilde açılamayız ama kendi ülkemizde insanlar için bir şeyler yapabiliriz vereceğim linke mutlaka uğrayın ben yaklaşık bir sene önce bu siteyi doğuda kitap ihtiyacı okulları bulmak için arama yaparken buldum ve iki tane kardeş edindim gücüm yetene kadar onlara ablalık yapma görevini üstlendim inanın harika bir şey bu kardeşlerimden biri ameliyat olduğum dönemde o kadar kısıtlı imkanlar içinde neredeyse hergün beni cep telefonumdan arayarak "ablacım bugün nasılsın" diye soruyordu. İnanın onlara bu davranışla çok şey katıyorsunuz onlarda size...

www.kardesinisec.com

[COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black]birsellll[/COLOR] [/COLOR][/COLOR]
ZeyTeen Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-08-2005
don ki$ot

kafayi yemis dusler nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Blog Mesajları: 4
kafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: Cocuklarimiz!....

Bu konumuz daha once vardi, konulari birlestirdim. Bir konuyu acarken lutfen once arama yapalim.

delirmis bir tanrinin rahminden dustuk topraga: bu cinnet onun tohumu
kafayi yemis dusler Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 19-07-2007
ANASTASYA

ANASTASYA nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2007
ANASTASYA farklılığını belli etmeye başlamış
Varsayılan Ynt: Cocuklarimiz!..

muhtesemsin arkads
ANASTASYA Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 20-07-2007
Kuyucan

CASALİNA nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2007
CASALİNA iyi bir üye değildir
Varsayılan Ynt: Cocuklarimiz!..

Kuzi kim muhteşemm anlamadımm

Sana 5000 kere söyledim abartmayı bırakk...
CASALİNA Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 09:57 AM.
style developed @ GFXstyles