Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Mühürsüz Kuyu

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 11-12-2004
  post #1
Bildigin su iste be!

Deniz nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.
Varsayılan Cocuklarimiz!..

Asagidaki siteye ugrayip,kardesinizi secebilir ve arzu ederseniz yardimda bulunabilirsiniz.

www.kardesinisec.com/

"Ebemi de bulacagim facebook'tan allahin izniyle!"
Deniz Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 11-12-2004
  post #2
Fa Anahtarı

Viji nickli kullanıcının avatarı

Viji çevresine ışık saçıyorViji çevresine ışık saçıyorViji çevresine ışık saçıyorViji çevresine ışık saçıyorViji çevresine ışık saçıyorViji çevresine ışık saçıyorViji çevresine ışık saçıyorViji çevresine ışık saçıyor
Varsayılan Ynt: Cocuklarimiz!....

mükemmel bi site hakikaten daha önce göz atmıştım

Lan lan lan!
Viji Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 12-12-2004
  post #3
Gri
Gezgin

Gri nickli kullanıcının avatarı

Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Doğrudan yardım toplayıp dağıtma işine girişmedikleri için ve aracılık yaptıkları için kendilerini kutluyorum, yaptıkları son derece güzel bir şey.

Hükümetin görevi yurttaşı hataya düşmekten kurtarmak değildir; yurttaşın görevi hükümeti hataya düşmekten kurtarmaktır.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 12-12-2004
  post #4
Bildigin su iste be!

Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.

Evet birde amacina ulasmayacagini bildiklerinden kesinlikle para yollanmasini istemiyorlar, onun yerine ihtiyac listeleri var oncelikli....

Eski 18-12-2004
  post #5
ZoMbİ

NoNaM3 nickli kullanıcının avatarı

NoNaM3 çok ince bir insandırNoNaM3 çok ince bir insandırNoNaM3 çok ince bir insandırNoNaM3 çok ince bir insandırNoNaM3 çok ince bir insandırNoNaM3 çok ince bir insandır
MSN ile mesaj gönder

Gerçekten çok güzel bir site kendilerini böyle bir düşünceden dolayı kutluyorum.

Aslında DİPSİZKUYU olarak aramızda bişeyler ayarlayıp ortak bir kardeş seçsek nasıl olur?

[COLOR=blue]SOKAK KÖPEKLERİNİ KORUMASI[/COLOR]
[COLOR=red]SOKAK ÇOCUKLARININ KORUMASINI GEÇMİŞ[/COLOR]
[COLOR=blue][/COLOR]
NoNaM3 Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 19-12-2004
  post #6
Bildigin su iste be!

Sececegiz zaten..Ben o site sahibi ile gorusme yaptim.Ancak su ankinden daha kotu durumda olanlar var.Gelecek cocuklar var.Bir sure sonra dipsiz'in bir kardesi olacak.

Lutfen kullanmadiginiz ve fazla oldugunu dusundugunuz giysilerinizi bir kosede bulundurun.Zira bu cocuklarin sabuna dahi ihtiyaclari var.Ve her ailede farkli yasta cocuklar var.

Tekrar bilgi gececegim.

Eski 13-03-2005
  post #7
Bildigin su iste be!

Dipsizkuyu'nun kardesi hakkinda bilgi..

Keziban Boru 1995 dogumlu...Diyarbakir'da yasiyor.3.sinifa gidiyor.
Boyu 1.20 kilosu 24 ayakkabi numarasi 31

UNUTMAYIN!KESINLIKLE PARA GONDERMIYORUZ.

Gerci mektup yazip oncelikli ihtiyaclarini ogrenecegim.Ama sanirim bu arada Dipsizkuyu olarak,kalem,defter,kitap,giyecek vs.bir sekilde edinebilliriz.Gonderecegimiz yardimlarin, saglikli bir sekilde ulasmasi icin ogretmeni aracilik edecek.

Vali Ünal Erkan İlköğretim Okulu
emek cad. bağlar Diyarbakır
0412 234 52 53

Keziban'in sinif ogretmenine(cep)direk ulasmak isterseniz;

Recep Ekin tlf. 0505 378 3093

Bir cocuk, bir cocuktur ne dersiniz arkadaslar?

Eski 13-03-2005
  post #8
Fa Anahtarı

Viji çevresine ışık saçıyorViji çevresine ışık saçıyorViji çevresine ışık saçıyorViji çevresine ışık saçıyorViji çevresine ışık saçıyorViji çevresine ışık saçıyorViji çevresine ışık saçıyorViji çevresine ışık saçıyor

süpersin deniz,hepimiz birlikte burda yapıcağımız yardımı organize edersek,daha fazla kişiye daha çok yardım ederiz ,kutluyorum seni.

Lan lan lan!
Eski 13-03-2005
  post #9
Gri
Gezgin

Gri nickli kullanıcının avatarı

Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Harikasınız efendim. Bence öncelikle giyecek konusuna yönelmek en iyisi.

Hükümetin görevi yurttaşı hataya düşmekten kurtarmak değildir; yurttaşın görevi hükümeti hataya düşmekten kurtarmaktır.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 13-03-2005
Fa Anahtarı

benim giyeceklerimden çadır yaparlar,ben bu turu pas geçiyorum

Lan lan lan!
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı