![]() |
|
||||||||
| Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
![]() |
![]() |
|
Bildigin su iste be!
Giriş Tarihi: Nov 2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Asagidaki siteye ugrayip,kardesinizi secebilir ve arzu ederseniz yardimda bulunabilirsiniz.
www.kardesinisec.com/
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
ZoMbİ
|
Gerçekten çok güzel bir site kendilerini böyle bir düşünceden dolayı kutluyorum.
Aslında DİPSİZKUYU olarak aramızda bişeyler ayarlayıp ortak bir kardeş seçsek nasıl olur? [COLOR=blue]SOKAK KÖPEKLERİNİ KORUMASI[/COLOR] [COLOR=red]SOKAK ÇOCUKLARININ KORUMASINI GEÇMİŞ[/COLOR][COLOR=blue][/COLOR]
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Bildigin su iste be!
Sececegiz zaten..Ben o site sahibi ile gorusme yaptim.Ancak su ankinden daha kotu durumda olanlar var.Gelecek cocuklar var.Bir sure sonra dipsiz'in bir kardesi olacak.
Lutfen kullanmadiginiz ve fazla oldugunu dusundugunuz giysilerinizi bir kosede bulundurun.Zira bu cocuklarin sabuna dahi ihtiyaclari var.Ve her ailede farkli yasta cocuklar var. Tekrar bilgi gececegim.
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Bildigin su iste be!
Dipsizkuyu'nun kardesi hakkinda bilgi..
![]() Keziban Boru 1995 dogumlu...Diyarbakir'da yasiyor.3.sinifa gidiyor. Boyu 1.20 kilosu 24 ayakkabi numarasi 31 ![]() UNUTMAYIN!KESINLIKLE PARA GONDERMIYORUZ. Gerci mektup yazip oncelikli ihtiyaclarini ogrenecegim.Ama sanirim bu arada Dipsizkuyu olarak,kalem,defter,kitap,giyecek vs.bir sekilde edinebilliriz.Gonderecegimiz yardimlarin, saglikli bir sekilde ulasmasi icin ogretmeni aracilik edecek. Vali Ünal Erkan İlköğretim Okulu emek cad. bağlar Diyarbakır 0412 234 52 53 Keziban'in sinif ogretmenine(cep)direk ulasmak isterseniz; Recep Ekin tlf. 0505 378 3093 Bir cocuk, bir cocuktur ne dersiniz arkadaslar?
|
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
| style developed @ GFXstyles Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0
|