![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
|
Vakti zamanında nereden okudum veya nereden duydum tam hatırlamıyorum ama bu konuda şöyle bir tespit vardı.Beraber olduğunuz her insanın alt benliğinde ne var ne yoksa onlar sizede sirayet eder.Sizede geçer.Alt benlik veya ruhsal ogunluğu diyelim bu şekilde bir diğerinden bir diğerine aktarılır .Hatta bu konuda uzak doğululaın cinsellik yoluyla nirvana ya ermek gibi bir takım çıkartımları bile vardı sanırım.Yani bu aksiyonu yine nirvanaya ulaşmaya araç etmişlerdi.Bazen komik geliyor bana ama bazen de olabilir yahu diyorum.İki insanın bu kadar yakınlaştığı ve birlikte paylaştığı bir deneyim yok gibi geliyor bana.Ve evet hani şu uzun süre birlikte olan eşlerin yavaş yavaş birbirine benzemesi gibi .,
Ama tabi buradan başka birşey daha çıkıyor o da çok serbest ilişkiler yaşayanlarda ve özelliklede bu konuda pek seçici olmayanlarda ciddi şuur altı bulanıklığı yaratabilir.Üst üste değişik yemekler yemek gibi düşünün.Neyse buda bir bakış açısı veya yorum olarak alın .Gerçekliğini bilmiyorum , denemedim .Deneyen varsa belki yardımcı olabilir. Belkide zina bu yüzden yasaklanmıştır.Yani sebeplerinden biride budur.Tamamı değil . Karanlığa ışık arama .Samimiyet yeter. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
|
Şimdi hatırladım ve orada diyordu ki gerçekten size uygun olmayan bir eşle birlikte olursanız bu sizi cinsel doyumsuzluğa ve mütemadiyen tekrarlara itecektir. Deneyim sahiplerinin yorumuna açıyorum.
Karanlığa ışık arama .Samimiyet yeter. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Jun 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aldatmak ilk önce zihinde başlar eğer karşıdaki kişiden memnun değilse insan hemen aldatmaya doğru meyillenir.Bu tabiki ne erkeği ne de kadını haklı çıkarır.Cinsel yönden veya düşünce yönünden kültür yönünden farklılaşmalar bu olaylara neden oluyor.Benim anlamadığım insanların sırf bir inat uğruna:"O yapıyorsa bende yaparım." deyip aynı hataya düşmesi,bunu övünerek ifade etmesi...Bu yüzden toplum ve aile hayatı giderek yozlaşıyor.
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
MANTIKLI
Giriş Tarihi: Feb 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Burada benim anladigim kadari ile konu aldatma degil, kadinin cinsel ozgurlugunun olmadigindan bahsediliyor. Cinsel yonden ozgur bir kadina kotu ve ahlaksiz gozu ile bakilmasi ve cinselliginin daha gelisme caglarinda bir ayip ve gunah olarak gosterilerek, bastirilarak yetistirilmesi. Bizim kulturumuzde bunun asilabilmesi icin once nufusun egitilmesi gerekiyor. Tabii bugunku kosullara ve ulkenin gelmis oldugu duruma bakilirsa herhalde bunun ancak bir millenium kadar bir zaman almasi gerekiyor diye dusunuyorum yani hic umut yok gibi...Su anda bulundugumuz ve yasadigimiz teknolojide bilgiye erisememek dolayisiyla kendini bilgilendirmeden, egitmeden, bilinclendirmeden ot gibi yasamak, gudulmeye gereksinme duyan ancak koyun nufuslu olan ulkemize mahsus maalesef...
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Compos sui!
Giriş Tarihi: Mar 2005
Hala cinsel ihtiyaçların ve dürtülerin erkeklere özgü olduğunu sanan bir toplumuz çünkü.. Pek çok insana göre kadının cinsel yaşamı evlilikle birlikte yalnızca kocasıyla sınırlı bir biçimde olabilir ancak..
Ben en çok şu savunmayı severim: "Erkekler zayıftır böyle konularda yapabilirler, ama kadınlar iradeli onlar yapamaz.. Kadın yaparsa bilinçli yapmıştır, fingirdekliğinden yapmıştır.. Ama erkek napsın, tutamıyor işte bazen kendini.." Peh.. Jacques Dutronc
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
eskici
Giriş Tarihi: May 2008
Erkek Aldatınca Çapkın, Kadın Aldatınca Orospu
aslında bu fikir toplum tarafından kabul edilmiş bi fikir. ama ben düşünüyorum ki bu ozel bi düşünce. aslında kimse bir birini aldatmamalı. eger bunu yapiyorsa bile açık açık solemeli ki nedeni ne. bence her 2 tarafın sebebi olmalı.... ben erkek olsaydım çapkınların babası olurdum
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
victim of Mercury
Giriş Tarihi: Mar 2007
gençlikte monogominin zor oldugunu dusunup dogal karşılıyorum, yaşi geçkin kimseler yaparsa da kompleks ya da bunalimlarina verip yine doğal karsiliyorum , bunun disindakiler icin henuz bir bahane bulamadim
it's those who are faithful who know love's tragedies. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Gracias Dios mío!
Giriş Tarihi: May 2008
Alıntı: