Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Mühürsüz Kuyu

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 03-06-2008
Gracias Dios mío!

maloone nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2008
maloone herkesin tanıdığı bir insandırmaloone herkesin tanıdığı bir insandırmaloone herkesin tanıdığı bir insandırmaloone herkesin tanıdığı bir insandırmaloone herkesin tanıdığı bir insandırmaloone herkesin tanıdığı bir insandırmaloone herkesin tanıdığı bir insandırmaloone herkesin tanıdığı bir insandırmaloone herkesin tanıdığı bir insandırmaloone herkesin tanıdığı bir insandırmaloone herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Ynt: Erkek Aldatınca Çapkın, Kadın Aldatınca Orospu Olur !

Zaten aldatmanın hiçbir ahlaki boyutu yok. Yani bu kadın erkek diye ayrılamaz. Aldatan ahlaksızdır bu kadar. Burda tartışılan "yorum". Yani kadının aldattığında harem kızı olması.

Söylencek pek birşey yok zira bu durum değiştirilemez. Kısacası böyle gelmiş böyle gider..

Alçakgönüllük ve kibir, zekayla ilgili ahlak konularıdır ve vucutla ilgileri yoktur. Sınırlı ve zekaca geri kimselerde kibir vardır; zekası parlak ve yetenekli kimselerde ise asla..
Gothe
maloone Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-06-2008
Kuyucan

hkbayram nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2008
hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.
MSN ile mesaj gönder

Vakti zamanında nereden okudum veya nereden duydum tam hatırlamıyorum ama bu konuda şöyle bir tespit vardı.Beraber olduğunuz her insanın alt benliğinde ne var ne yoksa onlar sizede sirayet eder.Sizede geçer.Alt benlik veya ruhsal ogunluğu diyelim bu şekilde bir diğerinden bir diğerine aktarılır .Hatta bu konuda uzak doğululaın cinsellik yoluyla nirvana ya ermek gibi bir takım çıkartımları bile vardı sanırım.Yani bu aksiyonu yine nirvanaya ulaşmaya araç etmişlerdi.Bazen komik geliyor bana ama bazen de olabilir yahu diyorum.İki insanın bu kadar yakınlaştığı ve birlikte paylaştığı bir deneyim yok gibi geliyor bana.Ve evet hani şu uzun süre birlikte olan eşlerin yavaş yavaş birbirine benzemesi gibi .,

Ama tabi buradan başka birşey daha çıkıyor o da çok serbest ilişkiler yaşayanlarda ve özelliklede bu konuda pek seçici olmayanlarda ciddi şuur altı bulanıklığı yaratabilir.Üst üste değişik yemekler yemek gibi düşünün.Neyse buda bir bakış açısı veya yorum olarak alın .Gerçekliğini bilmiyorum , denemedim .Deneyen varsa belki yardımcı olabilir.
Belkide zina bu yüzden yasaklanmıştır.Yani sebeplerinden biride budur.Tamamı değil .

Işığa perde arama .İkiyüzlülük yeter.
Karanlığa ışık arama .Samimiyet yeter.
hkbayram Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-06-2008
Kuyucan

hkbayram nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2008
hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.
MSN ile mesaj gönder

Şimdi hatırladım ve orada diyordu ki gerçekten size uygun olmayan bir eşle birlikte olursanız bu sizi cinsel doyumsuzluğa ve mütemadiyen tekrarlara itecektir. Deneyim sahiplerinin yorumuna açıyorum.

Işığa perde arama .İkiyüzlülük yeter.
Karanlığa ışık arama .Samimiyet yeter.
hkbayram Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-06-2008
Kuyucan

HeartBeat nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
HeartBeat çok ince bir insandırHeartBeat çok ince bir insandırHeartBeat çok ince bir insandırHeartBeat çok ince bir insandırHeartBeat çok ince bir insandırHeartBeat çok ince bir insandır

Aldatmak ilk önce zihinde başlar eğer karşıdaki kişiden memnun değilse insan hemen aldatmaya doğru meyillenir.Bu tabiki ne erkeği ne de kadını haklı çıkarır.Cinsel yönden veya düşünce yönünden kültür yönünden farklılaşmalar bu olaylara neden oluyor.Benim anlamadığım insanların sırf bir inat uğruna:"O yapıyorsa bende yaparım." deyip aynı hataya düşmesi,bunu övünerek ifade etmesi...Bu yüzden toplum ve aile hayatı giderek yozlaşıyor.

Sürüyle hareket etmeyin.Zira sürüde aklı salih insan olmayabilir...
HeartBeat Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-06-2008
MANTIKLI

2012 nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2008
2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır

Burada benim anladigim kadari ile konu aldatma degil, kadinin cinsel ozgurlugunun olmadigindan bahsediliyor. Cinsel yonden ozgur bir kadina kotu ve ahlaksiz gozu ile bakilmasi ve cinselliginin daha gelisme caglarinda bir ayip ve gunah olarak gosterilerek, bastirilarak yetistirilmesi. Bizim kulturumuzde bunun asilabilmesi icin once nufusun egitilmesi gerekiyor. Tabii bugunku kosullara ve ulkenin gelmis oldugu duruma bakilirsa herhalde bunun ancak bir millenium kadar bir zaman almasi gerekiyor diye dusunuyorum yani hic umut yok gibi...Su anda bulundugumuz ve yasadigimiz teknolojide bilgiye erisememek dolayisiyla kendini bilgilendirmeden, egitmeden, bilinclendirmeden ot gibi yasamak, gudulmeye gereksinme duyan ancak koyun nufuslu olan ulkemize mahsus maalesef...

"Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak."
2012 Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-06-2008
Che vuoi?

Çomuk nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.

Benzer bir öğreti olan 'şerefli rahim; fahişe vajina' konusu vardır beni benden alır ona da değinmeli.

Memento mori-
Çomuk Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-06-2008
Compos sui!

Taedium nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Taedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalı

Hala cinsel ihtiyaçların ve dürtülerin erkeklere özgü olduğunu sanan bir toplumuz çünkü.. Pek çok insana göre kadının cinsel yaşamı evlilikle birlikte yalnızca kocasıyla sınırlı bir biçimde olabilir ancak..

Ben en çok şu savunmayı severim: "Erkekler zayıftır böyle konularda yapabilirler, ama kadınlar iradeli onlar yapamaz.. Kadın yaparsa bilinçli yapmıştır, fingirdekliğinden yapmıştır.. Ama erkek napsın, tutamıyor işte bazen kendini.."

Peh..

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır..
Jacques Dutronc
Taedium Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-06-2008
eskici

veda havasi nickli kullanıcının avatarı

veda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandır

Erkek Aldatınca Çapkın, Kadın Aldatınca Orospu

aslında bu fikir toplum tarafından kabul edilmiş bi fikir. ama ben düşünüyorum ki bu ozel bi düşünce. aslında kimse bir birini aldatmamalı. eger bunu yapiyorsa bile açık açık solemeli ki nedeni ne. bence her 2 tarafın sebebi olmalı....
ben erkek olsaydım çapkınların babası olurdum
veda havasi şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-06-2008
victim of Mercury

Helly nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2007
Helly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalı

gençlikte monogominin zor oldugunu dusunup dogal karşılıyorum, yaşi geçkin kimseler yaparsa da kompleks ya da bunalimlarina verip yine doğal karsiliyorum , bunun disindakiler icin henuz bir bahane bulamadim

those who are faithless know the pleasures of love;
it's those who are faithful who know love's tragedies.
Helly Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-06-2008
Gracias Dios mío!

maloone nickli kullanıcının avatarı

maloone herkesin tanıdığı bir insandırmaloone herkesin tanıdığı bir insandırmaloone herkesin tanıdığı bir insandırmaloone herkesin tanıdığı bir insandırmaloone herkesin tanıdığı bir insandırmaloone herkesin tanıdığı bir insandırmaloone herkesin tanıdığı bir insandırmaloone herkesin tanıdığı bir insandırmaloone herkesin tanıdığı bir insandırmaloone herkesin tanıdığı bir insandırmaloone herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: Taedium Mesajı Gör
Hala cinsel ihtiyaçların ve dürtülerin erkeklere özgü olduğunu sanan bir toplumuz çünkü.. Pek çok insana göre kadının cinsel yaşamı evlilikle birlikte yalnızca kocasıyla sınırlı bir biçimde olabilir ancak..

Ben en çok şu savunmayı severim: "Erkekler zayıftır böyle konularda yapabilirler, ama kadınlar iradeli onlar yapamaz.. Kadın yaparsa bilinçli yapmıştır, fingirdekliğinden yapmıştır.. Ama erkek napsın, tutamıyor işte bazen kendini.."

Peh..

10 numara bi yorum

Alçakgönüllük ve kibir, zekayla ilgili ahlak konularıdır ve vucutla ilgileri yoktur. Sınırlı ve zekaca geri kimselerde kibir vardır; zekası parlak ve yetenekli kimselerde ise asla..
Gothe
maloone Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı