Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Mühürsüz Kuyu

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 03-10-2008
don ki$ot

kafayi yemis dusler nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Blog Mesajları: 4
kafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: Erkek Aldatınca Çapkın, Kadın Aldatınca Orospu Olur !

Alıntı:
Yazan: Dave Mustaine Mesajı Gör
bu sadece islam toplumlarında böyle.Benim aldatmaktaki görüşürüm arada kaçamaklar fena olmaz böylece elinizdekinin değerini anlarsınız ona dahas ıkı sarılırsınız ...
Sadece Islam toplumlarinda degil de (gelismekte olan toplumlarda diyelim)
Ama ben zaten evrenseldir dememistim.
Ancak bir de sunu sormak isterim sence 'aldatmak' ve 'kacamak' ayni seyler midir? Bir de elindeki sana bunu yapinca 'hayatim yaptigin bu kacamakla benim kiymetimi daha iyi bildin mi? gel sarilalim' mi dersin? (isin espirisi bu...)

delirmis bir tanrinin rahminden dustuk topraga: bu cinnet onun tohumu
kafayi yemis dusler Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-10-2008
I am the Walrus

The Beatles nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2007
Blog Mesajları: 1
The Beatles herkesin tanıdığı bir insandırThe Beatles herkesin tanıdığı bir insandırThe Beatles herkesin tanıdığı bir insandırThe Beatles herkesin tanıdığı bir insandırThe Beatles herkesin tanıdığı bir insandırThe Beatles herkesin tanıdığı bir insandırThe Beatles herkesin tanıdığı bir insandırThe Beatles herkesin tanıdığı bir insandırThe Beatles herkesin tanıdığı bir insandırThe Beatles herkesin tanıdığı bir insandırThe Beatles herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: kafayi yemis dusler Mesajı Gör
Sadece Islam toplumlarinda degil de (gelismekte olan toplumlarda diyelim)
Ama ben zaten evrenseldir dememistim.
Ancak bir de sunu sormak isterim sence 'aldatmak' ve 'kacamak' ayni seyler midir? Bir de elindeki sana bunu yapinca 'hayatim yaptigin bu kacamakla benim kiymetimi daha iyi bildin mi? gel sarilalim' mi dersin? (isin espirisi bu...)
yok efendim kaçamak aldatmanın minik çaplı halidir.kaçamakta birlikte olduğunuz kişiyi hayatınız boyunca görmezsiniz o sizin aranızda kalmıştır.

işte demezsin tabi ama işin paradoksu bu belki bi insan çok genişse der

When i get older,Losing my Hair
Will you still Need me ? Will you still feed me ?
When im sixty-four
- The Beatles
The Beatles Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-10-2008
hayatın sonuna mı geldim

ÇİTA nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2004
ÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandır

Herkesin içinde bir orospu vardır bence erkeği kadını farketmez aldatma bir bakışla dahi olur diye düşünüyorum !

Yaşamı anlamaya başladığın andır durabilmek ayak üstünde... Sorun bu zaten ... Başkasıyla olmak, başkasının olmak değil. Kendi başına başkasıyla, başkasıyla kendin olmak...
ÇİTA Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-10-2008
I am the Walrus

The Beatles herkesin tanıdığı bir insandırThe Beatles herkesin tanıdığı bir insandırThe Beatles herkesin tanıdığı bir insandırThe Beatles herkesin tanıdığı bir insandırThe Beatles herkesin tanıdığı bir insandırThe Beatles herkesin tanıdığı bir insandırThe Beatles herkesin tanıdığı bir insandırThe Beatles herkesin tanıdığı bir insandırThe Beatles herkesin tanıdığı bir insandırThe Beatles herkesin tanıdığı bir insandırThe Beatles herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: ÇİTA Mesajı Gör
Herkesin içinde bir orospu vardır bence erkeği kadını farketmez aldatma bir bakışla dahi olur diye düşünüyorum !
Aldatmakla k*lt*klığın bir alakası yoktur efendim.Aldatmak kişinin duygusal ve cinsel rutinini kısa veya uzun vadede başka birisiyle bozmasıdır ...

Edit:Ama herkesin içinde aldatmaya teşvikli bir karakter olduğuna katılıyorum

When im sixty-four
- The Beatles
Eski 04-10-2008
hayatın sonuna mı geldim

ÇİTA nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2004
ÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: Dave Mustaine Mesajı Gör
Aldatmakla k*lt*klığın bir alakası yoktur efendim.Aldatmak kişinin duygusal ve cinsel rutinini kısa veya uzun vadede başka birisiyle bozmasıdır ...

Edit:Ama herkesin içinde aldatmaya teşvikli bir karakter olduğuna katılıyorum
Hani aldatınca orospu diyorlar ya ondan dedim, yoksa bence öyle birşey yok madem bunu adı buymuş herkes öyledir dedim, yanlış anlaşılmasın

Yaşamı anlamaya başladığın andır durabilmek ayak üstünde... Sorun bu zaten ... Başkasıyla olmak, başkasının olmak değil. Kendi başına başkasıyla, başkasıyla kendin olmak...
ÇİTA Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-10-2008
I am the Walrus

Alıntı:
Yazan: ÇİTA Mesajı Gör
Hani aldatınca orospu diyorlar ya ondan dedim, yoksa bence öyle birşey yok madem bunu adı buymuş herkes öyledir dedim, yanlış anlaşılmasın
Hı tamam anladım o bakımdan haklısınız

When im sixty-four
- The Beatles
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı