Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 01:35 AM.  

Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Kuyu Bakraçları

Kuyu Bakraçları dipsizkuyu ailesinin bakraçlarını görebileceğiniz kişisel seçim kuyusu.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 03-07-2008
Kuyucan

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: Kıro Kız Varmıdır?

valla bende kro nun erkek cınsıyım..mutluyum abı..sevgılımde mutlu(degılse bıle bana bellı etmıyor )
D'Leh Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-07-2008
Fahri İnsan

chen nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2006
chen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalı

ben cengiz kurtoğlu seviyorum ve dinliyorum

gelin olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsun ağlamamak elde değil....
ah bee

Hayat çok aldatıcı ve öylesine seyrediyor bizi... Bizim palyaçoluklarımızı...
"Oynayın!" diyor ve kahkahalarla gülüyor her halimize...

chen Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-07-2008
tek ben...

lanetli melek nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2008
lanetli melek çevresine ışık saçıyorlanetli melek çevresine ışık saçıyorlanetli melek çevresine ışık saçıyorlanetli melek çevresine ışık saçıyorlanetli melek çevresine ışık saçıyorlanetli melek çevresine ışık saçıyorlanetli melek çevresine ışık saçıyor

Alıntı:
Yazan: D'Leh Mesajı Gör
valla bende kro nun erkek cınsıyım..mutluyum abı..sevgılımde mutlu(degılse bıle bana bellı etmıyor )
kıro kıro gecınıyoruz işte niye mutlu olmayım...senden çocuğum olsun istıyorumahh berdan ahh nasılda solemış bu sozlerı...

'Ben bir silahım! Ama hiçbir silah yaralamaz insanı, bir baska insan olmadan!'
lanetli melek Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-07-2008
Kuyucan

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: lanetli melek Mesajı Gör
kıro kıro gecınıyoruz işte niye mutlu olmayım...senden çocuğum olsun istıyorumahh berdan ahh nasılda solemış bu sozlerı...
sankı bızım ıcın soylemıs kereta
D'Leh Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-07-2008
tek ben...

lanetli melek nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2008
lanetli melek çevresine ışık saçıyorlanetli melek çevresine ışık saçıyorlanetli melek çevresine ışık saçıyorlanetli melek çevresine ışık saçıyorlanetli melek çevresine ışık saçıyorlanetli melek çevresine ışık saçıyorlanetli melek çevresine ışık saçıyor

hadi ordan bee....

'Ben bir silahım! Ama hiçbir silah yaralamaz insanı, bir baska insan olmadan!'
lanetli melek Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-07-2008
Kuyucan

Giriş Tarihi: Feb 2007
maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.

kro kızlardan değil özentiden korkmak lazim insan kendini nasil seviyorsa öyle olmali tabi bazilari kroluk diyor..küfür etmek peder demek kızlara yakışmıyor evet doğru ama gerisi için bişi diyemem herkes olduğu gibi olmali içtenlik hepsini bedel

maviprens Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-07-2008
Shiny

Rigel nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Rigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Vardır.

Bir tanrının kabuslarına yaraşan karalıktaki gözlerim, yeniden gönlünü yakıp geçtiğinde,
bir "ah!" tınısı dökülecek kurumuş ağzından,
işte o vakit gözlerim veda edicek en günahkâr diyara.
Rigel Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-07-2008
Kuyucan

Giriş Tarihi: Jul 2008
cizmeli kedi adını yakında herkese duyuracak

ilginç bir tespit kro kız var mıdır ? sorusuna evet vardır diyen bir çalışma zaten. yalnız bunlar yaş ile ilgili sanırım. ilerleyen çağlarında değişime uğrayacaklarına inanıyorum en azından kroluktan kurtulurlar ümit ediyorum.
cizmeli kedi Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-07-2008
Kuyucan

Helly nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2007
Helly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalı

aşagilayici bir laf bence ciddi ciddi kullanildiginda, birini asagilayacaksak da yere tukuren bagira cagira konusan ya da kufur eden insanlari asagilamak lazim, muzik zevkine gore birilerini asagilamak ne saçma birsey
Helly Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 04-07-2008
........................

deepest nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
deepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: hy axi nickimi 7m Mesajı Gör
-İsmail yk, berdan mardini , gökhan özen sever ve dinlerler

bazı bazı

-Keremcem denen ağlak suratlı zırtapoza taparlar uğruna ağlarlar

yok be yapmam öle şey

-zevksizdirler her kaslı güçlü erkeğe yakışıklı derler

yok ben demiyom valla

-o kadar zevksiz giyinirlerki sormayın çingene pembesi favori renkleridir Zerafetten nasiplerini almamışlardır göbeklerini göstermekten büyük haz duyarlar oysaki hiçte yakışmaz .....

ıı ıı bu da uymadı

-yazın kavurucu sıcagında bot giyerler.

delilik.cık yapmam

-botu giydikleri yetmiyomuş gibi bide daracık kotlarının pacalarını içeriye sokarlar...

bana fenalık geldi

-Kitap okumanın kafayı yemeye neden olacağına inanır

yooo

-BEYAZ ÇORAP GİYERLERR......

evde giyerim nolmuşşş

-küfür etmeyi çok iyi bi yetenek zannederler

yetenek değil ama pis küfür etmesini bilirim (içimden )

[COLOR=#800080]-[/COLOR]kro kız kurdanı ağzına göturur..içerede oyalar sonra çıkarır bakar...
ve tekrar kurdanı dişleri arasına sokarr........iiğğğğğğğğğğğğ.

yok daa nelerr

-babaya peder diye hitap eder......

hönk.vurur babam beniii

-sakızı ukalaca çiğner....

hıııı .patlatırım ben bazı bazı

-herşeyi bildiğini sanırrr.....
forumdan kimseeye sölemedim haa..uzerlerine alınmasınalr
he bide çok hızlıca geğirebiliyorum da da sustum tamam

YANİ DEĞİLİM DİMİ KRO

çekip gitmeli bu şehirden iz bile bırakmadan.
asiyim ben artık.bu şehir bir kahkahadan daha yoksun olacak.bir gülen göz daha göçecek..
deepest Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı