![]() |
|
||||||||
| Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
erken akşam
|
şu da bir gerçek ki dizilerdeki ilişkiler gerçekten vıcık vıcık haller alıyor,mide bulanıyor...
Bu ilişki çemberleri de rating alıyor ki işlenip duruyor.Başbakanlığa bağlı bir kurumun bu yaptığı açıklamaya da hiç şaşırmadım zaten yakında 'sadece kanal7 seyredin' diyecekler. -tamam efendim, hemen getiriyorum -yarım saat oldu lan! |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
zifiri disi
Giriş Tarihi: Feb 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
toplumsal yasamın rısk durumunu çoktan gectıgını sabah programlarından anlıyoruz zaten kocası askere gıdınce abısı ıle ılıskıye gıren acı dolu kadınlar, mahallenın muhtarı tarafından tehdıtle cınsel farazılere zorlanan kımsesız kadınlar, kaza yapan otomobılden kadın kacırıp olmeden once de olsa tecavuz etmeye kalkan nekrofılı adayları sapkınlar bunlar turkıye gundemını olusturan sıradan olaylar zıncırı, rıskı sadece dızılerle ılıskıllendırmek ıyımserlık olmus
dıpnot: oguz aslında neclanın sevgılısıdır lakın necla nın kardesı leylaya tecavuz ettıgı ıcın onunla evlenmek zorunda kalan yınede askından vazgecemedıgı ıcın neclayı kacırıp leyladan bosanan ama yasak ılıskı sonucunda hamıle bıraktıgı patronunun karısı yuzunden ondan da vazgecmek zorunda kalan dızı kahramanıdır :) |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
dönüyorsunuz etrafımda..
Giriş Tarihi: Dec 2005
Alıntı:
|
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
zifiri disi
Giriş Tarihi: Feb 2008
efendım o kurguya esın kaynagı olan bızzat yasar nurı guntekın ın yaprak dokumu romanıdır, bırde ask ı memnu vardır kı halıt zıya usaklıgıl ın olumsuz eserı onuda turk halkı ızlemekte heyecanla ... behlul peykerledır peyker ve bıhter ın annesı fırdevs adnandan hoslanmakta ve onunla ızdıvacı duslemekte ıken kucuk kızı bıhter annesıne olan kını yuzunden adnanla evlenır adnan ın yegenı olan kı ablası peyker ın eskı sevgılısı olan behlulle aralarında bır ask dogar ... bırde bu var gundemden uzak kalmayınız :)
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
hєp тєк hєp γєк..
|
öle ama hocam.. nerde var bi Recep ivedik bakıyon kolunda ya senin ya dostunun eski sevgilisi.. yok yok valla XX kromozomlularda bi sorun var.. Bazı sağlamlarıda beni bulmuyor, yada benden yaşça büyük.. Bizim jenerasyon mal ama kesin kanaat getirdim artık..
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
hєp тєк hєp γєк..
|
evrimlerini tamamlarken beyinleri gelişmemiş..
göremiyorki karşısındaki homo erectus.. Tomografi çeksen trajedi yaşanacak.. Nörologlar isyan edecek beyin kırıntısı yok içerde.. Bu dizilerdekilerede bi yorum getiremiyorum.. Klasik Türk Ailesi Faciaları desek şunlara??
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Compos sui!
Giriş Tarihi: Mar 2005
Yayınlanan iki diziden birinde kadınlar sözlü ya da fiziksel şiddete maruz kaldığında niye bozulmuyor peki bu toplum düzeni? En basit örneği arwen yazmış, Ferhunde karakteri kocasını aldattığı için lanetlenen dizide, tecavüze uğradığı için zorla evlendirilen bir karakter daha vardı madem, o neden kötü etkilemedi o çok kutsal aile yapısını ve toplum ahlakını? Normal bir durum muymuş o? Aaaa pardon, kesin kadın kuyruk sallamıştır değil mi?
Daha fazla yazarsam hem kendi sinirimi bozacağım hem de küfür ederek forum ahlakına zarar vereceğim.. Çekip gideyim ben bu konudan.. Jacques Dutronc
|
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |