![]() |
|
||||||||
| Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Aug 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
“Dizilerdeki kahramanların, boşanmış, eşinden ayrı yaşayan, bekâr kalan, sadece çocuklarıyla yaşamını sürdüren, nikahsız yaşayan, sözüm ona kendi başına yeten veya ayakları üzerinde durabilen kişilerden oluşması, izleyici bağlamında arzu edilmeyen davranış modelleri yaratarak toplumsal yaşamı riske sokmaktadır”
1. "Kişiler"den kastedilen sadece kadınlar nedense.. 2. Boşanmış, eşinden ayrı yaşayan, bekar kalan, sadece çocuklarıyla yaşamını sürdüren, nikahsız yaşayan "kişiler" kendi ayakları üzerinde duramaz demeye getiriyor ki çok acayip.. 3. Ayrıca bu dizi senaristleride halt ediyorlar canım, nerden uyduruyorlarsa bu karakterleri, sırf milletin kafasını karıştırmak için yoksa yok öyle "kişiler" ![]() (not: sadece eğik yazılan kısımla ilgili yorumumdur, sonraki kısım için yorum yapmıyorum..artık bööle tek tek açıklayayım diyorum.. )
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
hєp тєк hєp γєк..
|
o deftere imza atmadanda sevdiğim kızı karım olarak görebilirim ben.. Amacım cinsellik değil o statlara alınmamalıyım aslında
![]() Amacı cinsellik olanlar, ya da karşı cinsle kafa yapanlar mutlu.. Sevenler , sayanlar hep eziliyor.. ![]() Hint kızı gibi bizimkiler.. Gidiyor ÖKÜZE tapıyor..!
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Jul 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
'Kadının yeri kocasının yanıdır' demeye getiriyorlar. Başlangıçta normal gözüküyor ama kadını mal olarak gören anlayışın yansıması bu. Boşanmaya da iyi gözle bakmıyorlar çünkü bu anlayışa göre kadın erkeğinin malıdır ve bir kez boyunduruğuna girdimi asla çıkamaz. Tecavüzün en yoğun yaşandığı yer evliliktir ve bu çarpık anlayış yüzünden görmezden geliniyor. O yüzden devrim şart
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Gezgin
|
Zaten yasal hakları olmadığı halde otellerde evlilik cüzdanı soran insanlara ne dememiz lazım? Onlar da aile kurumunu mu koruyor kendilerince?
Not: Evet çok dolmuşum ne var? Ben öyle otel işletmecisine çok afedersiniz ama "otelini karafatmalar bassın" demez miyim? Derim nihahoah!
![]() Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954) |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
hayatın sonuna mı geldim
Giriş Tarihi: Dec 2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Toplu nikah düzenlicem bütün bekarlar ve dizi oyuncuları mecburi geleceklerdir