![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Tembellik Kutsaldır!
|
Sonra taş kafalı pozitivistler bana insanın ilerlediğinden bahsediyorlar. Halbuki sadece değiştiler. Eskiden kimse kimsenin spermine el koymazdı, şimdi koyuyor. Ama adamlar bu durumun yararlı olduğu fikrine kapılmışlar çok evvelden artık sorgulamıyorlar bile. Bu geldikleri noktada bence faydalı veya iyi bir yan yok. bir insanın spermine el koymak ne zamandır iyi bir şey oldu veya faydalı. tarım yapmaya başladılar o zamandan beri insan ilerliyor. peh.
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Tembellik Kutsaldır!
|
ilaç çözmez hiçbir şeyi. doğal seleksiyon var ki bu virüsler dakkada bi sürü farklı varyasyon üretiyolar. ilaç geçici çözüm. sorun kalabalık olmamız zaten yani kültür ortamı. azarlı ufak gruplar olarak yaşasak bir yerde salgın olsa bile ordakiler ölünce olay biterdi şimdi öyle mi. hayır o var bi de şu var; strese neden oluyor sınırlı ortam. bizim bazı salak bilimciler der ya balığın hafızası 3 sn anlamaz akvaryumu. nah anlamaz. bi sıkıntı var illa edebi yolla dile mi getirmesi lazım bunu. bi ara bi fabrikaya gitmiştim anlattım mı bilmiyorum. bi süre takıldım orda. kültür balığı üretiyolar havuzlarda. en büyük sorun stres faktörü. yamuluyo hayvanlar kambur falan oluyolar hastalık kapıyolar bi sürü. ilaçlıyosun daa berbat resmen can yakıyosun ilaçlarken de hele hayvanın bi yarası varsa bitti o. hayvanı bi yere atmışlar stress olmaz mı ya. aynı bizim gibi biz de kambur oluyoz. yoruluyoz hemen falan. hantal yığınları olduk. isteksisiz niye çünkü kültür ortamı böyle. biz de bi nevi kültür homo sapiensiyiz işte. ürüyoz ama suni olarak çünkü aile kurumu var. sadece ürüyoz maksat bu çoğalalım. nerde çoğalıyon ya bakalım doğa seni istiyor mu ya. hayır yani bi kent olmuş 10 milyon diğer her yer bomboş. bu hala orda çoğalıyo salak mıdır nedir. popo popoya yaşamaktan alınan sado-mazo haz. e o zaman çarpışırsın savaş çıkar stres olur normal yani. sonra japonlar gibi gidelim özel yerlerde oksijen takılalım bari. düşünün şimdi şuan evdesiniz. birden hayvanlaşıverdin diyelim. çıktın dışarı koşmaya başladın sebepsiz. nolur herkes napıyo bu der durdurmaya çalışır kavga çıkar. illa durcan öyle koşunca garip oluyo.
|
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |