![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Çözücem lan bu işi..
Giriş Tarihi: Sep 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Parlamento roma sirkinden farksız Türkiye'de...Otçusu,popçusu,güreşçisi herkes mevcut mecliste.Şuursuzluktan kimse önünü göremiyor.Dünün marksisti bugunun azılı liberali olabiliyor.Akp sosyalist platformuna çağrılıyor falan.Ankaradan abim gelmiş evde bir ironi havası açıkcası..İradesizlik diz boyu yurdum vatandaşında ayrı konu.Seçme ve seçilme özgürlüğü olmayan bir devlete isterse Che mezarından kalksın gelsin bir halt yiyemez.
Şair..bana yağmurdan bahsetme,yağdır...
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Tembellik Kutsaldır!
|
Diyorum ki ceylanlara bir bakalım. Ceylan sizce ayık hayvanlar mı? Bir ses duyuyorlar yalan yanlış koşmaya başlıyolar. lan bi dur dinle nere koşuyorsun. manyak mısın? Maymunlar mesela yukarıdan bağırıyorlar herkes kaçışıyor aşağıda ama hınzırlar dalga geçiyorlar ya yanlış alarm ne yahu? Bir leoparı ya görürsün ya görmezsin. Bir ağaçla bir leoparı nasıl karıştırırsın hınzır. Bu örnekler çoğaltılabilinir hayvanlar yeşillik yiye yiye kafayı da kurtarmışlar anlaşılan. Bi de insana bak bu güzel hayvanları yiyor. İşte çarpık komşuluk ilişkileri falan oluşuyor. Hayır kafa dengin falan olsa komşuların, sen gidebilsen onlara takılabilsen onlar gelse takılabilsen kendi evinde sorun yok. Ama böyle şeyler olmuyor tabii genelde alakasız tipler oluyor hiç bir şey yapamıyorsun. Evde tek başına takılmak zorunda kalıyorsun. Ama hayvanlarda böyle mi herkes grup halinde takılıyor kimse yalnız kalmıyor. Bir tek leoparlar böyle değil ama o da ormanın delisi zaten. Manyak manyak saklanıp hayvanları kovalıyor. Deli işte. Yapacak bir şey yok. İnsan köklerine dönmeli.
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Tembellik Kutsaldır!
|
Ormana dönelim abi ya valla süper olur. Zaten bana insanlığın geldiği noktaya akıl ve mantıkla geldiğini söylemeyeceksin herhalde. Hiç düşünmem derim ki tamamen şanstı ya biraz daha şanslıydık eğer bu nokta güzelse. Yoksa ormanı terk etmiş, öyle bir ortamı terk etmiş bir varlıkta akıl fikir olur mu ya.
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Tembellik Kutsaldır!
|
Geçen günlerde foruma da yazmıştım bana nuhun gemisinin kaptanı dediklerini ama nedenini yazmamıştım. Nedeni arkadaşlarla konuşurken "siz insanlar 7000 yıldır tıkınıyorsunuz." dememdi. Doğru ama önce mamut avlıyorlardı şimdi et sote yapıyorlar. Kasaptan alıyorlar eti. Bu tip işleri yapan özel toplum karakterleri bunlar. manav var. ama tarlası yok köylüden alıyor. hepsi karakter bunların. biri olmayınca sistem çöküyor. manav olduğunuzu düşünsenize. hiç bişi düşünememeniz lazım. kafayı yer insan ama varoşta manav olmak süper ama takılıyon hiç kimse bi şey demiyor. terziler var kendi söküğüü dikemiyor manyak. kendini topluma adamış. semt pazarcıları var bi de manavlar var orda zaman zaman "patlıcan patllıcan istiyon mu abla" diye tacizde bulunan manavlar bunlar. bize de manavlar hep şirin amcalar gibi gösterilmedi mi filmlerde. sen hiç tecavüzcü manav gördün mü filmlerde sence de çok acaip değil mi bu kadar şirin olmaları? Tecavüzcülerde aramızdadır oysa. filmlerdeyse birden ortaya çıkarlar, sanki o işi yapıyor herif. mesela hapishanede bi gammazcı vardır herkes birbirine suçlayıcı gözlerle bakar falan. bakmayın boşuna hepiniz şirin manav amcalı filmler çektiniz saçma saçma o yüzden siz de sinemaya tecavüz ettiniz. türk sineması dediğiniz de tamamen bundan oluşuyor şirin manav ve kasaplar, arada bir çıkan sarkıntı bakkal amca, asıl erkek asıl kız, bazen babacan bir kahveci, dolmuş şöförü ve tecavüzcüler. adamların gördüğü toplum böyle bir de tecavüzcüler var. Şimdi bu tecavüzcüler niye kötü o zaman sen ona toplumsal karakter biçmişsin niye kızıyorsun adama da iyi adamlar dövüyor bunları paso anlamış değilim. herif işini yapıyo ya sen hiç kasabı et satıyor diye dövdün mü. çok acaip ya türk sineması.
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Tembellik Kutsaldır!
|
Birde özel kendine has karakterler var. mesela 10 tane küçük emrah filmi izlesen türkiyede anne olup bir de fakirsen kesinlikle tecavüze uğrarım inancına kapılır anne falan olmazsın. neyse ki iyi yeni bir şeydi sinema insanlar akın ediyordu sadece 10 küçük emrah filmi izlemediler. kara murat izlediler mesela. onu da izledin izledin gaza geldin tek başına bizansı yenince adam sen de gittin mahalledeki çocuklara daldın dayak yedin. döndün evine oturdun. iş mi şimdi bu böyle saçma saçma şeyleri yaptırarak elinize geçti. toplumu böyle böyle saçmalaştırdınız işte.
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Tembellik Kutsaldır!
|
20-25 sene beklemiş adam sonra evlenmiş ve 25 yıldır ona ait olan spermler artık sadece ona ait değil. herif çöküyor tabii kafa olarak sonra vücut da çöküyor ama ben kısırım deseydi baştan bunlar muhtemelen olmayacaktı çünkü kadın üremek istiyor. onlar sprem istiyor. bir erkek bir kadın için sperm sıkma makinesine koyulmuş bir sperm meyvası kadar bir şey. olacak iş değil
|
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |