Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Mühürsüz Kuyu

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 18-07-2005
kılıçtan keskin

kurşun kalem nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Blog Mesajları: 3
kurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: Sevdiğini görmediğinde aşk biter mi?

Bence bu olay süreklilik kazanırsa ve çiftlerin hiç birbirleri ile geçirecek zamanları olmazsa biter. Fakat öyle 1 aylık ayrılıklarda da eğer her iki taraf da eşit derecede birbirini seviyorsa asla bitmez. Duruma göre değişir diyorum.

"Kötüleri affetmek, Tanrı ile onlar arasında olan bir mesele. Ben sadece buluşmayı ayarlarım."

"
doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların"
kurşun kalem Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-07-2005
Bildigin su iste be!

Deniz nickli kullanıcının avatarı

Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.

Kesinlikle aksine kucuk ve zamani belirgin ayriliklar iliskiyi daha da buyutur derim.

"Ebemi de bulacagim facebook'tan allahin izniyle!"
Deniz Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-07-2005
Yasaklı

Giriş Tarihi: Jun 2005
amen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: Deniz
Kesinlikle aksine kucuk ve zamani belirgin ayriliklar iliskiyi daha da buyutur derim.
İşte bu ....
amen Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-07-2005
ağLamak yok..

Kelebek nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Kelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Katılıyorum.Küçük ayrılıklarda özlem feci artıyor
Kelebek Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-07-2005
Beni kırmızıyla gömün...

Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.

Alıntı:

biz daha buluşamadık. o zaman durumlar değişiyor dimi?
Ölümsüz Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-07-2005
ağLamak yok..

Kelebek nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Kelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: undying
Sizinki çok özel bişey zaten

Bu yüzden değişiyor,değişmese bile siz istisnasınız hehe
Kelebek Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-07-2005
Bildigin su iste be!

Deniz nickli kullanıcının avatarı

Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.

Alıntı:
Yazan: undying

Kimse bulusmadi ki

"Ebemi de bulacagim facebook'tan allahin izniyle!"
Deniz Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-07-2005
Beni kırmızıyla gömün...

Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.

Alıntı:
Kimse bulusmadi ki
taam işte buluşamayan herkes zaten siz ve biz varız
Eski 14-09-2005
ŞeKeRReNK

JaZmY nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
JaZmY çok ince bir insandırJaZmY çok ince bir insandırJaZmY çok ince bir insandırJaZmY çok ince bir insandırJaZmY çok ince bir insandırJaZmY çok ince bir insandır
MSN ile mesaj gönder

Sevdigini bikac ay görmezsen aşk bitmez. Ama yara alır. Biraraya gelindiginde telafisi çok kolay olur. Fakat çok uzun süre yüz yüze görüşülmezse artık aşk yorgun ve yenik düşer.İşte o zaman sonu gelmiştir. Bence..........
JaZmY Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 15-09-2005
Beni kırmızıyla gömün...

Biter.
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 09:23 AM.