Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Mühürsüz Kuyu

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 15-09-2005
Elizabeth Bathory

Pilli Bebek nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Pilli Bebek herkesin tanıdığı bir insandırPilli Bebek herkesin tanıdığı bir insandırPilli Bebek herkesin tanıdığı bir insandırPilli Bebek herkesin tanıdığı bir insandırPilli Bebek herkesin tanıdığı bir insandırPilli Bebek herkesin tanıdığı bir insandırPilli Bebek herkesin tanıdığı bir insandırPilli Bebek herkesin tanıdığı bir insandırPilli Bebek herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Ynt: Sevdiğini görmediğinde aşk biter mi?

Kesinlikle bitmez.O özlem duygusu varya....Bazen mahveder adamı ama daha da güçlendirir bazı şeyleri.Daha da sıkı sarılırsın onun düşüne.
Sabah kalkar ve onu düşünüp mutlu olursun,iğrenç bir sabaha başlayacak olmana rağmen.
Ayakta tutar seni.Düşünmezsin yağmuru,çamuru,borç,çek vs.....
Özlersin ve sonsuz seversin..

While the black cat walking....
Pilli Bebek Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 15-09-2005
ŞeKeRReNK

JaZmY nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
JaZmY çok ince bir insandırJaZmY çok ince bir insandırJaZmY çok ince bir insandırJaZmY çok ince bir insandırJaZmY çok ince bir insandırJaZmY çok ince bir insandır
MSN ile mesaj gönder

Evet dogru;görmediginde özlersin ve seversin.Ama bu görmeme olayı devam ettikçe yani kavuşamadıkca aşk iki kişiyede zarar vermeye başlar.Ne kendini ifade edebilirsin ne de karşındakinin anlatmak istedigini anlayabilirsin.
Ve sonunda da biter.......
JaZmY Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 16-09-2005
Kuyucan

marlaSiinger nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2005
marlaSiinger saygın bir insandırmarlaSiinger saygın bir insandır

Alıntı:
Yazan: JaZmY
Evet dogru;görmediginde özlersin ve seversin.Ama bu görmeme olayı devam ettikçe yani kavuşamadıkca aşk iki kişiyede zarar vermeye başlar.Ne kendini ifade edebilirsin ne de karşındakinin anlatmak istedigini anlayabilirsin.
Ve sonunda da biter.......
kesinlikle katılıorum..!yani olay biras da ne kadar süre görmediğine de bağlı..we ilişki temellerinize..
marlaSiinger Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 16-09-2005
sınırlı sayıda üretildi

spiteful hag nickli kullanıcının avatarı

spiteful hag bir mücevherdirspiteful hag bir mücevherdirspiteful hag bir mücevherdirspiteful hag bir mücevherdir

biter.

[COLOR=black]choose your future...choose life...
trainspotting again![/COLOR]
spiteful hag Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 16-09-2005
Yasaklı

Giriş Tarihi: Jun 2005
amen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: spiteful hag
biter.
bitmez hatta ve hatta öyle bir hal alırki sabah onunla kalkar gece onunla yatarsın . Sesini duymadığın her an yanında seninle beraber olmak istediğini bilirsin. Yaklaşık olarak 15 ay görmedim. ve bu onbeş ayın hergünü ona bir kere daha aşık oluyordum ... O benim herşeyim....
amen Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 16-09-2005
sınırlı sayıda üretildi

spiteful hag bir mücevherdirspiteful hag bir mücevherdirspiteful hag bir mücevherdirspiteful hag bir mücevherdir

Alıntı:
Yazan: amen
bitmez hatta ve hatta öyle bir hal alırki sabah onunla kalkar gece onunla yatarsın . Sesini duymadığın her an yanında seninle beraber olmak istediğini bilirsin. Yaklaşık olarak 15 ay görmedim. ve bu onbeş ayın hergünü ona bir kere daha aşık oluyordum ... O benim herşeyim....
amen saygı duyuyorum.bu kişisel bir his sonuçta bende biter ,yanımda koynumda kollarımda hissetmedikçe anlamı olmayabiliyor.ben de buyum

Eski 16-09-2005
Yasaklı

amen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandır

Yani sen neyini seviyorsun ki bitiyor ? Yada sadece onu kollarında ve yanında hissedemediğin içinmi olmuyor, sadece bunlar yüzünden mi acaba ? Lütfen yanlıs anlama merak ediyorum. ondan sordum bu şekilde.
Eski 16-09-2005
sınırlı sayıda üretildi

kişisel şeyler tartışmaya açık değildir.lütfen saygı duyalım,herkez kendi görüşlerini yazıyor..sen kendini ben kendimi ifade ediyorum..

gülelim,eğlenelim

Eski 16-09-2005
Yasaklı

piqi efendim.. gülelim eğlenelim uçuk nerde demiştiniz ?
Eski 16-09-2005
sınırlı sayıda üretildi

uçuk dudakta yaa;bi de iğrenç bi ilacı var ki onu hiç sorma

Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 11:32 AM.