Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Mühürsüz Kuyu

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 17-09-2005
Beni kırmızıyla gömün...

Giriş Tarihi: Nov 2004
Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.Ölümsüz nefis bir insandır.
Varsayılan Ynt: Sevdiğini görmediğinde aşk biter mi?

Bitti...
Ölümsüz Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 17-09-2005
Petrus

JaYmZ nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2005
Blog Mesajları: 2
JaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalı

ne bitti ya....

hunt you down without mercy
hunt you down all nightmare long

JaYmZ şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 17-09-2005
kılıçtan keskin

kurşun kalem nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Blog Mesajları: 3
kurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: undying
Bitti...
üzüldüm valla

"Kötüleri affetmek, Tanrı ile onlar arasında olan bir mesele. Ben sadece buluşmayı ayarlarım."

"
doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların"
kurşun kalem Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 17-09-2005
Petrus

JaYmZ nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2005
Blog Mesajları: 2
JaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalı

üzüldüm abi,hayırlısı

hunt you down without mercy
hunt you down all nightmare long

JaYmZ şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 17-09-2005
telkâri

habbe nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
habbe çevresine ışık saçıyorhabbe çevresine ışık saçıyorhabbe çevresine ışık saçıyorhabbe çevresine ışık saçıyorhabbe çevresine ışık saçıyorhabbe çevresine ışık saçıyor

Sevdiğini görmediğinde aşk bitmez.Sadece gücü tükenir insanin.Sevmesini bilmiyorsa yanıbaşında olsa da biter.

Sevmeyi bilmiyorsa...

biri gelir,biri gider...(HBV)
Kadife kesede sarı lirasın ömürce saklanan
"Dünya hayatının engebeli oluş nedeni, zaman zaman Allahın Kullarını imtihan etmesidir. İnsan her şeyin Hakktan geldiğini bilirse, geleni kabullenir ve ondan rahatsız olmaz. En büyük doktor zamandır."
habbe Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 17-09-2005
telkâri

habbe çevresine ışık saçıyorhabbe çevresine ışık saçıyorhabbe çevresine ışık saçıyorhabbe çevresine ışık saçıyorhabbe çevresine ışık saçıyorhabbe çevresine ışık saçıyor

Aşıklar kavuşmayı ister bir an önce,ellerinden geleni yaparlar bunun için.Gün sayarlar askerin şafak saydığı gibi.Görmüyorum diye vazgeçmek nedir???

O zaman "uzak"sın diye hiçbir şey yapma.
İnsanız biz yaa,kemiklerimiz etle kaplı.İçimizde bir kalp var.Duygu var.Görmüyorum diye duygusuzlaşabiliyorsa bir yürek,karalar bağlasın o kişi artık.
Karalara bürünmüş kadınlar gibi yas tutsun,çünkü dizlerinin dibindekini de sevemeyecektir.

"Dünya hayatının engebeli oluş nedeni, zaman zaman Allahın Kullarını imtihan etmesidir. İnsan her şeyin Hakktan geldiğini bilirse, geleni kabullenir ve ondan rahatsız olmaz. En büyük doktor zamandır."
Eski 17-09-2005
telkâri

O yüzden sevgili craven ve sevgili cezmim..
"BİTMEDİ"

BU KADAR KOLAY DEĞİL.SİZ DE BU KADAR KOLAY KABULLENİP HAYIRLISI DEMEYIN...

"BİTMEDİ"

Eski 17-09-2005
ağLamak yok..

Kelebek nickli kullanıcının avatarı

Kelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandır

Bitmez tabii..
Görmeyince biter ne demek.
Eğer arada aşk varsa bu kdr kolay yoldan bitmez.
Uzak,görmemek sadece bahanesi olur..
Kelebek Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 17-09-2005
Yasaklı

Giriş Tarihi: Jun 2005
amen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: amen
bitmez hatta ve hatta öyle bir hal alırki sabah onunla kalkar gece onunla yatarsın . Sesini duymadığın her an yanında seninle beraber olmak istediğini bilirsin. Yaklaşık olarak 15 ay görmedim. ve bu onbeş ayın hergünü ona bir kere daha aşık oluyordum ... O benim herşeyim....
Görmemek asla problem olmaz of of diyorum...
amen Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 17-09-2005
telkâri

Bunu işte böyle bilsin herkes,görmemek asla sorun yaratmaz."Mantık" olmaz bunun içinde.Sadece kuru sesler bunlar.

Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 09:48 AM.
style developed @ GFXstyles