Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Mühürsüz Kuyu

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 17-09-2005
Yasaklı

Giriş Tarihi: Jun 2005
amen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Ynt: Sevdiğini görmediğinde aşk biter mi?

Kendinizde arayın problemleri üzmeyin birbirnizi hatta şu konuyu şurda kesin oturun sakin bir şekilde yahu biz ne yapıyoruz deyin bakalım.
amen Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 17-09-2005
telkâri

habbe nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
habbe çevresine ışık saçıyorhabbe çevresine ışık saçıyorhabbe çevresine ışık saçıyorhabbe çevresine ışık saçıyorhabbe çevresine ışık saçıyorhabbe çevresine ışık saçıyor

Birşey diyemıyorum artık ...Çok üzgünüm...
Aksine olması gereken sevda,göremeyı...

biri gelir,biri gider...(HBV)
Kadife kesede sarı lirasın ömürce saklanan
"Dünya hayatının engebeli oluş nedeni, zaman zaman Allahın Kullarını imtihan etmesidir. İnsan her şeyin Hakktan geldiğini bilirse, geleni kabullenir ve ondan rahatsız olmaz. En büyük doktor zamandır."
habbe Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 17-09-2005
kılıçtan keskin

kurşun kalem nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Blog Mesajları: 3
kurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: habbe
O yüzden sevgili craven ve sevgili cezmim..
"BİTMEDİ"

BU KADAR KOLAY DEĞİL.SİZ DE BU KADAR KOLAY KABULLENİP HAYIRLISI DEMEYIN...

"BİTMEDİ"
Kolay olmadığını biliyorum. Benimki bir kabullenmeden çok düşündüklerimi dile getirmekti. Yani üzüldüm. Fakat kabullendim demek değil bu.

"Kötüleri affetmek, Tanrı ile onlar arasında olan bir mesele. Ben sadece buluşmayı ayarlarım."

"
doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların"
kurşun kalem Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 17-09-2005
Petrus

JaYmZ nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2005
Blog Mesajları: 2
JaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalı

"An" ve "An" başlamaz mı bi daha? ..Başlasın ya....yine,yeniden!!!

hunt you down without mercy
hunt you down all nightmare long

JaYmZ şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 17-09-2005
kılıçtan keskin

kurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: habbe
Sevdiğini görmediğinde aşk bitmez.Sadece gücü tükenir insanin.Sevmesini bilmiyorsa yanıbaşında olsa da biter.

Sevmeyi bilmiyorsa...
Senin için olduğu kadar onun içinde zor bunu bir düşün istersen. Yani o sevmiyo sevmesini bilmiyo demek kolay. Fakat gerçekten öyle değilse? İkiniz için de zor beklemek bu bir sabır işi. İnsan bir yere geldiğinde tükenebiliyor. Sen nasıl etten, kemikten, damardan ,kalpten bir varlıksan o da aynı şekilde öyle ve bu bekleyiş onun için de zor senin için de. Biribirnize sevmeyi bilmiyosunuz demeyin bence. Bu çok ağır bir yargılama olur.

"Kötüleri affetmek, Tanrı ile onlar arasında olan bir mesele. Ben sadece buluşmayı ayarlarım."

"
doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların"
Eski 17-09-2005
kılıçtan keskin

Alıntı:
Yazan: PrettyFly
Bitmez tabii..
Görmeyince biter ne demek.
Eğer arada aşk varsa bu kdr kolay yoldan bitmez.
Uzak,görmemek sadece bahanesi olur..
Yaw bu bir bahane değildir ki? Siz kolay mı sanıyosunuz birbirinden uzakta iki çiftin yaşamasını? Arada aşk olunca herşey güllük gülistanlık mı oluyor uzaklık olsa bile? Yapmayın gözünüzü seveyim ya insan hiç olmazsa özler, sıkıntıya düşer göremeyince sevdiği insanı. Sabır etmek gerekir fakat herkesin sabrı da bir yere kadardır. Arada sevgi de olsa aşk da olsa sabrı tükenen insan o hissettiklerini kolay kolay yürütemez. Hissetmediği halde hissediyomuş gibi davranması daha mı güzel olur sizce? Sırf karşısındaki üzülmesin diye yalandan hissediyorum ayaklarına yatması daha mı doğru olur?
Her iki taraf için de zor biliyorum. Biliyorum çünkü aynısını bende yaşadım. Bu durumda kimse haklı yada haksız değil. Biri ötekinden daha çok seviyor diğeri uzak diye bahane uyduruyor demek de hiç kolay değil.

"
Eski 17-09-2005
ağLamak yok..

Kelebek nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Kelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: Craven
Yaw bu bir bahane değildir ki? Siz kolay mı sanıyosunuz birbirinden uzakta iki çiftin yaşamasını? Arada aşk olunca herşey güllük gülistanlık mı oluyor uzaklık olsa bile? Yapmayın gözünüzü seveyim ya insan hiç olmazsa özler, sıkıntıya düşer göremeyince sevdiği insanı. Sabır etmek gerekir fakat herkesin sabrı da bir yere kadardır. Arada sevgi de olsa aşk da olsa sabrı tükenen insan o hissettiklerini kolay kolay yürütemez. Hissetmediği halde hissediyomuş gibi davranması daha mı güzel olur sizce? Sırf karşısındaki üzülmesin diye yalandan hissediyorum ayaklarına yatması daha mı doğru olur?
Her iki taraf için de zor biliyorum. Biliyorum çünkü aynısını bende yaşadım. Bu durumda kimse haklı yada haksız değil. Biri ötekinden daha çok seviyor diğeri uzak diye bahane uyduruyor demek de hiç kolay değil.
özür dilerim cnm neden sinirleniyosun?
Ewt zor tabii uzak bi aşkı yürütmeye çalışmak.
Bitebilirde ewt.neyse ya bu özele giriyor.Biz senle bu konuyu msn de tartışalım craven cim
Kelebek Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 17-09-2005
kılıçtan keskin

Alıntı:
Yazan: PrettyFly
özür dilerim cnm neden sinirleniyosun?
Ewt zor tabii uzak bi aşkı yürütmeye çalışmak.
Bitebilirde ewt.neyse ya bu özele giriyor.Biz senle bu konuyu msn de tartışalım craven cim
Yani sinirlendim çünkü bir insana bahane uyduruyosun demek hele hele sevgisi için bahane uyduruyosun demek çok ağır bir itham. Madalyonun iki yüzünü de düşünmek lazım.

"
Eski 18-09-2005
Bildigin su iste be!

Deniz nickli kullanıcının avatarı

Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.

Alıntı:
Yazan: undying
Bitti...
Tanidigim kadariyla(seni), bu sorunun cevabi degil bu....Gorulmedigi icin degil yani...

"Ebemi de bulacagim facebook'tan allahin izniyle!"
Deniz Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-09-2005
Bildigin su iste be!

Deniz nickli kullanıcının avatarı

Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.

Alıntı:
Yazan: Craven
Sabri destekleyen de o kisilerdir.Cifttir yani...Gokten zembille inen birsey desteklemez o sabri...O sabir da degildir aslinda..Inanctir.Karsindakine duydugun inanc...Bence tabii...

Pretty aslinda belki yanlis kelime kullanmis ama soyledigine katiliyorum ben..Insan oyle bir oznedir ki beraberken veya ayni sehirde iken de ozler, yada yogunluk yasayamaz.

"Ebemi de bulacagim facebook'tan allahin izniyle!"
Deniz Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 11:02 AM.