![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Bildigin su iste be!
Giriş Tarihi: Nov 2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Bildigin su iste be!
Alıntı:
Bir de tum iliskilerde ne kadar "biz" olabildik diye olcmesi gerekir sanirim insanin...Bence...Ne kadar "ben" diye degil...Belki de hata burada.. |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Gezgin
|
Aynı yıldızların altında bir balkona oturup da birbirini düşünmektir sevgi belki de, o aynı yıldızlara aynı anda baktığını bilmek, büyük mesafelerin bile bir anlamı olmuyor eğer iki insan o aynı yıldızlara aynı nedenle bakıyorsa...
Sevgi mesafelerle ölçülemez, suyun sıcaklığını ölçebiliriz, ağaçların uzunluklarını ölçebiliriz ama sevgiyi ölçebileceğimiz bir ölçü birimi yoktur. ![]() Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954) |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
kılıçtan keskin
|
Alıntı:
"doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların" |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Gezgin
|
Alıntı:
![]() Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954) |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
kılıçtan keskin
|
Alıntı:
"doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların" |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Bildigin su iste be!
Alıntı:
|
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
kılıçtan keskin
|
Alıntı:
Mesafe bahane değildir diyoruz fakat ciddi bir sorundur aslında. Yani insan bir şekilde ayrı kaldığı süre içinde kendi duygularınca sabrı ve inancı sınanıyor. Kimi erken pes ediyor ,kimi sonuna kadar diyor. Bu ayrımı görebilmek önemli. Buluşmayı bekleyen her iki insan için de zordur beklemek. Fakat biri pes ediyorsa ve daha fazla dayanamayacağını söylüyorsa kendince nedenleri vardır ve bana göre haklıdır da ilişkisini bitirmekte. Çünkü o bekleyişin hiç bitmeyeceğine inanmıştır bir defa ve çoğumuz inandığımız şeyler için neyi yapmıyoruz ki? Bu da başka türlü bir inanış ve bitirme kararı da neticesi. Her inanılan şeyin iyi sonuçlar doğuracağını ve sonunda iyi şeyler getireceğinin garantisini kim veriyor? Tabiki hiçkimse. Özetlemek gerekirse ben her iki tarafa da hak veriyorum. Bitiren de kovalayan da haklı bence. İş sadece oturulup konuşma ile çözülür. Belki yeniden o inanç sağlanır yeniden köprüler kurulur mesafeler arasında. Hiçbirşey imkansız değil çünkü. "doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların" |
|||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
| style developed @ GFXstyles Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0
|