![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Che vuoi?
Giriş Tarihi: Jul 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pretty Fly a katılıyorum valla bi yerde hep kalır ama aşktan çok dahaa farklı bi durumdur bu ya. 3 sene evvel bana da olmuştu da aşık olduğumu düşündüğüm kızla aramza yüzlerce km girince bütün o duygular yalan oldu ama gene de bi yerlerde sakldır bende.
Son düzenleyen: Çomuk : 18-11-2007 03:58 PM. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
ağLamak yok..
Giriş Tarihi: Mar 2005
Alıntı:
İşte burdada aşk gider ve gelen ; sevgidir,anı'dır,saygı'dır..vs |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Jun 2005
Aşk geçicidir doğrusun ama mesafeler ne alaka yani ? Aslında bu nasıl aşık olduğumuza veya neye aşık olduğumuza da bağlı ya neyse diyorum. Bu arada hem aşk yerini sevgi ve saygıya bırakıyorsa bence bu iki değer de yitip gitmeli aşk değil sadece .....
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
deli; the orijinal deli
Giriş Tarihi: May 2005
![]() |
kişiye bakar bence...
yazıyorum -tamamen yaşanmış olup aşagıda adı geçen arkadaşları cezalandırmak için çok şey yapmaktan son anda vazgeçtim- birisiyle beraberim çok da mutluyuz... lise 1. sınıfta bi ilişkiyi bitirmiş -yaklaşık 1sene süren bişey-... diger arkadaş biz beraberken de hala aramaya içip içip dagıtmaya devam ediyo hala çok sevdigini söylüyo... 4yıldır görmüyo ve durum degişmedi... çok şey yapılabilirdi yapmadım... demek ki bitmiyo abi dedim ve ona verilecek en büyük cezanın onu acıları ve karşılıksız aşkıyla başbaşa bırakmak oldugunu düşündüm... bitmeyebilir bitebilir -askerde terk edilen varsa bitecegini anlar terkeden için de geçerlidir- |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Master Of Economics
|
Böyle bir ihtimali oturup düşünmeye başladığın an bitmeye mahkumdur bence
|
||