Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Mühürsüz Kuyu

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 21-12-2005
Yasaklı

Giriş Tarihi: Dec 2005
serkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandır
Red face Ynt: Zaman Her Şeyi Silermi?

Alıntı:
Yazan: serkan911
zaman sadece aptallar için vardır...
çünkü...

zamanı akıllılar çok takmaz,programlılardır...onlar için vakit nakittir ve zamanı görmezler....onlar için hayat vardır...

zaman aptallar içindir...aptal insan zamanı kullanmak ister...hayatı dilim dilim yaşar...

zaman her şeyi siler mi?

paradoks olsun,evet hayır.
serkan911 Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 21-12-2005
Bildigin su iste be!

Deniz nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.
Varsayılan Ynt: Zaman Her Şeyi Silermi?

Alıntı:
çünkü...

zamanı akıllılar çok takmaz,programlılardır...onlar için vakit nakittir ve zamanı görmezler....onlar için hayat vardır...

zaman aptallar içindir...aptal insan zamanı kullanmak ister...hayatı dilim dilim yaşar...

zaman her şeyi siler mi?

paradoks olsun,evet hayır.
O halde zaman kavrami akillilar icin daha onemli olsa gerek...

"Ebemi de bulacagim facebook'tan allahin izniyle!"
Deniz Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 21-12-2005
NoS
Süper Star

NoS nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2005
NoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Ynt: Zaman Her Şeyi Silermi?

Alıntı:
çünkü...

Bence aptal insanlar zamani kullanamazlar kullansalar bile adi üstünde Aptalca kullanirlar fakat akilli insan daha farkli kullanir diye düsünüyorum,zekice.

Sadece cok üzgünüm dargin degilim...
NoS Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 22-12-2005
dişi kuçik

itköpek nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2005
itköpek bir mücevherdiritköpek bir mücevherdiritköpek bir mücevherdiritköpek bir mücevherdir
Varsayılan Ynt: Zaman Her Şeyi Siler mi?

inasnları nasıl iyi ve kötü diye ayırmak zorsa,aptal ve akıllı diye de ayırmak o kadar zordur.misal ben hem aptalım hem akıllı,hem iyiyim,hem kötü.bence kusura bakma serkan kardeş ama biraz boş laflar olmuşlar.

eti senin kemiği benim olsun...
itköpek Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 22-12-2005
Yasaklı

serkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandır
Red face Ynt: Zaman Her Şeyi Silermi?

Alıntı:
Yazan: NoS
Bence aptal insanlar zamani kullanamazlar kullansalar bile adi üstünde Aptalca kullanirlar fakat akilli insan daha farkli kullanir diye düsünüyorum,zekice.
aptal insan bilinçli olarak böyledir...salaklık doğuştan gelir...karıştırmadan yorumlayalım tekrardan...
Eski 22-12-2005
NoS
Süper Star

NoS nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2005
NoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: itköpek
bence kusura bakma serkan kardeş ama biraz boş laflar olmuşlar.
[COLOR=magenta]Forumlar insanlarin düsüncelerini serbestce ortaya koyduklari zeminlerdir,tabii ki bazi kurallara bagli kalarak,bir mesajin ardindan bos konusuyosun demeye hakkimiz oldugunu zannetmiyorum.Bu gibi kelimeler bosa gerginlik yaratmaktan öteye gitmez onun icin 500 defa tekrar ettigim gibi simdide tekrar ediyorum kullandigimiz kelimelere dikkat edelim.[/COLOR]

Sadece cok üzgünüm dargin degilim...
NoS Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 22-12-2005
Yasaklı

Red face Ynt: Zaman Her Şeyi Siler mi?

Alıntı:
Yazan: itköpek
inasnları nasıl iyi ve kötü diye ayırmak zorsa,aptal ve akıllı diye de ayırmak o kadar zordur.misal ben hem aptalım hem akıllı,hem iyiyim,hem kötü.bence kusura bakma serkan kardeş ama biraz boş laflar olmuşlar.
kimseyi yargılayamaz ya da öyle göremem zaten
sadece kendimizi görebiliriz.ben aptalım...
Eski 22-12-2005
Yasaklı

Red face Ynt: Zaman Her Şeyi Siler mi?

Alıntı:
[COLOR=magenta]Forumlar insanlarin düsüncelerini serbestce ortaya koyduklari zeminlerdir,tabii ki bazi kurallara bagli kalarak,bir mesajin ardindan bos konusuyosun demeye hakkimiz oldugunu zannetmiyorum.Bu gibi kelimeler bosa gerginlik yaratmaktan öteye gitmez onun icin 500 defa tekrar ettigim gibi simdide tekrar ediyorum kullandigimiz kelimelere dikkat edelim.[/COLOR]
nos...

problem yok...şu an özgürce fikrini söylüyor...
Eski 22-12-2005
Nymphetamine
Konuk

Konu zaman aptallık salaklık yada başka mevzulara ister istemez kaydı konuya yaklaşalım sayın arkadaşlar
  Alıntı yaparak yanıtla
Eski 22-12-2005
dişi kuçik

itköpek nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2005
itköpek bir mücevherdiritköpek bir mücevherdiritköpek bir mücevherdiritköpek bir mücevherdir

Alıntı:
bu bence garip bi uyarı olmuş.şaşırdım diyebilirim.ben burda herkese gülücükler saçan insan olamam.artı,"boş laflar olmuş" dememin saygısızlığı oldukça göreceli.bu uyarı da boşa gerginlik yaratan bir uyarı diyebilirim o zaman.üstelik kusura bakma ifadesini de kullandım,daha napçam ki.senin şu uyarını ciddiye alırsam benim düşüncemi söylememem gerekir,e bu da forumun mantığına aykırı değil mi?

eti senin kemiği benim olsun...
itköpek Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı