Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Mühürsüz Kuyu

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 20-12-2005
  post #1
Nymphetamine
Konuk

Varsayılan Zaman Her Şeyi Siler mi?

Sayın dipsiz sakinleri sizce zaman her şeyi gerçekten silermi?

Zaman içinde silinmeyen geçmeyen yada zamanın unutturamadığı Acılarnız oldumu?

Aslında daha çok acları merak ediyorum ama sevinçlerini paylaşmak istiyecek arkadaşlarda olucaktır tabi genel olarak acılardan bahsederseniz sevinirim...

Çok özel acıları olan insanlar olucaktır aramızda bunları paylaşıp paylaşmamak sizin elinizde tabiki...
  Alıntı yaparak yanıtla
Eski 20-12-2005
  post #2
dişi kuçik

itköpek nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2005
itköpek bir mücevherdiritköpek bir mücevherdiritköpek bir mücevherdiritköpek bir mücevherdir
Varsayılan Ynt: Zaman Her Şeyi Silermi?

zaman hiç bi şeyi silmez,biz zamanın oyuklarına sıkıştırırız bi şeyleri,aksi bi rüzgarda gelir suratımıza çarpar....

eti senin kemiği benim olsun...
itköpek Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 20-12-2005
  post #3
Yasaklı

Giriş Tarihi: Dec 2005
serkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandır
Red face Ynt: Zaman Her Şeyi Silermi?

zaman silip silmeme konusuna karar vermez ki...

silen akıldır...gerçi akılda sadece olaylara ket vurur...unutulduğunu zannettiğimiz o silinmiş görünen parçalarımızı zamnın birinde hiç umulmadık bir yerde tekrar hatırlarız...

zaman sadece acıyı alır sonra çaktırmadan geri verir...zaman kısaca emanetçidir...
serkan911 Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 20-12-2005
  post #4
Nymphetamine
Konuk

Alıntı:
Yazan: serkan911
zaman silip silmeme konusuna karar vermez ki...

silen akıldır...gerçi akılda sadece olaylara ket vurur...unutulduğunu zannettiğimiz o silinmiş görünen parçalarımızı zamnın birinde hiç umulmadık bir yerde tekrar hatırlarız...

zaman sadece acıyı alır sonra çaktırmadan geri verir...zaman kısaca emanetçidir...
Ben de zaman akıllıdır zekidir demedim yada beynı vardır demedım sızın yasadıklarınız zaman ıcerısınde kalıcımı yoksa gıdıcımı onu sordum zamanın yanı gecen zamanın buna faydası oluyormu daha acık konusmam lasımmı bılmıyorum ama...
  Alıntı yaparak yanıtla
Eski 20-12-2005
  post #5
Yasaklı

serkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: Nymphetamine
Ben de zaman akıllıdır zekidir demedim yada beynı vardır demedım sızın yasadıklarınız zaman ıcerısınde kalıcımı yoksa gıdıcımı onu sordum zamanın yanı gecen zamanın buna faydası oluyormu daha acık konusmam lasımmı bılmıyorum ama...
tamam aynı nokta da değiliz ama bu kadar agresyonel olmanın anlamı yok ki...

zaman benim için sadece kolumda ki metadan akıp giden bir şey...ne ötesi ne berisi var...
Eski 20-12-2005
  post #6
Lethe

gaia nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
gaia herkesin tanıdığı bir insandırgaia herkesin tanıdığı bir insandırgaia herkesin tanıdığı bir insandırgaia herkesin tanıdığı bir insandırgaia herkesin tanıdığı bir insandırgaia herkesin tanıdığı bir insandırgaia herkesin tanıdığı bir insandırgaia herkesin tanıdığı bir insandırgaia herkesin tanıdığı bir insandırgaia herkesin tanıdığı bir insandırgaia herkesin tanıdığı bir insandır

Silmez.
Belki hatırasını hafifletir,
Ya da acısını dindirir.
Bu durumda kişisine ve yaşanmışlığına göre değişir.

Ve bi an dövülmüş bi hayvanın
acısı gözlerinde bakıp çevreye
döndü inine...
gaia Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 20-12-2005
  post #7
hayatın sonuna mı geldim

ÇİTA nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2004
ÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandır

Şöyle düşünün bir duvarınız var ve duvarın boyası dökülüyor olsun. Siz o duvar iyice temizlemek yerine üstüne boya vurdunuz....Tamam herşey çok iyi çok güzel ama bir de baktınız ki yıllar sonra o üzerine vurduğunuz boya dökülmüş ve altındaki esas renk belli oluyor...

Şimdi herşeyi siler miymiş zaman...

Yaşamı anlamaya başladığın andır durabilmek ayak üstünde... Sorun bu zaten ... Başkasıyla olmak, başkasının olmak değil. Kendi başına başkasıyla, başkasıyla kendin olmak...
ÇİTA Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 21-12-2005
  post #8
Yasaklı

Alıntı:
Yazan: gaia
Silmez.
Belki hatırasını hafifletir,
Ya da acısını dindirir.
Bu durumda kişisine ve yaşanmışlığına göre değişir.
bu yorumu sevdim açıkçası...
Eski 21-12-2005
  post #9
Yasaklı

Alıntı:
Yazan: ÇİTA
Şöyle düşünün bir duvarınız var ve duvarın boyası dökülüyor olsun. Siz o duvar iyice temizlemek yerine üstüne boya vurdunuz....Tamam herşey çok iyi çok güzel ama bir de baktınız ki yıllar sonra o üzerine vurduğunuz boya dökülmüş ve altındaki esas renk belli oluyor...

Şimdi herşeyi siler miymiş zaman...
harika bir betimleme...olaya başka bir boyuttan baktırdın bize...
Eski 21-12-2005
Yasaklı

Alıntı:
Yazan: itköpek
zaman hiç bi şeyi silmez,biz zamanın oyuklarına sıkıştırırız bi şeyleri,aksi bi rüzgarda gelir suratımıza çarpar....
zaman dediğin gibi hiç durmayan bir rüzgar...

turlar turlar geri döner
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı