Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Mühürsüz Kuyu

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 28-10-2006
  post #1
şirincee

birsel nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
birsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Erkek olmak güzel mi?

ben küçüklükten beri hep erkeklerle oyun oynar onlarda daha iyi anlasırım ve annem hep bana ''keşke sen erkek olsaydın der'' babamsa hep ticaret yönlü düşündüğü için erkek olmamı cok istemiş evet bi erkek kardeşim var ama küçük daha ticaretten anlamıyo
benim asıl sormak istediğim nasıldır erkek olmak? tabiki zorlukları vardır nedir bu zaorluklar ?ve erkekler kadın, kadınlar erkek olsaydı sizce ne olurdu?(ben bunu cok düşündüm )

güzel mi erkek olmak??
birsel Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 28-10-2006
  post #2
beni seviyorum

Mrs. SMITH nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
Mrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Ynt: erkek olmak güzel mi?

bende erkek olmak isterdim eskiden ama şimdilerde bana çok enteresan gelmiyor açıkçası..erkeklerde sürünüyor artık saltanatları kaldığını sanmıyorum o yüzden erkekler bakalım nasıl ibareler kullanacaklarmış merak konusu??

Hayatta kimse için ağlamaya değmez
Ağlamaya değenler zaten ağlatmaz
Birgün ağlaman gerekirse başını dik tut ki
Gözyaşların seni ağlatan kişi kadar alçalmasın
Mrs. SMITH Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 28-10-2006
  post #3
Kuyucan

Giriş Tarihi: Oct 2006
erenkilic farklılığını belli etmeye başlamış

fazla merak etme erkeğiz ama derdi çok. buyu adam ol ewi geçindir karı dırdırına katlan .... ooooo bi sürü iş bence erkek olmaya calışmayın erkek buyun kafasını karıştırın zaten başka bi işe yaradıklarını gormedım
erenkilic Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 28-10-2006
  post #4
şirincee

birsel nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
birsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: erenkilic Mesajı Gör
fazla merak etme erkeğiz ama derdi çok. buyu adam ol ewi geçindir karı dırdırına katlan .... ooooo bi sürü iş bence erkek olmaya calışmayın erkek buyun kafasını karıştırın zaten başka bi işe yaradıklarını gormedım
erkek olmaya calışmıyorum sadece merak!!
ayrıca geçim derdi kadınlardada var
peki kadın olmak istermiydin? (hiç sanmıyorum!!)
birsel Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 28-10-2006
  post #5
Smooth Criminal

pithana nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Blog Mesajları: 3
pithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

ben acikcasi erkek oldugum icin gayet mutluyum, bi kere rahatsin her konuda en basitinden wc konusunda kadinsan zor bide üstüne kil tüyle ugras ayda bir sancili dönem
. yok yok iyiyim ben böyle

Lonely is a man without love...
pithana Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 28-10-2006
  post #6
Kuyucan

Giriş Tarihi: Oct 2006
erenkilic farklılığını belli etmeye başlamış

Alıntı:
Yazan: birsel Mesajı Gör
erkek olmaya calışmıyorum sadece merak!!
ayrıca geçim derdi kadınlardada var
peki kadın olmak istermiydin? (hiç sanmıyorum!!)

biraz sinirli gördum seni gırgıra yazdıgım bi şeydi bu kadar abartmasaydın!!
erenkilic Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 28-10-2006
  post #7
Petrus

JaYmZ nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2005
Blog Mesajları: 2
JaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalı

bir de hamile olay var kadınlarda...o yüzden benn pek mutluyum erkek olduğumdan. güzel bir şey

hunt you down without mercy
hunt you down all nightmare long

JaYmZ şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 28-10-2006
  post #8
mutlu

gizli nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.
MSN ile mesaj gönder

Güzel şey erkek olmak lakin , erkek olmak fiili altında yatan bir çok sorumluluk var...Erkek olmanın herhalde en güzel yanı baba olabilmek,daha tadmadım o duyguyu ama sanırım öyle olacak...Tamam annelik de elbette çok güzel bir duygu ,annelerin yeri hep özel ayrı ama ,işte baba olmak diyorum ben.Ve ekliyorum erkek olmak güzek keyifli ve meşakkatli bir iş

herşey mümkün...
gizli Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 28-10-2006
  post #9
Hayalet

LoRD De SeiS nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.
MSN ile mesaj gönder

erkek olmak sanırım zor iş ama kadın olmakdan kolay
LoRD De SeiS Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 28-10-2006
don ki$ot

kafayi yemis dusler nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Blog Mesajları: 4
kafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: pithana Mesajı Gör
ben acikcasi erkek oldugum icin gayet mutluyum, bi kere rahatsin her konuda en basitinden wc konusunda kadinsan zor bide üstüne kil tüyle ugras ayda bir sancili dönem
. yok yok iyiyim ben böyle
Hic sorma nelerle ugrasiyoruz oyle.

delirmis bir tanrinin rahminden dustuk topraga: bu cinnet onun tohumu
kafayi yemis dusler Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı