Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Mühürsüz Kuyu

Mühürsüz Kuyu Her konuda rahatça tartışabileceğiniz, dilin kemiğine mühür vurulmayan kuyumuz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 22-07-2008
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan Ynt: terkedilmek kişiliginizi ne kadar etkiler ???

saır sıcsında bokuyla oynasın.kendıne yama yapmıs

hıckırık gizlidir her kahkahamda
aglarken gulmeye tiryakiyim ben
inanmayin sakin yasadigima
yasarken olmeye tiryakiyim ben ...
D'Leh şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 22-07-2008
aura

Cheri Cheri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Blog Mesajları: 2
Cheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: D'Leh Mesajı Gör
saır sıcsında bokuyla oynasın.kendıne yama yapmıs
farklı bir bakış açısı yansıtmış şair bir mantıkta düşündüğünde haklı ve kendisi büyük bir şair saygı duymak gerek diye düşünüyorum

Love is like the measles,all the worse when it comes late in life.
Cheri Cheri Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 22-07-2008
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

hee saır buyukse ona lafım yok..ben kucuklere dedım zaten..kendını saır sananlara

hıckırık gizlidir her kahkahamda
aglarken gulmeye tiryakiyim ben
inanmayin sakin yasadigima
yasarken olmeye tiryakiyim ben ...
D'Leh şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 22-07-2008
dönüyorsunuz etrafımda..

semazen nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
semazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalı

kişilik öyle ottan sebeplerden etkilenip değişebilen bir şeyse zaten ona kişiliksizlik demek daha doğrudur...

tamamlanınca eksik kalıyor bir şeyler...
semazen Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 22-07-2008
Gri
Yönetici

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: Terkedilmek kişiliginizi ne kadar etkiler?

Kişiliğimi değil ama halet-i ruhiyemi kötü yönde etkiler, bir de gözlerim donuklaşır, bir süre daha yavaş hareket ederler.
Gri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 22-07-2008
BENİ HATIRLAYINIZ...!

UluTürk nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
UluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Çok etkilemez, bilirim ki terkeden kaybeder...

FELAH-I VATAN DEDİLER HEPİMİZ AYAĞI KALKTIK,
BİR DE BAKTIK Kİ HERKES OTURMUŞ BİZ AYAKTA KALDIK...
UluTürk Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 22-07-2008
-Postmodern Yazar-

Kemalist nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2008
Kemalist herkesin tanıdığı bir insandırKemalist herkesin tanıdığı bir insandırKemalist herkesin tanıdığı bir insandırKemalist herkesin tanıdığı bir insandırKemalist herkesin tanıdığı bir insandırKemalist herkesin tanıdığı bir insandırKemalist herkesin tanıdığı bir insandırKemalist herkesin tanıdığı bir insandırKemalist herkesin tanıdığı bir insandırKemalist herkesin tanıdığı bir insandırKemalist herkesin tanıdığı bir insandır

Terkedilmek,dengesizliklere ve ruh bunalımlarına yol açar.Çok ağlamak veya çok gülmek gibi...Çok yemek ya da hiç yememek gibi...

Hiç aç susuz yaşamadım ki..Hiç parasız pulsuz kalmadım ki..Hiç aşksız sevgisiz olmadım ki..Neden, neye, kime bu özlem?..
Kemalist Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 22-07-2008
Gri
Yönetici

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: UluTürk Mesajı Gör
Çok etkilemez, bilirim ki terkeden kaybeder...
O an öyle düşünmüyor insan işte.
Gri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 22-07-2008
Mai
mevt

Giriş Tarihi: May 2007
Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.

Terk edilmek kişiliğimi etkilemez de kişiliğim terk edilmeyi etkileyebilir.

Ne cehennemi hak ettim,
Ne cennete layığım.
Mai Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 22-07-2008
BENİ HATIRLAYINIZ...!

UluTürk nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
UluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: Gri Mesajı Gör
O an öyle düşünmüyor insan işte.
uzaklardaki bir dost öyle düşünmeye sevkeder olmazsa....

FELAH-I VATAN DEDİLER HEPİMİZ AYAĞI KALKTIK,
BİR DE BAKTIK Kİ HERKES OTURMUŞ BİZ AYAKTA KALDIK...
UluTürk Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı