![]() |
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Nov 2006
![]() |
bence bukadar önemli değill. türkiyenin geldi gundemine oturdu. ne insanlar ölüyorr dağda pkk ile carpısan kahramanlar oluyorbu kadar dıkkat cekmıyorr
garippppp |
||
|
|
![]() |
![]() |
|
miço
Giriş Tarihi: Jan 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"bence bukadar önemli değill. türkiyenin geldi gundemine oturdu. ne insanlar ölüyorr dağda pkk ile carpısan kahramanlar oluyorbu kadar dıkkat cekmıyorr
garipppp"(cagatayhan) Demekki dağda pkk ile çarpışan o kişiler vatan severlik yönünden daha az vatan severmiş. Televizyon ve gazetelerin verdiği ve bazı kişilerin göstermiş olduğu tepki bunu gösteriyor. Hakikaten garip bir ülkeyiz.Yazık!.... |
||
|
|
![]() |
![]() |
|
Gezgin
|
Alıntı:
Dink bir semboldü, akl-ı selim sahibi bir Ermeni'ydi ve bu dönemde öldürülmesi de oldukça düşündürücü. ![]() Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954) |
|||
|
|
![]() |
![]() |
|
miço
Giriş Tarihi: Jan 2007
Şehitlerin arkasından ağıt yakmakve ağlamak yeterli oluyormu sizce,siz mesala hiç şehit çoçuğunu ve eşini ziyaret edip onların duygularını paylaştınızmı?
|
||
|
|
![]() |
![]() |
|
Gezgin
|
Alıntı:
Bu ülke nice şehit vermiştir ve hala vermektedir, insanlar da şehit olacaklarını bile bile askere giderler, şehit olacaklarını bile bile çatışmaya girerler, hepimiz bu topraklar uğruna şehit olabiliriz, canımızı verebiliriz gerektiğinde ama hepimiz fikir adamı olamayız. Çıkıp da kahve milliyetçisi ağzıyla bu ülkede şehitlere değer verilmiyor, elin adamına gözyaşı dökülüyor demenin de cehaletten başka hiçbir nedeni olamaz, elma ile armutu kıyaslamaktır bu. ![]() Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954) |
|||
|
|
![]() |
![]() |
|
don ki$ot
|
Alıntı:
Nerede dusunce ozgurlugu nerede demokrasi diye sorgulamalisin! Ayrica hic kusura bakma da sehitlerle kiyaslamaya kalkmak demogojiden baska bir sey degil. Bugune kadar sehitler hep saygiyla anildi hep deger gosterildi bunu bilmene ragmen boyle yazman ilginc...
|
|||
|
|
![]() |
![]() |
|
------------
Giriş Tarihi: Mar 2005
Neden boyle seyler olunca hemen sehitlerle ilgili ornekler veriliyor bunu cidden anlamiyorum.. Bu bence ici dolu bir milliyetci yaklasim degil.. Bana fazla populist geliyor.. Bir olaya uzuluyor ya da kiniyor olmaniz diger bir olaya da uzulmenizi ve kiniyor olmanizi engellemez.. Ben ulkemde sehitlerimiz icin de cok aci cekiyorum dusunceleri yuzunden aydinlarimizin öldürülmesine de .. Ikisine de uzulecek yetiye sahibim / sahibiz ... Neden alakasiz 2 olay bir araya getiriliyor cidden anlamlandiramiyorum bunu .. Hepimiz milletimizi seviyoruz hepimiz bizden giden canlara uzuluyoruz .. Bazilarimizin uzulme anlayislarinin egitilmesi lazim yalniz ..ve de neye gercekten kizilmasi gerektigi ya da bisey ters geliyorsa bir fikri begenmediyse nasil tepki verilmesi gerektigi konusunda tabiki..Mesela 16 yasindaki cocuklarin ! Mesela beyni yikanan genclerin .. Cocugun yakalanmasina ne sasirdim ne sevindim .. Perde arksi onemli benim icin ... Ben olayin basindan beri ne Ermeni cephesi ne de Turk cephesi parmaginin oldugunu dusunmuyorum bu iste .. Her zamanki gibi 3. gucler (!) mevcut.. Aramizi bozmak isteyenler ve de gundemi bozmak isteyenler bir tasta 2 kus vuralim matematigini dusunduler bence.. He bir de bu ulkede - fikirlerine katilan olur katilmayan olur bu anlamda soylemiyorum - aydinlarin olmesi disarda bir cok insani sevindiriyor bu da aci bir gercek.. Ugur Mumcular bosuna can vermediler bu ulkede .. Birileri sevindi ki o ve onun gibi buyuk beyinler dusundukleri icin kan doktuler.. Yazik cok yazik cok aci..
Televizyonlarda sacma salak programlari yayinlamak suretiyle genclerin beynini bosaltip yikamaya hazir hale getirmeye devam etsinler bakalim.. nereye kadar gider dusunmek bile istemiyorum ... Son düzenleyen: yeşil : 25-01-2007 01:40 AM. |
||
|
|
![]() |
![]() |
|
şirincee
Giriş Tarihi: Jul 2006
Alıntı:
acınması gereken 1 nokta daha varkı neden bu 3. güçlere maşa olan piyon olan topragımız vatanımız genci, insanı oluyor? cok yazık MUTLU KALIN |
|||
|
|
![]() |
![]() |
|
ağlak
|
kısı kendınden bılır ısı...dırısıne saygınız yoktu barı olusune olsun
|
||
|