Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Güncel - Politika

Güncel - Politika Dünyada ve Türkiye'de meydana gelen olayların tartışılabileceği, son dakika gelişmelerinin duyurulabileceği, politik görüşlerin değerlendirilebileceği fikir paylaşımı ortamı.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 06-01-2008
Yasaklı

Giriş Tarihi: Dec 2007
alirsam serefsizim saygın bir insandıralirsam serefsizim saygın bir insandır
Varsayılan Ynt: Sigara içen de içtiren de yanacak

Hah bir bu eksikti!

Eğer tamamen yasaklanırsa karaborsadan, torbacılardan sigara alırız hem de yüksek yüksek fiyatlara...
alirsam serefsizim Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-01-2008
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: Deli Mesajı Gör
Yaww iivğrençsieeaannn.
sıgara bulamadıgın zaman gorrum ben senı..

suretim şarap misali..eskidikçe değeri arttı
D'Leh Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-01-2008
Yasaklı

Giriş Tarihi: Jan 2008
Cafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandır

İki pakete yakın sigara içen bir iş yeri sahibi olarak ne diyeceğimi bilemiyorum.. Herhalde işyerimi kapamak zorunda kalacağım. Yoksa çoktan üniversitede iken "ya sigara ya ben" diyen sevgilimle evlenmiştim.. Öyle kolaymıymış sigarayı bıraktırmak.. Bakalım bu saçmalık yığını kanunu nasıl düzeltecekler.. Ya da cidden ben işyerimi kapamak zorunda kalacağım var mı böyle şey?
Cafe'ci Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-01-2008
Kabil

Arje Nova nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Blog Mesajları: 2
Arje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: alirsam serefsizim Mesajı Gör
Hah bir bu eksikti!

Eğer tamamen yasaklanırsa karaborsadan, torbacılardan sigara alırız hem de yüksek yüksek fiyatlara...
Evet kesinlikle fiyatlara yansır karaborsada ve sadece parayı verenler tüttürür. Onlar tüttürünce alamayanların da canı çeker, biri içer biri bakar...
Ya çok beter bir durum hakikaten.

Sen ve ben biliriz ki, doğmak ölmeye başlamaktır ve böyle oldukça söylenecek onca az şey var ki...
Arje Nova Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-01-2008
Ötekiler ve berıkıler

123 123 nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.

Hayır en komık olanlarıda kahvehaneler,bar ve pavyonlar mıllet ne için gıdecek oralara bılmem artık sıgaralarıda olmayacak ellerınde .

Ayrıca çok ıyı oldu bu yasaklar hehehe .

o gece bicaklanmis dualar bulundu, otopside tanrinin kaburgasi incelendi, sonra kimseler konusmaya cesaret edemedi. tanri yine alayli icti sarabini, korkmasaydin boyle susmazdin dedi ona.kyd
123 123 Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-01-2008
------------

Giriş Tarihi: Mar 2005
yeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalı

Biseyi hem satip hem de icemezsiniz demek ne kadar anlamlidir yahu!?

Tamam sigaraya karsiyim.. Tamam sigaradan nefret ediyorum ama yani bu sekilde bi yasak da garip olmus..

Satiyorum ama icemezsin?!?

Burada kitap satilir ama orda burda surda okuyamazsin bilmis ol?!?
yeşil Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-01-2008
Smooth Criminal

pithana nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Blog Mesajları: 3
pithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: dicelly Mesajı Gör
Biseyi hem satip hem de icemezsiniz demek ne kadar anlamlidir yahu!?

Tamam sigaraya karsiyim.. Tamam sigaradan nefret ediyorum ama yani bu sekilde bi yasak da garip olmus..

Satiyorum ama icemezsin?!?

Burada kitap satilir ama orda burda surda okuyamazsin bilmis ol?!?
Kamusal alan özel alan ayrımı değil mi burada esas olan?
Pasif içiciliği yani sigara imeyen insanın sigaraya solumak zorunda kalmasını engelliyor tasarı (sanırım artık yasalaştı)

Evet satıyor ve de kamusal alanlarda içilmesini engelliyor.

Lonely is a man without love...
pithana Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-01-2008
Gri
Gezgin

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Papermoon'da nasıl uygulayacaklar o yasağı çok merak ediyorum. Yıldırım Demirören gelecek, yakacak purosunu, birileri de çıkıp lütfen söndürün diyecek.

Yok öyle bir şey.

Hükümetin görevi yurttaşı hataya düşmekten kurtarmak değildir; yurttaşın görevi hükümeti hataya düşmekten kurtarmaktır.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-01-2008
Smooth Criminal

pithana nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Blog Mesajları: 3
pithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

E orası öyle adam barda sigara içecek, bar sahibi de söndürmeyen müşteri için polis çağırıp zabıt mı tutturacak?
Ama bu da bir başlangıçtır en azından..

Ben yemek yerken sigara dumanı solumaktan nefret ederim de

Lonely is a man without love...
pithana Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-01-2008
colouredcitygirl

Giriş Tarihi: Nov 2007
elizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: Gri Mesajı Gör
Papermoon'da nasıl uygulayacaklar o yasağı çok merak ediyorum. Yıldırım Demirören gelecek, yakacak purosunu, birileri de çıkıp lütfen söndürün diyecek.

Yok öyle bir şey.
oralarda muhtemelen yalan olacak..who has the money has the power ...
elizabethtown Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı