Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Güncel - Politika

Güncel - Politika Dünyada ve Türkiye'de meydana gelen olayların tartışılabileceği, son dakika gelişmelerinin duyurulabileceği, politik görüşlerin değerlendirilebileceği fikir paylaşımı ortamı.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 06-01-2008
pervane

Cheri Cheri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Blog Mesajları: 2
Cheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: Sigara içen de içtiren de yanacak

iyi olmuş içmesinler kimsenin izmaritini koklamak zorunda değilim üstelik bir zamanlar içen biri olarak sinir oluyorum ben bir de yola tükürenler için yasa istiyorum en ağırından birşeyler düzelmeli sağlık önemli

ışığa uçar bütün pervaneler
ateşe giderken ne şahaneler

sora sora az gidip uz gidip kaf dağına
gizini arar saadetin dünyalılar.
Cheri Cheri Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-01-2008
Yasaklı

Giriş Tarihi: Dec 2007
alirsam serefsizim saygın bir insandıralirsam serefsizim saygın bir insandır

Sınavlardan sonrsa sigarayı bırakacak bir kişi (2 paket içiyorum günde) olarak gene de yasaklanmamalı.
alirsam serefsizim Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-01-2008
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

sımdı ben okuldan evıme gelmısım..hocalara sövmekten ımanım gevremıs..bı cay almısım elıme..acmısım sanat muzıgımı..yakmısım cıgaramı..

cat kapı calıyor ..one polıs..sucun ne kapalı alanda cıgara keyfı yapıyorsun..ulan tonlarca yolsuzluk,cınayet,gasp,kacakcılık ....sucları dururken kısısel zevkım ne dıye ve kıme batıyor..

yasak masak dınlemem kenefte bıle ıcerım abı..ben ıstemedıgım surecede kımse alamaz..

ıste bu kadarda baglıyım bu merete..ulan sevıyorum bunu be

suretim şarap misali..eskidikçe değeri arttı
D'Leh Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-01-2008
pervane

Cheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalı

bence yanlış düşünceler var kapalı alanda içilmesi yasaklanması çok normal evet insanların evine karışamayacağım ama o evde ortak yaşayanları da unutmamak gerekir ve astım hastalarını bu onlar için çok büyük tehlike

Eski 06-01-2008
ağlak

D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: CheriCheri Lady Mesajı Gör
bence yanlış düşünceler var kapalı alanda içilmesi yasaklanması çok normal evet insanların evine karışamayacağım ama o evde ortak yaşayanları da unutmamak gerekir ve astım hastalarını bu onlar için çok büyük tehlike
yahu aksı durumlar harıc..

Eski 06-01-2008
pervane

Alıntı:
Yazan: ÖZENÇ Mesajı Gör
yahu aksı durumlar harıc..

iyi de 50 kişilik restaurant kimin astımlı olduğunu nerden bileceksin

Eski 06-01-2008
ağlak

MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: CheriCheri Lady Mesajı Gör
iyi de 50 kişilik restaurant kimin astımlı olduğunu nerden bileceksin
ben ev dedım..restaurant demedım

Eski 06-01-2008
------------

Giriş Tarihi: Mar 2005
yeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: pithana Mesajı Gör
Kamusal alan özel alan ayrımı değil mi burada esas olan?
Pasif içiciliği yani sigara imeyen insanın sigaraya solumak zorunda kalmasını engelliyor tasarı (sanırım artık yasalaştı)

Evet satıyor ve de kamusal alanlarda içilmesini engelliyor.
Benim soylemek istedigim su;

Biseyi yasak ediyorsa satmamasi lazim devletin. Cunku oyle bir alan belirlemis ki ev disinda yer kalmamis neredeyse.

Ya da sigara icin mekanlarin icine ayri bir yer acma zorunlulugu eklesin mesela. -ki bu bence super bisey olur. Eminim boylece birakanlarin sayisi artar o dumana maruz kaldiklarinda.

Emin ol pithana dipsizde benim kadar sigaradan nefret eden biri yoktur. Heleki pasif icicilikten yasadigim magduriyeti burda kimse yasamamistir eminim. O yuzden solumak zorunda birakilmanin nasil bir iskence oldugunu bilirim. Ben sadece empati kurmaya calisiyorum. Evet beni zehirlemesin kimse. Ben kimse yuzunden oturdugum bir mekandan kalkmayayim. Evet onlar yuzunden hasta da olmayayim. Ama tercihleri yuzunden de insanlari toplumsal mekanlardan dislamak dogru gelmiyor bana.

Yoksa ben gayet memnunum kendi adima duman alti mekanlarin azalacagi gercegiyle :-)
yeşil Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-01-2008
Smooth Criminal

pithana nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Blog Mesajları: 3
pithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: ÖZENÇ Mesajı Gör
ben ev dedım..restaurant demedım
İyi de evde yasak değilki

Lonely is a man without love...
pithana Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-01-2008
ağlak

MSN ile mesaj gönder

evet mekan ıcı mekan olabılır mesela..okulda var..sıgara odaları..tamam göz gözu gormuyor ama baskasını zehırlemeye hakkımız yok..

ben sahsen gıder ıcerım ..duman altı olurum..kımsede zarar gormez bundan

Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı