![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
ağlak
|
sımdı ben okuldan evıme gelmısım..hocalara sövmekten ımanım gevremıs..bı cay almısım elıme..acmısım sanat muzıgımı..yakmısım cıgaramı..
cat kapı calıyor ..one polıs..sucun ne kapalı alanda cıgara keyfı yapıyorsun..ulan tonlarca yolsuzluk,cınayet,gasp,kacakcılık ....sucları dururken kısısel zevkım ne dıye ve kıme batıyor.. yasak masak dınlemem kenefte bıle ıcerım abı..ben ıstemedıgım surecede kımse alamaz.. ıste bu kadarda baglıyım bu merete..ulan sevıyorum bunu be
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
pervane
|
bence yanlış düşünceler var kapalı alanda içilmesi yasaklanması çok normal evet insanların evine karışamayacağım ama o evde ortak yaşayanları da unutmamak gerekir ve astım hastalarını bu onlar için çok büyük tehlike
ateşe giderken ne şahaneler sora sora az gidip uz gidip kaf dağına gizini arar saadetin dünyalılar. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
ağlak
|
Alıntı:
|
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
------------
Giriş Tarihi: Mar 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Biseyi yasak ediyorsa satmamasi lazim devletin. Cunku oyle bir alan belirlemis ki ev disinda yer kalmamis neredeyse. Ya da sigara icin mekanlarin icine ayri bir yer acma zorunlulugu eklesin mesela. -ki bu bence super bisey olur. Eminim boylece birakanlarin sayisi artar o dumana maruz kaldiklarinda. Emin ol pithana dipsizde benim kadar sigaradan nefret eden biri yoktur. Heleki pasif icicilikten yasadigim magduriyeti burda kimse yasamamistir eminim. O yuzden solumak zorunda birakilmanin nasil bir iskence oldugunu bilirim. Ben sadece empati kurmaya calisiyorum. Evet beni zehirlemesin kimse. Ben kimse yuzunden oturdugum bir mekandan kalkmayayim. Evet onlar yuzunden hasta da olmayayim. Ama tercihleri yuzunden de insanlari toplumsal mekanlardan dislamak dogru gelmiyor bana. Yoksa ben gayet memnunum kendi adima duman alti mekanlarin azalacagi gercegiyle :-) |
|||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |