Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Güncel - Politika

Güncel - Politika Dünyada ve Türkiye'de meydana gelen olayların tartışılabileceği, son dakika gelişmelerinin duyurulabileceği, politik görüşlerin değerlendirilebileceği fikir paylaşımı ortamı.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 06-01-2008
pervane

Cheri Cheri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Blog Mesajları: 2
Cheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: Sigara içen de içtiren de yanacak

peki getirdiğimiz yasalar ne kadar uygulanabiliyor bir de bu var ben tam anlamıyla bu yasanın işleyeceğine inanmıyorum 18 yaşından küçüklere sigara satmak yasak ama sözde

ışığa uçar bütün pervaneler
ateşe giderken ne şahaneler

sora sora az gidip uz gidip kaf dağına
gizini arar saadetin dünyalılar.
Cheri Cheri Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-01-2008
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: pithana Mesajı Gör
İyi de evde yasak değilki

durun ayol karısıklıga sebep oldum..bırı bana saka yapmıs bende cıddeye alıp dellendım..

tamam evde yasak degılmıs..ıcıcıler yasadınız hadı..ev yasagı yokmus

suretim şarap misali..eskidikçe değeri arttı
D'Leh Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-01-2008
pervane

Cheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: ÖZENÇ Mesajı Gör
evet mekan ıcı mekan olabılır mesela..okulda var..sıgara odaları..tamam göz gözu gormuyor ama baskasını zehırlemeye hakkımız yok..

ben sahsen gıder ıcerım ..duman altı olurum..kımsede zarar gormez bundan
oksijen miktarını azaltıyorsun

Eski 06-01-2008
Yasaklı

Giriş Tarihi: Dec 2007
alirsam serefsizim saygın bir insandıralirsam serefsizim saygın bir insandır

Nasıl yani? Sigara odaları zaten sigara içmek içindir. Gerekli havalandırma yoksa havasız kalır tabii ki fakat içmeyen insanın o odadaki oksijeni kendine dert etmesi absürd. Kaldı ki sigaraya gelene kadar oksijeni tüketen neler var..
alirsam serefsizim Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-01-2008
Smooth Criminal

pithana nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Blog Mesajları: 3
pithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: dicelly Mesajı Gör
Benim soylemek istedigim su;

Biseyi yasak ediyorsa satmamasi lazim devletin. Cunku oyle bir alan belirlemis ki ev disinda yer kalmamis neredeyse.

Ya da sigara icin mekanlarin icine ayri bir yer acma zorunlulugu eklesin mesela. -ki bu bence super bisey olur. Eminim boylece birakanlarin sayisi artar o dumana maruz kaldiklarinda.
Evet ayrı bölüm olması daha mantıklı ki avrupanın pek çok kentinde uygulama bu şekilde ama bunun olanaklı olduğu yerler ve olmadığı yerler var.
Misal alışveriş merkezlerinin yemek katlarını düşün, burada içilen içilmeye ayrımı sadece simgesel bir anlam taşır çünkü herkes yine aynı ortamda nefes almaktadır..
Bir barda bu ayrımı yapmak neredeyse imkansız gibi...

Lonely is a man without love...
pithana Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-01-2008
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

alırsaya katılıyorum..odadakı oksıjenden sızene ayol..azcık oksıjenımız var onamı göz dıktınız

suretim şarap misali..eskidikçe değeri arttı
D'Leh Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-01-2008
pervane

aman içerseniz için ne deyim ki şimdi size ama şunu söyleyim ne kadar gaz odanız olursa olsun üzerinize sinen koku çok kötü ve bunu size 3 m uzaktaki insan bile duyuyor

Eski 06-01-2008
------------

Giriş Tarihi: Mar 2005
yeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalıyeşil kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: pithana Mesajı Gör
Evet ayrı bölüm olması daha mantıklı ki avrupanın pek çok kentinde uygulama bu şekilde ama bunun olanaklı olduğu yerler ve olmadığı yerler var.
Misal alışveriş merkezlerinin yemek katlarını düşün, burada içilen içilmeye ayrımı sadece simgesel bir anlam taşır çünkü herkes yine aynı ortamda nefes almaktadır..
Bir barda bu ayrımı yapmak neredeyse imkansız gibi...
Aslında benimkisi biraz bu durumun nelere sebep olacagini herkesten once gormus olmamla alakali sanirim Yoksa dedigin mekanlar icin kesinlikle dogru :-)

Benim okulumda, okul icinde sigara icilmesi kesinlikle yasakti.. Oyle bir yasakki okul icinde sigara icerken yakalanandan kesinlikle o para cezasi(ki bu yeni yasakla para cezasini indirmisler eskiden daha fazlaydi) aliniyordu.. ve 3. kez yakalanirsa o kisinin okulla ilisigi kesiliyordu.. Bu sekilde sadece benim tanidigim 5 kisi var bursu kesilen ve disiplin cezasi alan..

Bu nedenle de gozu korkan ogrenci insani, mecburen binalarin onunde basladilar sigara icmeye..

Ilk hafta buna alismak oldukca zordu.. Cunku kendi binama girmek icin 10 dakika dolanmam, insanlari aşmam gerekiyordu.. Kar kış demiyorlardi orda buyuk bir kalabalik olusturuyorlardi.. Oldukca komik bir goruntuydu aslinda :-)

Ama ayni kampus icinde 11 bina o binalarin hepsinin onunde her saat basi ayni kalabaligi gorunce insanin bi sure sonra yasaga kizasi geliyor..Bir de mutemadiyen titreyen insanlar..Baska kirlilikler bitmisti ama bu sefer de goruntu kirliligi bas gostermisti

O yuzden bu yasak benim aklima hep o sahneleri getiriyor.. Mumkun oldugunca mekan icinde bolum acilirsa daha bi iyi olur sanki..

Ama yasak baki kalsin tabi.. Ben de gayet mutluyum Ama icenleri de anlamak lazim -istemeyerek de olsa-..
yeşil Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-01-2008
Gri
Gezgin

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Sigara içen de içtiren de yanacak
Hepimiz cehennemde yanacağız!

Hükümetin görevi yurttaşı hataya düşmekten kurtarmak değildir; yurttaşın görevi hükümeti hataya düşmekten kurtarmaktır.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-01-2008
Smooth Criminal

pithana nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Blog Mesajları: 3
pithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

sigara içen de içiren de cayır cayır yanacak diyesim gelmişti benim de

Lonely is a man without love...
pithana Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.