![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Dec 2007
![]() ![]() |
Nasıl yani? Sigara odaları zaten sigara içmek içindir. Gerekli havalandırma yoksa havasız kalır tabii ki fakat içmeyen insanın o odadaki oksijeni kendine dert etmesi absürd. Kaldı ki sigaraya gelene kadar oksijeni tüketen neler var..
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Smooth Criminal
|
Alıntı:
Misal alışveriş merkezlerinin yemek katlarını düşün, burada içilen içilmeye ayrımı sadece simgesel bir anlam taşır çünkü herkes yine aynı ortamda nefes almaktadır.. Bir barda bu ayrımı yapmak neredeyse imkansız gibi... |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
pervane
|
aman içerseniz için ne deyim ki şimdi size ama şunu söyleyim ne kadar gaz odanız olursa olsun üzerinize sinen koku çok kötü ve bunu size 3 m uzaktaki insan bile duyuyor
ateşe giderken ne şahaneler sora sora az gidip uz gidip kaf dağına gizini arar saadetin dünyalılar. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
------------
Giriş Tarihi: Mar 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Yoksa dedigin mekanlar icin kesinlikle dogru :-)Benim okulumda, okul icinde sigara icilmesi kesinlikle yasakti.. Oyle bir yasakki okul icinde sigara icerken yakalanandan kesinlikle o para cezasi(ki bu yeni yasakla para cezasini indirmisler eskiden daha fazlaydi) aliniyordu.. ve 3. kez yakalanirsa o kisinin okulla ilisigi kesiliyordu.. Bu sekilde sadece benim tanidigim 5 kisi var bursu kesilen ve disiplin cezasi alan.. Bu nedenle de gozu korkan ogrenci insani, mecburen binalarin onunde basladilar sigara icmeye.. Ilk hafta buna alismak oldukca zordu.. Cunku kendi binama girmek icin 10 dakika dolanmam, insanlari aşmam gerekiyordu.. Kar kış demiyorlardi orda buyuk bir kalabalik olusturuyorlardi.. Oldukca komik bir goruntuydu aslinda :-) Ama ayni kampus icinde 11 bina o binalarin hepsinin onunde her saat basi ayni kalabaligi gorunce insanin bi sure sonra yasaga kizasi geliyor..Bir de mutemadiyen titreyen insanlar..Baska kirlilikler bitmisti ama bu sefer de goruntu kirliligi bas gostermisti ![]() O yuzden bu yasak benim aklima hep o sahneleri getiriyor.. Mumkun oldugunca mekan icinde bolum acilirsa daha bi iyi olur sanki.. Ama yasak baki kalsin tabi.. Ben de gayet mutluyum Ama icenleri de anlamak lazim -istemeyerek de olsa-..
|
|||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |